Abora Interclub by Lopesan

Välkommen till fräscha Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Du bor i ljusa och fina rum. All Inclusive ingår för en bekväm semester och på hotellet finns såväl vattenrutschkanor för de små och flera sköna poolområden. Allt för en avkopplande semester!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Familjerum för 2-4 personer. Deluxerum för 2 personer. Familjesvit för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och välstädat, härligt poolområde och trevligt med underhållning både dag o kvällstid.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4917 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Abora Interclub by Lopesan är ett härligt All Inclusive-hotell för hela familjen. Hotellet har flera poolområden, varav ett som passar dig som reser med barn extra bra och ett som endast är för vuxna. Här finns flera matställen där du kan äta gott - dygnet runt!

I den stora poolen finns tre vattenrutschkanor och här får man leka fritt. För att använda rutschkanorna måste man vara över 1,20 meter och simkunnig. Poolen är 1,85 meter djup.

Det finns ytterligare fyra pooler, varav en är en vuxenpool och en är en uppvärmd pool. Vuxenpoolen är reserverad för gäster i Deluxerummen. Som ett led i hotellets miljöarbete är vattnet i poolen soluppvärmt. Det betyder att pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. I den separata barnpoolen och i splashpoolen får alla barn leka och det gör inget om man blir blöt! Solstolar finns att låna runt varje pool. Poolhanddukar mot avgift och deposition. Två jacuzzin.

På hotellet finns bufférestaurangen sABOReA och food courten Snack & Go som erbjuder enklare rätter som till exempel pizza, hamburgare och desserter. I lobbyn finns en servicestation (24/7 by Abora) som är öppen dygnet runt, där man kan förse sig med läsk, vatten, juice, öl, sangria, kaffe och smörgåsar.

Underhållning och aktiviteter för såväl vuxna som barn, till exempel biljard, bordtennis, aerobics och dart. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Parkering mot avgift. För hotellets gäster ingår transport till stranden flera gånger per dag.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang sABOReA, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurang sABOReA, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffé i restaurang sABOReA, kl. 18.00-21.30
 • Snacks och enklare rätter i food courten Snack & Go, kl. 11.00-23.00
 • Dryck i baren La Palapa, kl. 11.00-23.00
 • Dryck i servicestationen 24/7 by Abora, dygnet runt
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i lobbybaren, kl. 18.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel erbjuder ett bekvämt boende i vackra omgivningar i San Agustin. På hotellet finns ett av Europas största Thalassoterapicenter som erbjuder en rad sköna behandlingar. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas är ett omtyckt vuxenhotell som välkomnar gäster över 16 år. Hotellet har ett perfekt läge direkt på stranden i San Agustin. Här är du bara några steg från stranden, strandpromenaden och shoppingcentret. Nästan alla rum har balkong med havsutsikt, wifi ingår på hela hotellet och frukost ingår i priset.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria är ett snyggt designat All Inclusive-hotell nära stranden i San Agustin. Här bor du i fina rum och njuter av god mat, fina pooler och varför inte unna dig en dag i hotellets spa. Hotellet som genomgått en större renovering öppnade under hösten 2022.

Sunsuites Carolina - vinter 24/25

Varmt välkomna till en omtyckt favorit på soliga Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som till vintern 24/25 ingår bland våra utvalda vuxenhotell, är ett av våra mest uppskattade hotell på Gran Canaria. Den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen gör att många gäster återkommer år efter år. Här finns ett trevligt poolområde med uppvärmd pool, och en trädgård med väldoftande timjan och vackra citronträd.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas läge vid stranden i San Agustin, den familjära stämningen och den skandinavisktalande personalen gör att hotellet uppskattas av många gäster, som gärna återvänder hit. Trädgårdens väldoftande timjan och citronträd bjuder in till sköna stunder vid poolområdet, där solstolar och parasoller längtansfullt väntar på dig.