Rumstyper på Paradisus Gran Canaria

Clubrum

Clubrum med balkong eller terrass och havsutsikt. Kombinerat sovrum och loungedel med soffa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internatnionella kanaler. Takfläkt. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rummet tillhör hotellets Nikté vilket betyder extra förmåner för dig och familjen, som till exempel en upplevelse/aktivitet med transfer och guide, mer information om detta erhålls vid incheckningen och av concierge under vistelsen.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med utsikt och vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering mot avgift. Minibar. Takfläkt. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadramteter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkog och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Loungedel med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internatnionella kanaler. Takfläkt. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rummet tillhör hotellets The Reserve vilket betyder extra förmåner för dig som gäst. För att bo i detta rum måste du vara 16 år eller äldre. Mer information om detta erhålls vid incheckningen och av concierge under vistelsen.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.