Coral Los Alisios

Lägenhetshotellet Coral Los Alisios är beläget på en höjd ovanför Los Cristianos. Här kan du njuta av ett poolområde med en pool och en trevlig atmosfär med strand och centrum på bekvämt promenadavstånd. För familjens minsta finns rolig lekpool där dagen kan fyllas med spännande och blöta lekar.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt läge, rymlig lägenhet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1051 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Coral Los Alisios har ett härligt läge uppe på en höjd ovanför Los Cristianos. Här finns ett trevligt poolområde med en uppvärmd pool med barnsektion. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. På baksidan av hotellet finns en grund lekpool för barn med bland annat vattenfyllda hinkar och tunnor och vattenkanoner samt solstolar. Det finns även ytterligare en solterrass med solstolar på hotellet där man kan njuta av eftermiddagssolen.

I pool-/snackbaren serveras för utom dryck, även lättare lunchrätter som pizza och pasta. Bufférestaurang där frukost, lunch och middag serveras. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna.

För den som vill träna finns ett litet gym med fyra maskiner. Bordtennis. Biljard mot avgift. Som avkoppling finns massage mot avgift. Underhållning några kvällar i veckan.

Wifi ingår på hela hotellet. Uppkopplingen kan variera i vissa lägenheter. Tvättomat mot avgift. Minilivs där du kan handla för att tillaga måltider i lägenheten.

Centrum i Los Cristianos ligger inom promenadavstånd och här finns ett trevligt utbud av restauranger och en lång strandpromenad. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Alla byggnader har hiss men från byggnaderna är det trappor till poolbaren, poolområdet, receptionen och restaurangen.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • All Inclusive

Köper du till halvpension eller All Inclusive under jul och nyår ingår även julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00
  • Snacks, kl. 11.00-12.00, 16.30-17.30 och 21.30-22.30.
  • Glass till barnen i baren, kl. 15.00-16.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

Vintern 23/24 finns endast frukostbuffé att köpa mot tillägg.

Alla hotell, Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Lägenhetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos bjuder på ett centralt läge med promenadavstånd till stränder och restauranger. Vid poolområdet finns uppvärmda pooler för både stora och små, och vill du träna erbjuds både gym och squash. I lägenheten finns allt du behöver för att rå om dig själv, och halvpension finns som tillägg för en ännu bekvämare semester.

Sol Arona Tenerife

På Sol Arona Tenerife, ett centralt beläget hotell i Los Cristianos, väntar ett grönskande poolområde med en stor pool. Från hotellet är det gångavstånd till härliga sandstränder, shopping och uteliv. För dig som gillar vackra vyer rekommenderas superiorrummen som ligger högst upp.