Abora Interclub by Lopesan

 • All Inclusive ingår
 • Flera pooler

Välkommen till fräscha Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Du bor i ljusa och fina rum. All Inclusive ingår för en bekväm semester och på hotellet finns såväl vattenrutschkanor för de små och flera sköna poolområden. Allt för en avkopplande semester!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Familjerum för 2-4 personer. Deluxerum för 2 personer. Familjesvit för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

maten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4464 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Abora Interclub by Lopesan är ett härligt All Inclusive-hotell för hela familjen. Hotellet har flera poolområden, varav ett som passar dig som reser med barn extra bra och ett som endast är för vuxna. Här finns flera matställen där du kan äta gott - dygnet runt!

I den stora poolen finns tre vattenrutschkanor och här får man leka fritt. För att använda rutschkanorna måste man vara över 1,20 meter och simkunnig. Poolen är 1,85 meter djup. Armpuffar är ej tillåtna i vattenrutschkanorna.

Det finns ytterligare två pooler, varav en är en vuxenpool. Vuxenpoolen är reserverad för gäster i Deluxerummen, övriga kan betala för att få tillträde. I den separata barnpoolen och i splashpoolen får alla barn leka och det gör inget om man blir blöt! Solstolar finns att låna runt varje pool. Poolhanddukar mot avgift och deposition. Två jacuzzin. Som ett led i hotellets miljöarbete är vattnet i poolerna soluppvärmt. Det betyder att pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

På hotellet finns bufférestaurangen sABOReA och food courten Snack & Go som erbjuder enklare rätter som till exempel pizza, hamburgare och desserter. I lobbyn finns en servicestation (24/7 by Abora) som är öppen dygnet runt, där man kan förse sig med läsk, vatten, juice, öl, sangria, kaffe och smörgåsar.

Underhållning och aktiviteter för såväl vuxna som barn, till exempel biljard, bordtennis, aerobics och dart. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Parkering mot avgift. För hotellets gäster ingår transport till stranden flera gånger per dag.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang sABOReA, kl. 08.00-10.30.
 • Lunchbuffé i restaurang sABOReA, kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurang sABOReA, kl. 18.00-21.30.
 • Snacks och enklare rätter i food courten Snack & Go, kl. 11.00-23.00.
 • Dryck i baren La Palapas, kl. 11.00-23.00.
 • Dryck i servicestationen 24/7 by Abora, dygnet runt.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i lobbybaren, kl. 18.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel erbjuder ett bekvämt boende i vackra omgivningar i San Agustin. På hotellet finns ett av Europas största Thalassoterapicenter som erbjuder en rad sköna behandlingar. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Omtyckta hotell Don Gregory by Dunas som välkomnar gäster över 16 år har ett perfekt läge direkt på stranden i San Agustin. Dessutom har du San Agustins shoppingcenter tvärs över gatan. Alla rum har balkong med havsutsikt, wifi ingår på hela hotellet och frukost ingår i priset.

Sunsuites Carolina

Till hotell Sunsuites Carolina på Gran Canaria återkommer många av våra gäster. Det är bland annat den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen som gör att hotellet uppskattas av så många. I trädgården växer väldoftande timjan och citronträd och vid poolområdet finns en uppvärmd pool och solstolar och parasoller. Under vintersäsongen 2022/2023 är hotellet ett hotell för endast vuxna med åldersgräns 16 år.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria är ett snyggt designat All Inclusive-hotell nära stranden i San Agustin. Här bor du i fina dubbelrum och njuter av god mat, fina pooler och varför inte unna dig en dag i hotellets spa. Hotellet hette tidigare Melia Tamarindos men har genomgått en större renovering och öppnar under hösten 2022.