Bahia Principe Fantasia Tenerife

apollo mondo one of a kind

Bahia Principe Fantasia Tenerife – ett unikt familjeparadis som bjuder på magisk underhållning och oförglömliga aktiviteter i en sagolik miljö. Varmt välkomna till ett All Inclusive-hotell långt utöver det vanliga, och som så klart är ett av våra utvalda Apollo Mondo One of a Kind-hotell!


Rumstyper

Superiorrum för 2 personer. Familjesvit för 2-5 personer, varav 2 barn. Juniorsvit för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsvit med delad pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet och poolerna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2642 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,3 km
Till centrum: 950 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Apollo Mondo One Of A Kind-hotellet Bahia Principe Fantasia Tenerife i Golf Del Sur på öns sydöstra kust bjuder in till en familjesemester utöver de vanliga. Här utlovas fantastiska shower, häftiga aktiviteter och en handfull restauranger att besöka. Och slottet mitt på området lägger ribban högt för en unik semester. Vill ni göra något annorlunda kan ni boka en övernattning i sagoslottet, mot avgift.

Sol och bad
Hotellet har läckra områden för sol och bad med totalt sju pooler, varav två separata barnpooler och en infinitypool för vuxna. För barn finns också en splashpool med vattenrutschkanor. Minst en stor pool och en barnpool är uppvärmd vintertid, november till april till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller finns att låna, poolhandduk mot deposition. Poolbar. Vill du njuta av dagen från en balisäng är det möjligt, mot en avgift.

Hotellet ligger nära havet, men till närmsta strand, som är stenig, är det ca 1,3 kilometer. Familjevänliga sandstränder finns i El Medano en bit öster om hotellet eller i Los Cristianos lite längre västerut. Du når båda stränderna med bil på ca 15-20 minuter.

Matupplevelser
Hotellet har fem restauranger, två som serverar internationella bufféer och tre à la carte-restauranger. Ladón är en grillrestaurang, Paradiso serverar italienskt och Nemuru med japanska rätter. För barnen finns en särskild buffé med ett utbud av välsmakande barnfavoriter. Vill du äta i någon av à la carte-restaurangerna behöver du reservera bord i förväg. I de japanska och italienska restaurangerna krävs långbyxor eller snygga shorts för män, i grillrestaurangen långbyxor för män. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna.

Utöver restaurangerna har hotellet fyra barer som lockar med förfriskningar och svala drinkar från förmiddag till sen kväll, en poolbar, en lobbybar, en sportbar och så Castel bar.

Sagolika shower och underhållning
Kvällstid lockar hotellets proffsiga shower. Två shower per vecka ingår i priset. Vill du se fler kan du köpa biljett på hotellet. För alla barn 3-12 år finns en barnklubb i hotellets regi, med engelsktalande personal. Tonåringar, 13-17 år, har en egen klubb där de kan hänga och umgås med jämnåriga. Dagtid erbjuds en rad olika aktiviteter som karaoke, temafester och glassbjudningar.

Träning och välmående
Hotellet har ett spa med bastu, inomhuspool och möjlighet till en rad olika välgörande behandlingar, mot avgift. Gym och en multi court finns också, liksom sportaktiviteter som bordtennis, dart, yoga och zumba. Är golf din passion finns en golfbana bara några hundra meter från hotellet.

Övrigt om hotellet
Wifi ingår på hela hotellet. Parkeringsmöjligheter finns mot avgift. Hotellet består av flera olika byggnader och ett sagoslott.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Echeide, kl. 07.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Dreams Factory Pool, kl. 12.30-18.00
 • Lunchbuffé i restaurangen Echeide, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Echeide, kl. 18.30-22.00
 • Tre middagar per vecka i någon av à la carte-restaurangerna Ladón, Paradiso eller Nemuru, kl. 18.00-22.00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Go. Live a little! - Teneriffa

Se fler Go. Live a Little-filmer här »

Apollo Mondo One of A Kind
 • Unika hotellupplevelser
 • Genomtänkt helhet och atmosfär
 • Noga utvalda av Apollo
 • Alltid minst 3 stjärnor