Kundomdömen om Sol Arona Tenerife

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Bra läge, ganska stora rum och stort badrum. Fin utsikt från balkonerna.
-
Hotellet är gammalt och väldigt slitet. Sängarna i vårt ena rum var de hårdaste jag upplevt och gick knappt att sova i. Vi felanmälde detta men inget hände. Solsängarna vid poolen var mjukare än hotellsängarna men många väldigt gamla och slitna. Frukostutbudet var ok men serverades i en stor matsal med otroligt mycket folk och extremt hög bullernivå. Det var inte ok att ta med frukosten ut och äta utomhus. Maten som gick att beställa till lunch vid t.ex. poolen var en stor besvikelse och vi är väldigt glada att vi inte valde all inclusive som tillval. Korten till hotellrummen slutade att fungera varje dag och vi tvingades gå till receptionen och programmera om dem. Balkongerna var så små att det inte fanns plats för 4 personer eller bord.

Bekräftad gäst: 2024-04-08


7 av 10

+
Stort hotell men tyst o lungt
-
Matsalen hög ljudnivå

Bekräftad gäst: 2024-03-25


3 av 10

+
Nära till stranden
-
Dåliga knöliga sängar Inget kylskåp

Bekräftad gäst: 2024-03-25


6 av 10

+
-
Myror, ingen brydde sig

Bekräftad gäst: 2024-03-25


7 av 10

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


7 av 10

+
Frukosten
-
Bullrig frukost dålig akustik i matsalen

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
Storlek på rummet städning och maten
-
Rummet saknade kylskåp något hårda sängar mycket slammer matsal där man kunde satt upp lite innerväggar typ.Kanske mjukat upp med gardiner draperier eller dylikt.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


6 av 10

+
Läget
-
Matsalen var bullrig som en skolmatsal med skarp belysning. Ingen möjlighet att äta frukost ute.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


8 av 10

+
Frukosten var toppen
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

5371 omdömen
Utmärkt
 
1429
Väldigt bra
 
1787
Bra
 
1147
Mindre bra
 
503
Underkänt
 
505

5 senaste omdömen

2024-02-27

av fredrock777

Slitet, trött och lyhört utan ventilation.

Bokade detta hotell för en resa med sonen. Det här motsvarade inte förväntningarna. Alls. Standardrummet är litet, inte så som på bilderna. Om det vore 10 cm smalare skulle det inte gå att komma fram mellan sängen och skrivbordet. Det är omöjligt att få in en stol där. Det går inte. Möjligtvis om man för tillfället möblerar om. Rummet har absolut ingen ventilation, finns inget drag i ventilen i badrummet. Luften står still. Det gör att det luktar. Inredningen är väldigt sliten och bitvis trasig. Det är en ofräsch känsla. Balkongen inte heller som på bilderna, utan 1,5-2 kvadratmeter. 2 stolar i plast (en trasig) är allt som får plats. Dessa fungerar som rökruta för människor med tjärlunga. Vår granne hostar konstant, går inte att ha balkongdörren uppe om man inte vill bli passiv rökare... Det finns ett (1!) uttag i rummet för att ladda mobiler eller till annat. Garderobsdörrarna är borttagna då de förmodligen inte längre höll ihop. Rummen är inte smutsiga, men väldigt slitna. Frukosten är ok, det finns ett bra utbud av olika varma och kalla rätter, tyvärr är de varma rätterna bara ljumma om man inte får dem direkt från kocken. Men.... Lokalen... Det är som att sitta i en rackethall, med 200 spelare. Ljudnivån är hög och akustiken är en fullkomlig terror. Öronproppar ett måste, eller hörlurar med vad som helst i musikväg. "4 bugg" med Lotta Engberg på repeat hade varit en lisa för själen. Det här hotellet har inte renoverats på länge. Städarna är bra, men vad hjälper det när all lack och fernissa är borta på möblerna. Toalocket trasigt. Man kan höra grannarna tydligt, det är lyhört. Väldigt lyhört. Receptionen är bra, trevlig eller korrekt personal. I går natt släckte de en brand i ett av rummen! Lobbyn är ren men totalt omysig, samma sak med lokalen för den så kallade "kvällsunderhållningen". Om folk tycker att detta är ett bra hotell måste de begagna sig av en hel del alkohol. Det gör inte jag, tyvärr. Kanske att helhetsintrycket skulle blivit bättre med en något dimmig perception? Att minnena i efterhand skulle fått mer glans av fler förhållandevis billiga Daiquiris? Japp, idag är jag Mr Gnällspik. Tyvärr vågar jag säga med all rätt!

 
2021-11-06

av ChristerW58 Uppsala, Sverige

Bästa hotellet i Arona

Jättefräscht fint hotell. Nära strandpromenaden och fint inhägnat poolområde. Det bästa all inclusive hotellet vi någonsin bott på. Massa fina genuina rätter och råvaror varje dag och jättetrevlig serviceminded personal . Livemusik varje kväll.

 
2019-12-20

av Johanssons_resor

Johansson

Ger ett slitet intryck med dåligt städade rum eller rättare sagt hela hotellet känns lite dåligt underhållet, fans några i personalen som verkade trevliga men också flera som var väldigt sura på allt och alla och var direkt otrevliga mot gästerna. Överförfriskade folk från England som kröp på golvet i receptionen och spydde i rabatterna e kanske inte så kul när man har barnen med.. maten var i stort sätt samma varje dag och höll knappt vägkrogs standard och tallrikar samt glas lite halvdant diskade. Poolen var som en isvak i temperatur så inga badade och det flöt flugor i maten vid poolpuben.... Ska ju sägas att ja normalt inte är den som sågar ställen eller gnäller på allt men detta var helt enkelt inte bra så det blir inte detta ställe fler gånger för våran del . Ja just det sängen var så dålig att den lutade så att man fick lägga en kudde på sidan för att inte rulla ur och barnsäng fans där av typen 70tals sjukhussäng i metall. Al inklusiven var inte det utan man får lägga till 150kr om dagen om man vill ha tillgång till allt eller bättre kvalité på tex dryck .Nä ja rekommenderar ingen att ta detta hotell som inte verkar vilja folk ska komma tillbaka

 
2019-03-19

av Karl-Erik T

Sommar på Tenerife

Hade en fantastisk vecka med sommarvärme i januari månad. Varma dagar, c:a 24 grader, och hyfsat ljumma kvällar, 18-19 grader. Bra promenadvägar och möjlighet till lite mer utmanande vandring i bergsområden.

 
2017-03-06

av Susanne O Stockholm, Sverige

Helt okej

Vi hade en junior suit på 8:e våningen med utsikt över poolen och havet. Solen gick upp strax efter kl 8 ovanför det mäktiga berget mitt emot. Har man utsikt mot staden får man en fin solnedgång. Bra medelklass hotel med äldre gäster. Skönt! Inte många barnfamiljer. Uppträdanden, dans m.m. under dagar och kvällar. Många solstolar runt poolen, även om jag föredrar att hänga på,stranden vid Playa del Vista. Maten ok, inte mer. Frukosten bra. Fanns toast m.m att äta mellan måltiderna. Hotellet är kanske Teneriffas mest osköna till utseendet men funkar helt ok för en vecka.