Los Alisios

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Lägenhetshotellet Los Alisios är beläget på en höjd ovanför Los Cristianos. Här kan du njuta av ett lugnt läge med strand och centrum på bekvämt promenadavstånd. Vill du varva solstunder vid den uppvärmda poolen med frisk havsluft kan du ta gratisbussen från hotellet ner till Playa de las Vistas.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Städat och rent
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 862 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Los Alisios har ett härligt läge uppe på en höjd ovanför Los Cristianos. Här finns ett trevligt poolområde med uppvärmd pool som har en liten barnsektion, samt gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Det finns även ytterligare en solterrass med solstolar på hotellet där man kan njuta av eftermiddagssolen. Vill du sola och bada vid stranden erbjuds gratis hotellbuss till stranden Playa de las Vistas två gånger om dagen.

Vid pool-/snackbaren bjuds det på levande musik ett par kvällar i veckan, och grillkväll en kväll i veckan. Bufférestaurang med uteservering. För den som vill träna finns ett gratis litet gym med fyra maskiner, samt tennis mot deposition. Gratis bordtennis och biljard mot avgift. Som avkoppling finns massage mot avgift. Wifi i allmänna utrymmen mot avgift. Tvättautomater mot avgift. Minilivs där du kan handla för att tillaga måltider i lägenheten.

Centrum i Los Cristianos ligger inom promenadavstånd och här finns ett trevligt utbud av restauranger och en lång strandpromenad.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukostbuffé, halvpension och All Inclusive mot tillägg. Köper du till halvpension eller All Inclusive under jul och nyår ingår även nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-22.00
  • Snacks, kl. 11.00-12.00, 16.30-17.30 och 21.30-22.30.
  • Glass till barnen i baren, kl. 15.00-16.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Poolen är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.