Kundomdömen om Avani+ Khao Lak Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

874 omdömen
Utmärkt
 
788
Väldigt bra
 
56
Bra
 
16
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2024-01-04

av maxvinegar Vallentuna, Sverige

Semester med familjen

Vi kom från de norra delarna och mindre resorter. Blev lite av en chock att komma till Avani+ som är enormt med mkt gäster. Från receptionen ner till havet är det en hyfsad promenad och hotellet har golfbilar som skjutsar runt folk. Bodde på 5:e våningen med balkong och rummen är riktigt fräscha och snyggt inredda. Frukost serveras fram till 10:30 och är en gastronomisk fest med allt man kan önska sig från munkar till sushi. Visst kan det vara lite mkt folk vissa tider men inget som direkt stör. Något som är påtagligt är att hotellet verkar vara extremt populärt av den ryska befolkningen. Känns som att 75% av gästerna är ryssar och på hotellet är till och med vissa skyltar/affischer på ryska/kyrilliska! Vid stranden finns det möjlighet att låna kajaker, SUP, surfingbrädor gratis. Dock var SUP:arna rätt kass och gick inte att nyttja för ett normalt träningspass. Mängder av barnaktiviteter finns på hotellet men då jag reste med två äldre tonåringar så nyttjades inte dessa. Gymmet håller rätt ok standard med CT, cyklar och löpband. Vikter med hantlar och några maskiner men tyvärr ingen skivstång. Olika ledarledda pass varje dag som är gratis. För 50 min Thaiboxning med instruktör kostar det dock 400 baht men det var riktigt bra och värt avgiften. Det arrangeras olika buffe middagar varje kväll men vi valde istället att gå ner på stranden där det finns flertalet billiga och bra restauranger.

 
2023-10-21

av Lasse9 Luleå, Sverige

Er mycket fint hotell som är lite för dyrt för det man får.

Vi bodde två veckor på detta hotell i oktober 2023. Hotellet är byggt 2021 och i mycket bra skick. Hotellområdet är rent och snyggt och städas dagligen. På området finns det ett mindre vattenland för barn 2-10 år. Även två pooler varav den vid stranden har två jacuzzi. Poolerna och poolområdet städas dagligen och vi upplevde dem som mycket välskötta. På området finns även inhägnader med kaniner ä, sköldpaddor samt ankor. Tyvärr var dessa områden små och i betong. Det kändes inte som att djuren har det så bra. Det finns även ett lekrum med dagliga aktiviteter. Lekrummet passar för barn 0-6 år. På övervåningen finns ett spelrum för äldre barn. Det som inte framgår är att spelrummets alla maskiner kostar att använda. Lekrummet anordnar dagliga aktiviteter för barnen och personalen var mycket tillmötesgående. Rummet vi bodde i var en familjesvit med två sovrum och två badrum. Rummet var även detta i mycket bra skick och städades dagligen. Tyvärr var de lyhört och rummet under hade en pool. Ljudet av det rummet hördes klart och tydligt in i vårat. Så pass att det störde oss. Badrummen hade en dusch var samt ett badkar. Sängarna var sköna och rummen mycket stora. Vi trivdes utmärkt. Frukosten var även den väl tilltagen med stort utbud av thairätter, bröd, korv mm. Tyvärr kom det mer och mer besökare varje dag vi var där. I slutet av våra två veckor kändes frukosten överbefolkad. Man fick köa till allt. Även ljudnivån blir för hög då det förutom alla gäster spelas hög musik. Personalen var även här mycket serviceinriktad och uppassande. Vi åt några gånger på pool restaurangen. Tyvärr är den alldeles för dyr för maten den serverar. Tre maträtter och vatten gick på 1300 bath. Att jämföra med restaurangerna några hundra meter bort på stranden där 4 maträtter, dryck och efterrätt gick på 650 bath. Generellt kan vi tycka att alla tjänster på hotellet är för dyrt för vad de ger. Om man går ut på stranden finns det flertalet restauranger några hundra meter bort som är mer prisvärda och godare. Även massage finns över allt till en tredjedel av priset. Dock bjuder hotellet på vatten i obegränsad mängd. Hotellområdet är mycket stort och trafikeras av elbilar som skjutsar folk dygnet runt. Hotellets gym är okej. Det finns maskiner och några fria vikter. Dock blir det lätt fullbelagt om man är mer än fem gäster samtidigt. Vilket man är.

 
2023-03-11

av JAKKRIT T Bangkok, Thailand

Amazing Trip

เดินทางมาที่ Avani+ Khao Lak ครั้งแรก โดยส่วนตัวก็เคยใช้บริการเครือ Minor Hotel ทั้งที่ Anatara Hua Hin, Avani+ Hua Hin และ Anantara Bo Phut Samui และประทับใจในการบริการ จึงตัดสินใจมาพักที่เขาหลักเป็นเวลา 2 คืนโดยไม่ได้ออกไปข้างนอกเลย ทานอาหารในห้องอาหารโรงแรมรวมถึง Room Service อาหารอร่อยมาก รวมถึงอาหารเช้า สภาพโรงแรมใหม่และทันสมัย สระว่ายนํ้าสวย ชายหาดทรายขาวเนียนและกว้างสวยงาม ทรายอาจจะไม่ขาวเท่าภูเก็ต แต่ก็สวยมากๆๆ เป็นทริปที่ประทับใจและจะเข้าพักอีกรอบวันที่ 4 มีนานี้ ติดใจจริงๆครับ

 
2024-02-26

av korkbr9347

Too many indian events for me

Overall 7/10 Staffs 8/10 ; the breakfast staff members were quite great and professional. Breakfasts 8/10 The room condition 7/10 (problems with the bathroom wet/dry sections) The surroundings 7/10 (too many big indian events and it was a little chaotic)

 
2024-02-23

av Roam53696

Stunning hotel with amazing food!

Stunning hotel with a fabulous beach and lovely rooms. The food was some of the best we’ve ever had on this kind of holiday. The beach bar was great! Special mention for Tony & Kwan. The only criticism is that it needs to stay open later in the evening. Also special mention for Nana at the Beach House