Rumstyper på Avani+ Khao Lak Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Öppen planlösning till badrummet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum med poolaccess

Deluxerum med poolaccess från uteplatsen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Öppen planlösning till badrum. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum, juniorsvit

Familjerum, juniorsvit med balkong eller terrass. Två sovrum och ett vardagsrum med soffa och matbord. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 106 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Familjerum, juniorsvit med privat pool

Familjerum, juniorsvit med privat pool på uteplatsen. Två sovrum och ett vardagsrum med soffa och matbord. En dubbelsäng och en enkelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 106 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.