Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • Modernt
  • Rymliga rum och sviter
  • Promenadavstånd till hamnen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Radisson Blu Resort & Spa – ett toppmodernt lyxhotell i en av Gran Canarias allra charmigaste orter Puerto de Mogán. På hotellet finns allt för att du ska kunna koppla av – stort poolområde med separat barnpool, två restauranger, ett härligt spa. Till den charmiga hamnen i Puerto de Mogán är det promenadavstånd.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 4-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Sköna sängar och kuddar
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Blu Resort & Spa är ett helt nytt, toppmodernt lyxhotell som ligger i charmiga Puerto de Mogán. Här finns två poolområde med flera saltvattenpooler, varav en separat barnpool som är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar.

På hotellområdet finns en bufférestaurang och en italiensk à la carte-restaurang. Vårdad klädsel middagstid (män ska bära långbyxor). En snackbar som erbjuder enklare italienska rätter och snacks.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Spa med massage och diverse sköna behandlingar mot avgift. Gym. Gratis pilates, yoga, volleyboll, fotboll, basket och klättervägg. Tennis och paddeltennis mot avgift. Löparbana på 1 kilometer. Gratis wifi på hela hotellområdet. Room service. Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter till stranden och den mysiga hamnen med butiker, caféer och restauranger.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Julmiddag (25 dec) och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Säsongsinformation

Barnpoolen kommer att vara stängd mellan den 13-17 december på grund av renovering.

Alla hotell, Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Detta lyxhotell kan liknas vid en kanarisk by med fontäner, vattenfall och kyrka. Hotellområdet, med utsmyckade balkonger och innergårdar, omgärdas av exotiska växter som kaktusar och papayaträd. Stranden och den pittoreska hamnen ligger bara en kort promenad bort. Lägg till att en av hotellets restauranger har en stjärna i Guide Michelin. Bättre än så här kan du inte bo.

Cordial Muelle Viejo

Välkommen till det populära lägenhetshotellet Cordial Muelle Viejo i den charmiga fiskebyn Puerto de Mogán. Hotellet är en självklar medlem av Apollo Mondo Local – uppskattade hotell med lokal förankring, hög komfort och härligt läge. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter med perfekt läge nära havet och strandpromenaden med dess restauranger, caféer och butiker.

Cordial Mogan Valle

Hotell Cordial Mogan Valle är ett utmärkt alternativ för både småbarnsfamiljen och dig som bara vill koppla av under den kanariska solen. Det lugna läget på promenadavstånd till sandstranden och det sköna poolområdet är bara några av hotellets fördelar. På kvällarna bjuds det på underhållning i snackbaren och för den morgonpigga väntar vacker fågelsång.

Cordial Mogan Solaz

Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter och har ändå frukostbuffé inkluderat i priset - perfekt för dig som är ute efter en avslappnad semester. Hotellet ligger granne med Cordial Mogan Playa dit alla gäster på Cordial Mogan Solaz är välkomna för att nyttja poolerna och övriga faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Upplev stillheten i den lilla semesterorten Taurito! Där på sluttningen i dalen ligger det nybyggda lägenhetshotellet Cordial Magec Taurito. De fräscha nybyggda lägenheterna blir ett perfekt andra hem för semestern, och på hotellet finns både gym för träningen och ett poolområde för avkoppling.