Kundomdömen om Radisson Blu Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 141 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Stort(!) och trevligt familjerum och stor uteplats. Bra variation på middagsbuffen och i stort bra kvalité. Bra hanterat av sen checkout, vi fick ett annat rum att duscha av oss i innan avfärd free of charge.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-29


3 av 10

+
Frukost och rummet
-
Hotellet ska vara femstjärnigt, men det var det långt därifrån, 3+ tycker vi är mer rimligt

Bekräftad gäst: 2023-01-28


5 av 10

+
poolerna
-
Framför allt höll maten ej någon klass, den var inte vad man förväntar sig av 5 star hotell. Stolarna på restaurangen var så fläckiga och smutsiga så man var tvungen att lägga över ett skydd innan man kunde sitta.

Bekräftad gäst: 2023-01-14


9 av 10

+
Läget tyst o lugnt. Trevlig och serviceminded personal bra frukost. Stora rum
-

Bekräftad gäst: 2022-12-24


9 av 10

+
Det lugna poolområdet ,frukosten,läget,trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-12-03


10 av 10

+
Fräscht, fina rum bra pooler
-

Bekräftad gäst: 2022-12-03


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


9 av 10

+
poolområdet för familjer o separat "quite area" för dem som föredrar ett lugn! Fantastisk frukostbuffé för alla smaker. Träningsmöjligheter av olika slag. Spa och behandlingar.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


8 av 10

+
Bra frukost, hög standard på rum, bra mörkläggning osv.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


7 av 10

+
-
Hissdebacle och därefter följande hantering

Bekräftad gäst: 2022-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3482 omdömen
Utmärkt
 
2090
Väldigt bra
 
944
Bra
 
281
Mindre bra
 
105
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2023-01-26

av Familjefrun Västerås, Sverige

Riktigt fint hotell

Ett super fint hotell med trevlig personal. Stort, det kändes aldrig trångt. Härligt poolområde som vår 5-åring älskade. Frukosten är outstanding, så god! Vi har inte ätit buffén men i ala cart resturangen flera gånger och det har varit jätte god mat varje gång. Även maten vid poolen är god och drinkarna välgjorda. Super bra hotell för den som gillar träning. Städningen har varit bra men kanske inte utmärkt. Hur som ger jag vistelsen 10 av 10! Vi kommer tillbaka.

 
2023-01-25

av MarkOfSweden Varberg

MarkOfSweden

Bra hotell med trevlig personal, jättebra frukostbuffé och stora, fina rum. Tyvärr så ligger hotellet dåligt till om du vill njuta av solen hela dagen. Hotellet ligger nämligen omringad av berg som gör att solen kommer upp över berget 1,5 timmar efter soluppgång och går ner bakom berget 1,5 timmar före solnedgång. Det gör att man får äta frukosten i skugga om man inte vill äta den efter kl 10 på morgonen. Man får också lämna hotellområdet och gå ner till hamnen (15 min) om man vill njuta av solnedgången.

 
2023-01-21

av Mylittleredhouse1

Helena

Trevligt hotell. Dock inte ett 5 stjärnigt hotell, kändes mer som ett 4 stjärnigt. Trasig spolning på toalett, fläckiga sängkläder, rörigt på frukostbuffé. Jättefin saltvattenpool, bra med aktiviteter för barnen, stor balkong, tyst på nätterna, bra och fräsch middagsbuffe. Nära till supermarket och enkelt att promenera till stranden.

 
2023-01-13

av ludmiladelarve Ystad, Sverige

Fint hotell

Bullrigt på frukosten, många skrikiga barn, hög ljudnivå. Dålig service i poolbaren, tog lång tid att få maten. Generellt var vi nöjda, väldigt bra service i receptionen och på frukosten. Fina rum och sköna sängar.

 
2023-01-03

av Irena825 Åstorp, Sverige

Bra hotell

I december bodde vi 14 dagar på Radisson Blu Mogan. Mycket bra hotell med stort rum, badrum och och balkong. Rent och fint. Två stora uppvärmda pooler, en med tyst zoon. Liten gym och Spa (kostar ganska mycket). Nära till centrum och havet. Frukostbuffé inget att klaga på, men kvällsbuffé alldeles för mycket halvprodukter, snålt med bra kött och fisk. Maten var ljummet eller kallt. Frukt och efterrätter ganska dåliga. Personal mycket trevliga, vänliga, serviceinriktad. Jag vill tacka extra till några : Marisa (pratar svenska), Manuel, Gladis, Estefania, Fina m.m Bra shower på kvällen. Tack för trevlig vistelse. Gott Nytt År 2023 till alla Minus - dåliga sovkuddar, saknade pumptvål i duschen.