Rumstyper på Abora Interclub by Lopesan

Deluxerum, för gäster över 18 år

Deluxerum med två separata sängar. Gratis wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Deponering mot avgift. Vattenkokare. Dusch och wc. Balkong.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer (över 18 år)

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Deponering mot avgift. Vattenkokare. Dusch och wc. Balkong.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med gratis wifi och luftkonditionering. 43 tums tv med satellitkanaler. Deponering mot avgift. Vattenkokare. Dusch och wc. Balkong.

Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum med öppen planlösning. Två separata sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Dusch och wc. Balkong eller terrass.

  • Rum på markplan har ett lektält för barnen.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjesvit

Familjesvit med ett sovrum och ett vardagsrum. Två separata sängar i sovrummet och möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa i vardagsrummet. Minibar mot avgift. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt.

  • Leksaker och spel samt sängkläder för barnen.
  • Gratis barnklubb som drivs i hotellets regi.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.