Kundomdömen om Bahia Principe Fantasia Tenerife

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rummet och poolerna
-
Servitörer på gillrestaurangen behandla dig mig illa, de serverade männen men inte kvinnorna vad de ville ha, typ kaffe osv. De gjorde skillnad. Jag blev upprörd och kvällen var förstörd

Bekräftad gäst: 2024-03-17


10 av 10

+
Fantastiskt hotell! Långt över förväntan. Snygg inredning i hela hotellet. Stora rena rum. Maten var varierade och mycket god. Lyxiga och påkostade shower. Sju härliga pooler för barn och vuxna. Många roliga aktiviteter för vuxna och barn. Mycket personal som var välorganiserad och serviceminded. Ingen som kommer hit kommer bli besviken lovar jag. Rekommenderas varmt!!
-
Som alla all inklusive-hotell är ljudnivån en utmaning, men det fanns tystare delar att välja.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


10 av 10

+
Helheten
-
Lite väl hög musik i poolområdet och barndiskot. Uppmätte det till 95 Db flera ggr

Bekräftad gäst: 2024-02-04


10 av 10

+
Trubadur/sångare varje kväll
-
Att vissa ala carte restauranger var fullbokade fast man försökte boka dom vid ankomst

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
Trevlig personal, poolområden varierande, roligt med barn (om de slapp paddor i matsalen). Kunde alltid hitta något att äta i matsalen.
-
Hår på golven i rummet efter andra. För små badhanddukar och trasiga. Mycket halt golv i duschen när det var blött. Dåligt avtorkad balkonggolv (hårtussar). APOLLO! Fanns ingen pärm med Apollo information. Inget svar från Apollo’s personal efter Mail! Vilken service från Er erbjuds? Utflykt till vingården hade varit bra om man sluppit 45 min på marknaden, räckt med Max 20 min samt slippa se kyrkan ( glömt namnet på orten) Dålig guide, bra chaufför. Ingen utflykt att rekommendera!

Bekräftad gäst: 2024-01-28


10 av 10

+
mat o dryck
-
Bättre musikunderhållning

Bekräftad gäst: 2023-12-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2582 omdömen
Utmärkt
 
1308
Väldigt bra
 
575
Bra
 
314
Mindre bra
 
182
Underkänt
 
203

5 senaste omdömen

2024-04-02

av Gert W

Ett hotell i ett totalt inferno!

Detta hotell hade den högsta ljudnivån jag har varit med om och då har jag ändå rest 2-3 gånger om året sedan i mitten av 70-talet till olika hotell och olika delar av världen. Hotellet ligger vid inflygningsrutten till Teneriffa flygplats och planen kommer i perioder med 5 minuters mellanrum över hotellet. Planen var som fågelkvitter jämfört med den höga ljudnivån på musiken och alla barnskrik på hotellet. Antalet barn var nog lika många som antalet vuxna. På förmiddagen och eftermiddagen pågick lekar med tillhörande Epadunkoväsen samtidigt som det strömmade musik från högtalare utspridda i rabatter över hela hotellområdet och gärna då med jazzmusik. Hur stor är procenten att folk med barn gillar den typ av musik eller att folk överlag gillar den. Att gå och äta var en utmaning även om man var inställd på ljudnivån. Någon form av ljuddämpande material var det inte tal om. Så när barnen skrek och bankade med skedar i bordet samtidigt som maten skvätte och dom trissade varandra blev det outhärdligt. Försökte man hitta ett hörn någonstans för att få ro så var det alltid någon barnfamilj som kommit på samma tanke och då var det kört även där. Detta är inte ett vuxet par fenomen, för det finns även barnfamiljer som led, alla barn är inte hesa Fredrik. Nu över till några plus för dom fanns. Rummen var bra minst 4 plus, sköna sängar. Städerskorna gjorde ett bra jobb. Maten helt okey. Lobbybaren gjorde bra drinkar även om kyparna hade en benägenhet att försvinna när man vinkade på dom. Det ingick också 2 shower med musik & dans per besök och dom hade hög klass, dessvärre var ljudnivån extremt hög även där. Ta med hörselproppar! Kommer aldrig att återvända, inte ens om jag får ett gratiserbjudande.

 
2023-11-28

av jessicat102

Trevligt, men inte mer

Känner mig splittrad. Grym anläggning, fina rum och superrent. Poolområdet var jättefint och rent Men personalen var verkligen i varierande kvalitet. Ett fåtal och oftast städpersonalen som var trevlig. Resten svarade inte ens när man sade godmorgon. Inte alltid man fick respons vid måltider, så man fick be om att få dryck till maten. Röktes överallt trots att det bara skulle vara på hänvisade platser. Halvdålig mat, förutom frukosten som var fantastisk. Resten var bara dåligt tillagad skitmat och en massa godis och efterrätter. Ett extra plus för ett bra utbud av frukt och grönsaker. Tycker inte att det passar sig med en godisbuffe till barnen på morgonen. Jobba med servicen så blir det bra! För anläggningen i sig förtjänar det

 
2023-11-20

av Michael D Västerhaninge, Sverige

Fantastiska Fantasia

Underbart internationellt all inklusive hotell i San Miguel de Abuna på Teneriffa. Fantastik utsikt mot havet från vår balkong i vår Junior Suit. Här finns allt man behöver och lite till. En skvätt champagne till frukost och en liten öl före kl. 11.00 är lyx. Det enda negativa är möjligtvis det enorma utbudet av smågodis, fikabröd och socker-chocker på frukostbuffén

 
2022-04-18

av Pablo D Stockholm, Sverige

Utmärkt för familjen

Fantastisk standard på hotelet. Fina bekväma rum och sängar, lagom mjuka/hårda. Personalen är mycket välkomnande ger en personlig service och lär sig ditt namn. Speciellt tack till David på gymmet som utarbetade en personlig träningsplan åt oss. Stort tack också till Nino på underhållningen som gjorde sitt bästa för att förhöja vår upplevelse.

 
2021-11-20

av 175millet Sollentuna, Sverige

Familjeresa

Ett fantastiskt hotell men som tyvärr dras ner av dålig service, mat samt otroligt hög ljudnivå i bufferestaurangen. Servicen på alla restauranger var under all kritik och maten även maten höll inte klass. Showerna var riktigt bra och även rummen och resten av faciliteterna. Städningen på rummen kan också bli bättre. Hotellets underhållningsprogram var också mycket bra!