Camelot Beach

Bortom poolområdet och de fina rummen på hotell Camelot Beach väntar en lång sandstrand för den som föredrar att bada i havet. Kanske prova att surfa eller eller tar du det hellre lugnt i skuggan i hotellets lummiga trädgård?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1348 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Camelot Beach i Negombo är det enkelt att koppla av. Du kan gå direkt från poolområdet, där det finns två pooler, varav en har en grundare del för barn, till den fina sandstranden. Solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar ingår. Blir du hungrig eller törstig under dagen väntar hotellets pool- och snackbar Excalibur.

Camelot Beach har en restaurang, The Sangreal, som erbjuder både lokala lankesiska och internationella rätter. Det finns även några bord ståendes på en plattform i poolen och vill du äta middag vid dessa någon kväll, går det att ordna mot extra kostnad. Lobbybar.

Ayurveda-behandlingar och massage mot avgift. Bordtennis. Lekplats. Möjlighet till djuphavsfiske och vindsurfing mot avgift. Kvällsunderhållning några kvällar i veckan.

Wifi ingår över hela hotellet. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Direkt utanför hotellet väntar det lankesiska vardagslivet med butiker och några lokala restauranger. Då trottoarerna är smala rekommenderar vi en taxi för att dig runt.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Alla hotell, Negombo

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger vid den fina sandstranden i Kammala, strax utanför Negombo. På stranden vajar stolta palmer och du kan själv välja hur aktiv du vill vara med tennis eller squash eller bara koppla av i hotellets spa eller bada i poolerna. Hotellet är gjort för en naturskön, smakrik och trevlig vistelse på Sri Lanka.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkt vid den fina sandstranden Negombo Beach som kantas av vajande palmer. Här väntar lata semesterdagar vid någon av poolerna eller direkt på den breda sandstranden. Frukost ingår men både halvpension och All Inclusive kan köpas till.

Sentido Heritance Negombo

Välkommen till femstjärniga Sentido Heritance Negombo – direkt vid den långa sandstranden i Negombo. Mellan hotellet och stranden finns en lagunformad pool med en swim up-bar för avkoppling och sköna dagar i solen. Här hittar du flera restauranger där det lankesiska köket bjuder på kryddiga rätter. Utforska gärna staden Negombo som du når efter en lite längre promenad men längs vägen kommer du att hitta små lokala centrum med butiker, marknader och restauranger och ett rikt vardagsliv.