Los Alisios

Lägenhetshotellet Los Alisios är beläget på en höjd ovanför Los Cristianos. Här kan du njuta av ett lugnt läge med strand och centrum på bekvämt promenadavstånd.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra och lugnt läge samt rymliga lägenheter
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1020 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Los Alisios har ett härligt läge uppe på en höjd ovanför Los Cristianos. Här finns ett trevligt poolområde med uppvärmd pool som har en liten barnsektion, samt gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Det finns även ytterligare en solterrass med solstolar på hotellet där man kan njuta av eftermiddagssolen.

Vid pool-/snackbaren bjuds det på levande musik ett par kvällar i veckan, och grillkväll en kväll i veckan. Bufférestaurang med uteservering.

För den som vill träna finns ett gratis litet gym med fyra maskiner. Gratis bordtennis och biljard mot avgift. Som avkoppling finns massage mot avgift. Wifi i allmänna utrymmen mot avgift. Tvättautomater mot avgift. Minilivs där du kan handla för att tillaga måltider i lägenheten.

Centrum i Los Cristianos ligger inom promenadavstånd och här finns ett trevligt utbud av restauranger och en lång strandpromenad.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension
  • All Inclusive

Köper du till halvpension eller All Inclusive under jul och nyår ingår även julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-22.00
  • Snacks, kl. 11.00-12.00, 16.30-17.30 och 21.30-22.30.
  • Glass till barnen i baren, kl. 15.00-16.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Poolen är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Alla hotell, Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Lägenhetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos bjuder på ett centralt läge med promenadavstånd till stränder och restauranger. Vid poolområdet finns uppvärmda pooler för både stora och små, och vill du träna erbjuds både gym och squash. I lägenheten finns allt du behöver för att rå om dig själv, och halvpension finns som tillägg för en ännu bekvämare semester.

Sol Arona Tenerife

På Sol Arona Tenerife, ett centralt beläget hotell i Los Cristianos, väntar ett grönskande poolområde med en stor pool. Från hotellet är det gångavstånd till härliga sandstränder, shopping och uteliv. För dig som gillar vackra vyer rekommenderas superiorrummen som ligger högst upp.