Rumstyper på Bahia Principe Fantasia Tenerife

Familjesvit

Familjesvit med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Familjesviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationalla kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadramteter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationalla kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med uteplats och delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationalla kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. För att bo i denna rumstyp måste du vara 18 år eller äldre.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationalla kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.