Kundomdömen om Sol Arona Tenerife

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, kort promenad till stranden
-
akustiken i matsalen, ingen bra miljö att sitta och äta i

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Vår utsikt från 11:e våning
-
Matsalens akustik !! Matens smaksättning

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Nära till havet, stort fint rum och toa med bidé var ju ett extra plus! Trevlig underhållning på kvällarna
-
En rejäl skylt som visar klädkod till middagarna ( har vi sett på många andra hotell) Måste säga att det inte var trevligt att sitta bredvid äldre män i shorts och håriga ben till middagen. Blev lite´ chockade första kvällen, men det fortsatte ju sen i samma still VARJE KVÄLL. Synnerligen äckligt på ren svenska. Hade varit lite´ roligare om personalen hejade med ett leende när man kom till matsalen, jättestressad personal som bara sprang förbi!!, och flera ggr fungerade inte kaffeautomaten, och ofta slut på koppar så man fick säga till.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Läget och personalen
-
Värm upp poolen

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
Läget
-
Kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
bra läge, bra reception o allmänna utrymmen
-
slitet o trångt rum

Bekräftad gäst: 2020-01-26


6 av 10

+
Maten, stort utbud, men tråkig matsal.
-
Matsalen, tex ljuset i taket, ngt på väggarna skulle kanske dämpa ljudet, dukar på borden till middagen skulle göra mkt för intrycket.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


10 av 10

+
Bra läge och trevlig personal varigt där flera gånger.trivs där.
-
Uppvärmning av polen.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


9 av 10

+
God mat, närhet till strand och stad
-
Madrasserna är hårda. Tjockt madrassskydd saknas. Avisera bättra att det finns underhållning och att den är i källaren.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

4658 omdömen
Utmärkt
 
1236
Väldigt bra
 
1627
Bra
 
1026
Mindre bra
 
418
Underkänt
 
351

5 senaste omdömen

2019-12-20

Inlägg av Johanssons_resor

Johansson

Ger ett slitet intryck med dåligt städade rum eller rättare sagt hela hotellet känns lite dåligt underhållet, fans några i personalen som verkade trevliga men också flera som var väldigt sura på allt och alla och var direkt otrevliga mot gästerna. Överförfriskade folk från England som kröp på golvet i receptionen och spydde i rabatterna e kanske inte så kul när man har barnen med.. maten var i stort sätt samma varje dag och höll knappt vägkrogs standard och tallrikar samt glas lite halvdant diskade. Poolen var som en isvak i temperatur så inga badade och det flöt flugor i maten vid poolpuben.... Ska ju sägas att ja normalt inte är den som sågar ställen eller gnäller på allt men detta var helt enkelt inte bra så det blir inte detta ställe fler gånger för våran del . Ja just det sängen var så dålig att den lutade så att man fick lägga en kudde på sidan för att inte rulla ur och barnsäng fans där av typen 70tals sjukhussäng i metall. Al inklusiven var inte det utan man får lägga till 150kr om dagen om man vill ha tillgång till allt eller bättre kvalité på tex dryck .Nä ja rekommenderar ingen att ta detta hotell som inte verkar vilja folk ska komma tillbaka

 
2019-03-19

Inlägg av Karl-Erik T

Sommar på Tenerife

Hade en fantastisk vecka med sommarvärme i januari månad. Varma dagar, c:a 24 grader, och hyfsat ljumma kvällar, 18-19 grader. Bra promenadvägar och möjlighet till lite mer utmanande vandring i bergsområden.

 
2017-03-06

Inlägg av Susanne O Stockholm, Sverige

Helt okej

Vi hade en junior suit på 8:e våningen med utsikt över poolen och havet. Solen gick upp strax efter kl 8 ovanför det mäktiga berget mitt emot. Har man utsikt mot staden får man en fin solnedgång. Bra medelklass hotel med äldre gäster. Skönt! Inte många barnfamiljer. Uppträdanden, dans m.m. under dagar och kvällar. Många solstolar runt poolen, även om jag föredrar att hänga på,stranden vid Playa del Vista. Maten ok, inte mer. Frukosten bra. Fanns toast m.m att äta mellan måltiderna. Hotellet är kanske Teneriffas mest osköna till utseendet men funkar helt ok för en vecka.

 
2017-03-04

Inlägg av TravelgirlSthlm Stockholm, Sweden

Ett hotell som är värt att besöka!!

Ett hotell som jag kan rekommerndera! Men så har vi säkert olika smak och tycken allihopa men här är mitt omdöme! Läget = nära, ca 5min promenad till 2 st underbara stränder och centrum med resturanger, sevärdheter och shopping Maten= Frukost, lunch + middagen buffé. mycket att välja på, god mat och även snacks vid poolbaren Dryck= Frikostigt då vi åkte med All Inclusive, mycket att välja på som ingick! Service= Receptionen helt enkelt över 10 +! När vi kom fram så hade inte mitt tidigare inmailat önskemål om extra mjuka madrasse inte uppfyllts. Jag påpekade det och inom loppet av ca 30 min så var det fixat. Sängarna blev mjuka och supersköna! Pratar jättebra engelska för oss som inte kan spanska så bra. Städningen= Helt perfekt, snabba och effektiva och höll hela hotell/poolområde jättefint! Personal= Reception, bar, restaurang...ja överallt så möttes du av ett leende :-) Vi bodde i en sk juniorsvit, separat rum och sovrumsdel vilket var jättebra! Badrummet stort och med badkar för dom som är badsugna :-) Vårt rum innehölll hårblås fast det stod att det inte gör det. Inget minus men bara så ni vet, balkongerna är inte djupa så ett par stolar får max plats, inget bord. Så ni som planerar att sitta vid ett bord på balkongen, tyvärr inte men utsikten gör så man inte behöver något bord :-) Wifi = Superbra signal och snabbt, bodde på 12:e våningen och inga problem. Kunde stream film utan problem!

 
2017-02-21

Inlägg av Mats H Teneriffa, Spanien

Knappast ett 3-stjärningt hotel.

Vi anlände sent på kvällen. Hade checkat in via nätet i förväg. Tog lång tid innan man hittade bokningen. Trubbel med kortavläsaren. Receptionisten ursäktade sig med att han var ny på jobbet. Vi hade bokat rum med havsutsikt. Fick ett rum på vån. 8 med stora utrymmen och fin utsikt över hamnen och havet. Liten balkong med plats för två plaststolar. Rikligt med skåp. Stort badrum. Dusch i badkaret men halkmatta saknades. Ingen hårtork fanns. Frågade i receptionen. Där hade man det inte men kunde hyra in en från extern leverantör men det skulle bli billigare om vi köpte en på stan! Barskåp saknades. Bra WiFi. Det som satte ner betyget på rummet var sängarna. Dom var stenhårda. Låg på filtarna som fanns i skåpet. Dålig sömn. Matsalen liknade en skolbespisning med enkla trämöbler och hög slammrig ljudnivå. Buffen som ingick i priset hade skapligt utbud men låg kvalitet genomgående på både frukost, lunch och middag. Svagt kaffe och juicen smakade som saft för att nämna några exempel .Personalen hade smutsiga och trasiga kläder Restaurangutbudet i Los Christianos är enormt stort och har högre kvalitet Poolområdet var ok med lätt underhållning under hela dan. Minus för utslitna stolar, Strandbaren kunde förutom drinkar bara erbjuda ett sortiment för all inklusive gästerna. Underhållningen på kvällen bestod i att en sångare höll igång med en karaoke utrustning. Inte dåligt men kan inte jämföras med underhållningen på 4-stjärninga hotel.