Kundomdömen om Sol Arona Tenerife

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 114 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det bästa med hotellet är läget och hotellets buffé, både frukost, lunch och middag.
-
Sängarna är en aning hårda. Det känns som att det fattas en bäddmadrass. Dessutom får man bara en filt, vilket kan bli lite kallt nattetid.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


5 av 10

+
Julmiddagen, jättefin.
-
Stod uppvärmd pool, var svinkallt, knappt någon som badade.....

Bekräftad gäst: 2021-12-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-05


6 av 10

+
Utsikten, centrala läget, gott om solstolar
-
Ljudnivån i buffén. Lokalen är ganska stor och öppen vilket resulterar i ett eko som förvärrar. Lite kallt i poolen.

Bekräftad gäst: 2021-12-05


8 av 10

+
Maten var av toppklass vilken överaskning. Riktig dryck och mat samt snacks. Bästa allinklusive vi varit på och vi är inte kräsna. Men så här bör det vara på alla allinklusive hotell
-
Om man nu ska bära munskydd och sprita händerna, varför inte använda engångs handskar oxå när man plockar i mat. Personalen hade inte heller engångshandskar. Var i grekland i somras och där minsann gjorde man helt rätt. Så ett stort minus hos er

Bekräftad gäst: 2021-11-28


7 av 10

+
Maten och drycken
-
Hårda sängar som inte stod still bredvid varandra

Bekräftad gäst: 2021-11-28


9 av 10

+
Maten!
-
Gymmet!

Bekräftad gäst: 2021-11-28


9 av 10

+
Bra personal. Bra rum Bra mat. Ett mycket vänligt bemötande.
-
Det är för mycket oljud kring baren och poolen. Det är en högtalerevolym som är alldeles onödigt för högt ställd. Jag försökte ändra på det men med liten framgång. Det håller på hela dagen till kl 2300 Man kan inte höra TV eller föra ett normalt samtal inne på rummet. Dom rummen som inte vetter mot poolen är helt tysta. vi fick byta till ett sådant utan problem.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


5 av 10

+
De få som varit kvar i alla 12-14 ggr vi besökt det.
-
Ta tillbaka showerna och det gamla receptet. Det funkar inte med hurtbulle fitness pisset på vinterhalvåret.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


7 av 10

+
Personalen
-
Se över standarden, spräckta plattor, lösa handtag och hållare mm. Det är nya ytskikt men underarbetet hade behövt förbättras innan.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

4786 omdömen
Utmärkt
 
1288
Väldigt bra
 
1660
Bra
 
1040
Mindre bra
 
427
Underkänt
 
371

5 senaste omdömen

2021-11-06

av ChristerW58 Uppsala, Sverige

Bästa hotellet i Arona

Jättefräscht fint hotell. Nära strandpromenaden och fint inhägnat poolområde. Det bästa all inclusive hotellet vi någonsin bott på. Massa fina genuina rätter och råvaror varje dag och jättetrevlig serviceminded personal . Livemusik varje kväll.

 
2019-12-20

av Johanssons_resor

Johansson

Ger ett slitet intryck med dåligt städade rum eller rättare sagt hela hotellet känns lite dåligt underhållet, fans några i personalen som verkade trevliga men också flera som var väldigt sura på allt och alla och var direkt otrevliga mot gästerna. Överförfriskade folk från England som kröp på golvet i receptionen och spydde i rabatterna e kanske inte så kul när man har barnen med.. maten var i stort sätt samma varje dag och höll knappt vägkrogs standard och tallrikar samt glas lite halvdant diskade. Poolen var som en isvak i temperatur så inga badade och det flöt flugor i maten vid poolpuben.... Ska ju sägas att ja normalt inte är den som sågar ställen eller gnäller på allt men detta var helt enkelt inte bra så det blir inte detta ställe fler gånger för våran del . Ja just det sängen var så dålig att den lutade så att man fick lägga en kudde på sidan för att inte rulla ur och barnsäng fans där av typen 70tals sjukhussäng i metall. Al inklusiven var inte det utan man får lägga till 150kr om dagen om man vill ha tillgång till allt eller bättre kvalité på tex dryck .Nä ja rekommenderar ingen att ta detta hotell som inte verkar vilja folk ska komma tillbaka

 
2019-03-19

av Karl-Erik T

Sommar på Tenerife

Hade en fantastisk vecka med sommarvärme i januari månad. Varma dagar, c:a 24 grader, och hyfsat ljumma kvällar, 18-19 grader. Bra promenadvägar och möjlighet till lite mer utmanande vandring i bergsområden.

 
2017-03-06

av Susanne O Stockholm, Sverige

Helt okej

Vi hade en junior suit på 8:e våningen med utsikt över poolen och havet. Solen gick upp strax efter kl 8 ovanför det mäktiga berget mitt emot. Har man utsikt mot staden får man en fin solnedgång. Bra medelklass hotel med äldre gäster. Skönt! Inte många barnfamiljer. Uppträdanden, dans m.m. under dagar och kvällar. Många solstolar runt poolen, även om jag föredrar att hänga på,stranden vid Playa del Vista. Maten ok, inte mer. Frukosten bra. Fanns toast m.m att äta mellan måltiderna. Hotellet är kanske Teneriffas mest osköna till utseendet men funkar helt ok för en vecka.

 
2017-03-04

av TravelgirlSthlm Stockholms län, Sverige

Ett hotell som är värt att besöka!!

Ett hotell som jag kan rekommerndera! Men så har vi säkert olika smak och tycken allihopa men här är mitt omdöme! Läget = nära, ca 5min promenad till 2 st underbara stränder och centrum med resturanger, sevärdheter och shopping Maten= Frukost, lunch + middagen buffé. mycket att välja på, god mat och även snacks vid poolbaren Dryck= Frikostigt då vi åkte med All Inclusive, mycket att välja på som ingick! Service= Receptionen helt enkelt över 10 +! När vi kom fram så hade inte mitt tidigare inmailat önskemål om extra mjuka madrasse inte uppfyllts. Jag påpekade det och inom loppet av ca 30 min så var det fixat. Sängarna blev mjuka och supersköna! Pratar jättebra engelska för oss som inte kan spanska så bra. Städningen= Helt perfekt, snabba och effektiva och höll hela hotell/poolområde jättefint! Personal= Reception, bar, restaurang...ja överallt så möttes du av ett leende :-) Vi bodde i en sk juniorsvit, separat rum och sovrumsdel vilket var jättebra! Badrummet stort och med badkar för dom som är badsugna :-) Vårt rum innehölll hårblås fast det stod att det inte gör det. Inget minus men bara så ni vet, balkongerna är inte djupa så ett par stolar får max plats, inget bord. Så ni som planerar att sitta vid ett bord på balkongen, tyvärr inte men utsikten gör så man inte behöver något bord :-) Wifi = Superbra signal och snabbt, bodde på 12:e våningen och inga problem. Kunde stream film utan problem!