Los Cardones Boutique Village

  • Ljusa och moderna lägenheter
  • Nära både stranden och centrum
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Los Cardones Boutique Village är ett bra val för dig som vill bo nära restauranger och shopping i Playa de las Americas. Starta dagen med en morgonpromenad till stranden eller tillbringa dagen vid poolen. Lägenheterna är ljusa och välutrustade så att du kan rå dig själv under semestern.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 317 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Los Cardones Boutique Village har ett härligt poolområde, och poolen har barnsektion. Det finns gratis solstolar och parasoller men vissa, inklusive balinesiska solsängar, är mot avgift. I pool-/snackbaren serveras enklare rätter men också frukost varje morgon (kan köpas mot tillägg).

Receptionen är öppen mellan ca kl. 7.00-23.00. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Till stranden i Playa de las Americas är det ca 5 minuters promenad. Till supermarket är det ca 200 meter. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 100 meter från hotellet.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.