Rumstyper på Avani+ Khao Lak Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Öppen planlösning till badrummet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum med poolaccess

Deluxerummen har uteplats med poolaccess. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Öppen planlösning till badrum. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum, juniorsvit

Familjerum - juniorsviter med balkong eller terrass. Två separata sovrum och ett vardagsrum med soffa och matbord. En dubbelsäng och två enkelsängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 106 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Familjerum, juniorsvit med privat pool

Familjerum - juniorsviter med uteplats och privat pool. Två separata sovrum och ett vardagsrum med soffa och matbord. En dubbelsäng och två enkelsängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 106 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.