Los Cardones Boutique Village

  • Ljusa och moderna lägenheter
  • Nära både stranden och centrum

Los Cardones Boutique Village är ett bra val för dig som vill bo nära restauranger och shopping i Playa de las Americas. Starta dagen med en morgonpromenad till stranden eller tillbringa dagen vid poolen. Lägenheterna är ljusa och välutrustade så att du kan rå dig själv under semestern.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 316 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Los Cardones Boutique Village har ett härligt poolområde med sötvattenspooler som har barnsektion. Vissa solstolar och parasoller är gratis och vissa är mot avgift. Det finns även balinesiska solsängar mot avgift. I pool-/snackbaren serveras enklare rätter och frukostbuffé som kan köpas på plats.Till stranden i Playa de las Americas är det ca 5 minuters promenad.

Receptionen är öppen mellan kl. 7.00-23.00. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Till supermarket är det ca 200 meter. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 100 meter från hotellet.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.