Don Gregory by Dunas

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Don Gregory by Dunas är ett omtyckt vuxenhotell som välkomnar gäster över 16 år. Hotellet har ett perfekt läge direkt på stranden i San Agustin. Här är du bara några steg från stranden, strandpromenaden och shoppingcentret. Alla rum har balkong med havsutsikt, wifi ingår på hela hotellet och frukost ingår i priset.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Standardrum för 1-2 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Tvåvåningssvit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Välordnat kring poolen, bra service, god mat, underhållning
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1547 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

För dig som ställer höga krav på läget så går det nog inte att få det bättre än på hotell Don Gregory by Dunas. Här finns ett poolområde med två pooler med solstolar och parasoller. Poolerna är uppvärmda november till april, till ca 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolhanddukar mot deposition. Poolbaren serverar kalla och varma drycker samt lättare måltider och glass.

På hotellet finns bufférestaurangen Greg's Kitchen som erbjuder frukost, lunch och middag och strandrestaurangen Las Burras Beachhouse serverar à la carte. Vårdad klädsel - långbyxor för män under middagen på hotellets båda restauranger. Loungebar.

Träna i hotellets gym och på hotellet finns ett mindre spa som erbjuder behandlingar mot avgift. På spaet finns även en liten pool med jacuzzidel en liten bastu samt en liten ångbastu mot avgift. Enklare musikunderhållning varje kväll samt större arrangerade shower ett par gånger i veckan.

Wifi ingår i allmänna utrymmen, i gymmet och i cykelförrådet.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Frukost och middag serveras i bufférestaurangen Greg`s Kitchen, kl. 08.00-10.30 respektive kl. 18.00-21.30.

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Greg`s Kitchen, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Greg`s Kitchen, kl. 13.00-15.00 eller i lunch från meny i poolbaren kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Greg`s Kitchen, kl. 18.30-21.30 med två sittningar
 • Glass i poolbaren, kl. 10.30-19.00
 • Eftermiddagsfika i poolbaren Greg`s Bar, kl. 16.00-17.00
 • Snacks i poolbaren Greg´s Bar, kl. 10.30-13.00 och 15.30-18.00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och lokala och vissa utvalda internationella drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00.
 • En entré per vistelse i hotellets spa, behandlingar ingår inte
 • En middag eller en lunch per vistelse från fast meny i restaurangen Las Burras Beachhouse inklusive utvald dryck.

Restaurangen Las Burras ligger på promenadavstånd från hotellet. är serverar rätter från köken runt Medelhavet och från det kanariska köket. Bordsreservation krävs.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 14.00 på ankomstdagen och till fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

Standardrummen och dubbelrum, beachside finns att boka till vintern 24/25.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Hotell för vuxna

 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel erbjuder ett bekvämt boende i vackra omgivningar i San Agustin. På hotellet finns ett av Europas största Thalassoterapicenter som erbjuder en rad sköna behandlingar. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive Ultra.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria är ett snyggt designat All Inclusive-hotell nära stranden i San Agustin. Här bor du i fina rum och njuter av god mat, fina pooler och varför inte unna dig en dag i hotellets spa. Hotellet som genomgått en större renovering öppnade under hösten 2022.

Sunsuites Carolina - vinter 24/25

Varmt välkomna till en omtyckt favorit på soliga Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som till vintern 24/25 ingår bland våra utvalda vuxenhotell, är ett av våra mest uppskattade hotell på Gran Canaria. Den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen gör att många gäster återkommer år efter år. Här finns ett trevligt poolområde med uppvärmd pool, och en trädgård med väldoftande timjan och vackra citronträd.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas läge vid stranden i San Agustin, den familjära stämningen och den skandinavisktalande personalen gör att hotellet uppskattas av många gäster, som gärna återvänder hit. Trädgårdens väldoftande timjan och citronträd bjuder in till sköna stunder vid poolområdet, där solstolar och parasoller längtansfullt väntar på dig.