Rumstyper på Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 23/24

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Kuddmeny. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Vattenkokare med kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum Plus

Familjerum Plus med balkong eller terrass. Familjerummet Plus består av sovrum och vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Vardagsrummet är färgglatt inrett med lektält, rittavla, en tv samt Play Station 4. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Kuddmeny. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Vattenkokare med kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.