Kundomdömen om Abora Interclub by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 288 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Poolanläggningen, förutom att det var för hög musik. Maten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


8 av 10

+
Personalen och det stora men trevliga området/tomten. Personalen som stod för underhållningen var fantastisk. Personalen i matsalen var trevlig och vänlig. Vi fick byta rum (när vi anlände och ville bo närmare mina föräldrar) tack vare en trevlig man i receptionen. Mycket fin service på hela hotellet!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


10 av 10

+
Vänskap, Pålitlig och hållbar
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


9 av 10

+
Omgivningarna Aktiviteter för barnen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


10 av 10

+
Fantastiskt bra anläggning för barnfamiljer! Fräscha pooler och bra ordning runt poolerna. Mat finns för alla smakinriktningar. Bra lekplatser.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


8 av 10

+
Barnpoolen var varm. Jätte fina lekparker för barnen!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


8 av 10

+
-
Bättre variatiion på maten, För kallt i poolen,Parasoler vid poolen

Bekräftad gäst: 2022-03-30


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4386 omdömen
Utmärkt
 
1366
Väldigt bra
 
1772
Bra
 
732
Mindre bra
 
289
Underkänt
 
227

5 senaste omdömen

2022-06-24

av Torgny B Söderköping, Sverige

Bra mat All inclusive kan något trfängt vissa tider

Trevlig anläggning med pool och aktiviteter i utkanten av San Augustin men ändå nära att gå till havet i en trappa neråt. Rummet var ganska litet och låg undanskymt medsämre utsikt från balkon mot bergen (denna gäng)

 
2022-02-27

av Anna C Göteborg, Sverige

Bra för familjer, iskall pool, tråkig mat

Hotellet var ganska bra, rimliga rum, fint renoverande . Sköna sängar . Renlighet var bäst med hotellet . Allt har rent och fint, mycket noggranna med alla corona restriktioner. Näst bäst var hela animation teamet. Madda aktiviteter för barn och vuxna, tävlingar, dans och vattengympa mm. Barnklubb för alla åldrar , föräldrarna kunde vara i närheten . Mycket god öl. Helt ok frukost men maten i övrigt var ganska dålig, ingen variation och smaklöst. Kaffe var riktigt dålig, alla sorters. Poolen var kall, åtminstone barnpoolen borde vara uppvärmd. Bra med flera livräddare kring poolen som hade riktigt koll på alla som badade eller sprang runt. Dålig wifi, täckning och uppkoppling Ligger högst upp i byn så det är en bra bit att gå ner till stranden och strandpromenaden. Inget särskilt att se och göra i närheten. Det finns gratis bus till Maspalomas 2 ggr /dagen Tråkigt att det inte gick att ordna late check out Vi hade det bra men tveksamt om jag skulle återkomma dit .

 
2022-01-06

av Caroline b

Trist mat på ett i övrigt underbart hotell med toppservice

Otroligt bra rum och personalen gör verkligen ALLT för sina gäster. Poolen är iskall vintertid. Dock inte är detta inte ett problem för den som orkar gå ned till den fantastiskt fina stranden! Tyvärr smakar maten i buffen ingenting och det vegetariska utbudet i buffen och övriga självservicerestaurangerna är näst intill obefintlig för den som inte vill leva på makaroner och pizza. Goda dryckesalternativ i tappkranarna dock! Gillar man bakverk är detta ett paradis. Mycket efterrätter på buffen och rikligt med shakes och kakor på övriga matställen. Skulle gladeligen åka tillbaka hit om maten blev bättre! Även väldigt rent på rummen och på området.

 
2022-01-02

av mendon2017 Eslöv, Sverige

Skön, avkopplande julvecka på Abora Interclub

Skön vecka med all inclusive, sol, bad och välorganiserat julfirande på Abora Interclub. Stort och fint hotellområde med flera pooler och vattengympa, möjlighet till tennis, gröna palmer med skön skugga, barer och underhållning. Bra service och vänligt bemötande. Passar barnfamiljer. Vi bytte upp hotellrummet till ett med havsutskikt och sol på balkongen hela dagen. Solstolar ingår, handdukar till dessa får mot en mindre depositionsavgift. Gångavstånd till standen. Sköna promenader längs med strandpromenaden. Billigt med taxi in till Playa del Ingles eller Faro de Maspalmas, ca 7-9 Euro. Finns även busshållplats på gångavstånd från hotellet.

 
2021-12-31

av BanDanne81 Costa Teguise, Spanien

Bra familjehotell med bra poolområde.

Familj med två barn som spenderat jul och nyår på detta hotell och helhetsbedömningen är bra! Väldigt rent och fräscht och anläggningen är stor och det finns mycket för barnen att göra. Bra poolområde och inte så farligt kalla ( man blir van fort). Stort utbud av mat och det smakar helt okej. På minus sidan som gör att det inte når upp till fem stjärnor är följande. - rätt dåliga sängar och kuddar som är svåra att sova på - men en fotbollstok till barn är det lite synd att fotbollsplanen är delad med tennis så det blir både svårt att komma till plus att fotbollsplanen är liten. Skulle må bra av en stor enkel plan - större snacksutbud önskas och styckglas saknas helt. - hotellet ligger på en höjd så med mindre barn kan det vara krävande vid promenader men taxi är billigt. Kan absolut tänka mig att åka hit igen.