Kundomdömen om Ramada Resort Khao Lak

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

2491 omdömen
Utmärkt
 
1859
Väldigt bra
 
507
Bra
 
98
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-02-08

av jessicasB4542DC Växjö, Sverige

Bröllopsresa

Fantastiskt fint hotel som tog väg väl hand om oss från första stund, Personalen var genomgående trevlig och tillmötesgående, rummen fina och välstädade och frukosten var bland det bästa vi ätit. Hotellet låg lugnt och fridfullt precis vid havet, men bara ett par hundra meter bort hittade man restauranger och uteliv. Vårt livs bästa semester, vi kommer mer än gärna tillbaka hit.

 
2018-01-07

av Emmi W

En fridfull oas vid havet!

Ramada levererar verkligen en semesterupplevelse i vår smak. Jag och min sambo reser mycket och har besökt många och fina hotell. Det som gör att Ramada sticker ut är lugnet och atmosfären. Personalen gör verkligen sitt yttersta, från första minuten vi anländer och genomgående under hela vistelsen, för att vi ska ha det bra. Och dem gör det med personlighet, vilket nog just är vad som gör Ramada till den fridfulla oas som det är. Det är lugnt och skönt, men det finns oxå liv och en atmosfär som många andra hotell vi bott på saknar (trots att de varit 5-stjärniga och i toppklass). Ett gäng grabbar spelar lite fotboll på en gräsplätt, flera i personalen hakar på och det blir riktigt bra stämning. Det finns ett beachvolleynät och några spelar lite. Det dröjer inte länge förrens personalen är där och vattnar sanden och strax är matchen i full gång. Men utan att på något sätt störa lugnet!! De bor barnfamiljer på hotellet, men det märks inte. Om jag var liten skulle jag tycka att stället var toppen; som en liten sagovärld. Lite price’y i restaurangen och hotellets spa kan inte konkurrera med övriga massageställen i närheten (pga priserna som ligger över 1000BHT) och hamnar därmed helt i skymundan. Synd! Tips är att boka de nyrenoverade rummen. De är riktigt fina och lever upp till våra krav på standard. Dock litet minus för mig som är känslig med sömnen; är cikador och grodor som sjunger om natten. Med med ett par öronproppar överlever även jag. Men ljudisolering hade varit pricken över i:et! Tveklöst finaste delen av stranden och det som gör det hela är att restaurangen i princip ligger på stranden, med solsängarna. Allt ramas in väldigt bra med fina palmer och växter som ger en exotiskt känsla, vilket kan saknas på Kao Laks barrträdsstränder. Skulle definitivt både åka tillbaka och rekommendera detta ställe!

 
2017-03-11

av karino352 Chacalal, Mexiko

Personalen får högsta betyg

Vi hade en helt igenom toppen vecka. Personalen var toppen och löste de små saker vi kände behövde åtgärdas. Roliga aktiviteter för barnen! Rummen var fina. Luktade lite lite mögel men inte farligt. Hotellet ordnade utflykt till sköldpaddsuppfödning som var enkel men toppen.

 
2016-03-05

av hugojohannisson Sundbyberg, Sverige

Total avkoppling

Skönt lugnt ställe med bra pool, bra rum med 10 meter till poolen, ingen trängsel, gott om plats med solstolar och parasoll både vid pool och nära havet. Bra frukost med omelett och färsk juice. Poolbar och pool massage samt vattenfall i poolen (perfekt för en stel rygg) Mat ok men ät billigare och godare 100 meter vänster ut på stranden. Kan rekommendera detta hotell.

 
2016-01-22

av viktorc592 Linköping, Sverige

Kanon!!!

Ett riktigt bra hotell! Läget var perfekt, det fanns ett bra utbud av restauranger ett par minuter gång från hotellet. Fanns även ett gäng restauranger utmed stranden. Stranden var för övrigt väldigt lugn vilket vi uppskattade. Tre gånger i veckan fanns en marknad ca fem minuter från hotellet med allt en turist kan tänkas vilja köpa. Billiga imitationer av fina märken. Personalen på hotellet var väldigt tillmötesgående och alltid trevliga. Vi var missnöjda med vårt rum som var ett standardrum. Det var väldigt slitet med en liten omöblerad balkong. Vi klagade på detta och blev då uppgraderade till ett finare rum som låg på bottenplan. Om ni funderar på att åka hit så ta ett rum på botten! En annan bra sak var att man inte fick reservera solsängar under den tiden frukosten serverades. De som gjorde det fick sina saker bortplockade. Det som var mindre bra var att wifi-uppkopplingen var mer eller mindre obefintlig. Oftast fungerade det inte alls. Men förutom det var hotellet SUPER!