Rumstyper på Don Gregory by Dunas

Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger på våning 9. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Två enkelsängar. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Ipad/iPod-docka. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Tillgång till delad solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4.
  • Entre intill hotellets spa - en gång per vistelse.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger på våning 7 och 8. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Två enkelsängar. Kuddmeny. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. iPad/iPod-docka. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Tillgång till delad solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4
  • Entre ingår till hotellets spa - en gång per vistelse
  • Poolhanddukar ingår

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvåvåningssvit

Tvåvåningssvit med balkong och havsutsikt. Sviterna ligger på våning 8. På entréplan finns ett vardagsrum med soffa och fåtöljer, balkong, luftkonditionering, tv med internationella kanaler samt ett badrum med badkar med dusch och wc. En trappa upp, med öppen planlösning, finns ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng, tv med internationella kanaler samt ett badrum med dusch och wc. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Kuddmeny. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar mot avgift. Ipad/iPod-docka. Morgonrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

  • Tillgång till delad solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4
  • Poolhanddukar ingår
  • Solstolar på balkongen
  • Entré ingår till hotellets spa - en gång per vistelse

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.