Ramada Resort Khao Lak

  • Exklusiv resort direkt vid stranden
  • Hög kundnöjdhet

Välkommen till Ramada Resort Khao Lak. Nere vid stranden ligger poolområdet och en av hotellets restauranger bjuder på både god mat och läcker havsutsikt. Kombinera stunder vid poolen med thaiboxning, promenader längs stranden eller avkopplande spabehandlingar.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Deluxerum 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum plus för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Svit med privat pool för 1-2 personer. Seafront Villa 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra service från personal, rent och bra frukost
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2443 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nyrenoverade Ramada Resort Khao Lak är en lyxig hotellanläggning som bjuder på en avkopplande semester i lugna omgivningar vid stranden i Khao Lak. Hotellet består av flera byggnader och ligger inbäddad i frodig grönska. Nere vid stranden finns poolområdet där poolen har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Pool-/snackbar.

Hotellet har två restauranger och ett café. Huvudrestaurangen Sassi's Beach Club serverar thailändska och internationella rätter och ligger nere vid stranden med härlig utsikt över havet. Här serveras lunch och middag. Frukostbuffén serveras i restaurang Kitchen Restaurant.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Spa som erbjuder massage och skönhetsbehandlingar mot avgift. Hotellet har ett enklare gym. Gratis aktiviteter som thaiboxning, beach volley och yoga. Biljard mot avgift. Engelsktalande barnklubb i hotellets regi för barn i ålder 4-12 år. Yngre barn i sällskap av vuxen. Från hotellet är det ca 700 meter till centrum i Bang Niang där det finns några restauranger och butiker. Cirka 3 kilometer till Khao Lak centrum. Begränsad trafik.

Ramada Resort Khao Lak arbetar för att reducera sin användning av plast och från och med den 1 november 2019 används inga plastflaskor på hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.
Mot tillägg finns halvpension, helpension eller All Inclusive att boka.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 6.30-10.30.
  • Lunch, två rätter från en à la carte-meny (förrätt och huvudrätt), kl.
  • Middag, tre rätter från en à la carte-meny (förrätt, huvudrätt och dessert)
  • Eftermiddagsfika
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotellområdet är stort och avståndet till stranden kan variera beroende på var du bor.