Kundomdömen om Abora Interclub by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 398 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
maten
-

Bekräftad gäst: 2023-01-29


8 av 10

+
Poolområdet och frukosten
-
Maten smaklös/ okryddad och kött/fisk helt sönderstekt/kokt... La palepas mat var under all kritik för att vara 4 stjärnigt hotell, klar försämring mot 3 tidigare besök...

Bekräftad gäst: 2023-01-29


1 av 10

+
-
Allt var i plast och kändes allt även maten kändes plastig

Bekräftad gäst: 2023-01-28


3 av 10

+
Poolområdet, förutom att dom tagit bort drycken där.
-
För att det har blivit betydligt sämre sedan "renoveringen"

Bekräftad gäst: 2023-01-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


7 av 10

+
Städningen på rummet, bra lekområde för barn.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


2 av 10

+
Stora rum i alla fall för vår del 2 rum för 3 personer. Dock för få stolar och avställningsbord.
-
Kom på kvällen. Ingen karta eller annat visade var rummen låg. Fick treva fram i mörkret och gissa var rummet låg.Har ännu inte fått tillbaka depositionsavgiften,som vi inte kände till. Alldeles för hög ljudnivå av många många barn i receptionen, i matsalen och i poolområdet. Ingen kontakt med guiden. Erik, hette den unge killen som svamlade i bussen och på info-mötet. Pratade om olika restauranger - fast vi bodde på ett all inclusive hotell. Pratade om att han kunde ordna rum till dem som ville skilja sig och annat nonsens.Han svarade inte heller på mejl. Byt ut honom för Apollos skull.

Bekräftad gäst: 2023-01-22


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


7 av 10

+
Rent och välstädat. Jättestora pool- och parkområden. Gott om plats och många solsängar att tillgå.
-
Maten var väldigt enahanda och motsvarade inte en 4-stjärnig standard. Usla drinkar ingick i all inclusive.

Bekräftad gäst: 2023-01-21


7 av 10

+
Lekplatserna uppskattade mina barn mycket (2 & 4 år)
-
Det såg finare ut på bilderna, maten var ingen höjdare

Bekräftad gäst: 2023-01-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4462 omdömen
Utmärkt
 
1395
Väldigt bra
 
1795
Bra
 
740
Mindre bra
 
292
Underkänt
 
241

5 senaste omdömen

2023-01-21

av christinabX5092GE Ängelholm, Sverige

BRA MEN INTE BÄST!

Fräscht och rent hotell. Barnvänligt. Fina poolområden och en jättestor trädgård att njuta av. Gott om solstolar där. Mycket bra stort rum och duschrum. Maten var tyvärr enahanda. Efter 2 veckors vistelse här var vi väldigt trötta på att äta samma mat hela tiden. Utbudet på barens drinkar som ingick i all inclusive var uselt. Hotellet saknar sällskapsutrymmen. Endast sittplatser i den stimmiga foaje'n. Hotellet är beläget högt upp på en återvändsgata. Inget bra läge för promenader. Långt till centrum där bussarna går till andra orter runt omkring.

 
2023-01-13

av W5713MRlauran Hässleholm, Sverige

Helt okej

Maten var bäst, stor variation. Det var för högljudd nivå i matsalen med många skrikande barn. Ingen lugn miljö. Det var himla kallt i poolen, vi kunde ej alls bada. Nackdelen var oxå att det finns inget gym. Skulle jag vetat det från början skulle jag valt en annan hotell men jag läste att de hade ett gym. Ok hotell för familjer med små barn men inte om man vill koppla av.

 
2022-06-24

av Torgny B Söderköping, Sverige

Bra mat All inclusive kan något trfängt vissa tider

Trevlig anläggning med pool och aktiviteter i utkanten av San Augustin men ändå nära att gå till havet i en trappa neråt. Rummet var ganska litet och låg undanskymt medsämre utsikt från balkon mot bergen (denna gäng)

 
2022-02-27

av Anna C Göteborg, Sverige

Bra för familjer, iskall pool, tråkig mat

Hotellet var ganska bra, rimliga rum, fint renoverande . Sköna sängar . Renlighet var bäst med hotellet . Allt har rent och fint, mycket noggranna med alla corona restriktioner. Näst bäst var hela animation teamet. Madda aktiviteter för barn och vuxna, tävlingar, dans och vattengympa mm. Barnklubb för alla åldrar , föräldrarna kunde vara i närheten . Mycket god öl. Helt ok frukost men maten i övrigt var ganska dålig, ingen variation och smaklöst. Kaffe var riktigt dålig, alla sorters. Poolen var kall, åtminstone barnpoolen borde vara uppvärmd. Bra med flera livräddare kring poolen som hade riktigt koll på alla som badade eller sprang runt. Dålig wifi, täckning och uppkoppling Ligger högst upp i byn så det är en bra bit att gå ner till stranden och strandpromenaden. Inget särskilt att se och göra i närheten. Det finns gratis bus till Maspalomas 2 ggr /dagen Tråkigt att det inte gick att ordna late check out Vi hade det bra men tveksamt om jag skulle återkomma dit .

 
2022-01-06

av Caroline b

Trist mat på ett i övrigt underbart hotell med toppservice

Otroligt bra rum och personalen gör verkligen ALLT för sina gäster. Poolen är iskall vintertid. Dock inte är detta inte ett problem för den som orkar gå ned till den fantastiskt fina stranden! Tyvärr smakar maten i buffen ingenting och det vegetariska utbudet i buffen och övriga självservicerestaurangerna är näst intill obefintlig för den som inte vill leva på makaroner och pizza. Goda dryckesalternativ i tappkranarna dock! Gillar man bakverk är detta ett paradis. Mycket efterrätter på buffen och rikligt med shakes och kakor på övriga matställen. Skulle gladeligen åka tillbaka hit om maten blev bättre! Även väldigt rent på rummen och på området.