HG Lomo Blanco

  • Trevligt lägenhetshotell
  • Uppvärmd pool och barnpool
  • Gångavstånd till allt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell HG Lomo Blanco ligger i de nyare delarna av Puerto del Carmen, med den gyllengula sandstranden runt hörnet. Vid det palmkantade poolområdet hittar du en uppvärmd pool och den separata barnpoolen bjuder in de små till plask och lek. I de rymliga lägenheterna finns det du behöver för att rå om dig själv, men vill du slå dig ner vid en charmig restaurang ligger centrum i Puerto del Carmen en kort promenad bort.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Resor till Lanzarote

Våra resor till Lanzarote kan endast bokas från Kastrup i Köpenhamn, Danmark. Välj därför "från Köpenhamn/Kastrup" i bokningsmenyn för att se möjliga datum. 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt läge och närheten till shopping och matställen. Trevlig personal och bra städning.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1498 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet HG Lomo Blanco bjuder på en bekväm vistelse med rymliga lägenheter i Puerto del Carmen. Vid det grönskande poolområdet finns två pooler, varav en uppvärmd vintertid till minst 20 grader. För de yngre finns en separat barnpool och en lekplats där de kan busa av sig. Vid poolområdet finns även solstolar, parasoller och en poolbar.

Vill du hålla dig aktiv finns ett gratis litet gym. Bordtennis finns mot deposition och biljard mot avgift. Passa även på att unna dig lite massage under vistelsen (mot avgift, måndag-lördag). Underhållning anordnas de flesta kvällar i veckan, och på hotellet hittar du dessutom ett sällskapsrum med tv och ett gratis filmrum för barn (mot förfrågan). Wifi mot avgift i receptionen. Lokal trafik utanför hotellet.

En kort promenad från hotellet ligger centrum i Puerto del Carmen där den trevliga strandpromenaden kantas av restauranger och barer. Här kan du strosa omkring och titta på souvenirer och vykort i butiker och små shoppingcenter.

Måltider

Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg. Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Bra att veta

Poolen är öppen från kl. 10:00-18:00.