Kundomdömen om Radisson Blu Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Frukost, poolen.
-
Höj standard på maten, speciellt lunchen och restaurang på det tysta delen. Vem ansvarar för maten?, det är ändå 2024 man bör kunna göra en bra lunchsallad tex….

Bekräftad gäst: 2024-04-07


9 av 10

+
Poolområdena, hotellets frukost, servicenivån var mkt bra
-
Det var faktiskt upplevelsen av städningen på ett 5 ⭐️ hotell inte verkade fungera som man förväntar sig på ett sådant hotell.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Bra standard, bra sängar.
-
Tycker de borde satsa på tvål,, shampo etc på vägg i behållare istället för småförpackningar (inte miljövänligt) och dessutom fyllde de inte på småförpackningarna i tillräcklig omfattning för att motsvara behovet av t ex shampo och balsam.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


6 av 10

+
Balkongen
-
Dåligt Wi-Fi fick byta rum 2 gånger chromecaste funkade inte

Bekräftad gäst: 2023-12-23


9 av 10

+
Har varit där tidigare. Fina hotellrum och poolområde. Otroligt serviceminded personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


8 av 10

+
Rena och fina rum och förslaget att ändra rum (mot avgift) till quiet area var bra. Låg ljudnivå. Bra sängar och städning varje dag.
-
Det luktade svartmögel, förmodligen från planteringarna mellan poolen och min terrass, men det luktade mest hela tiden när jag satt på uteplatsen. Eftersom jag spenderade mkt tid där så var det obehagligt. Servisen/bemötandet i restaurangen vid poolen vid Quiet area kan förbättras. Mer tydlighet vid uppgradering av rummet, det kostade 10 euro extra PER natt vilket förklarades dåligt, utan receptionisten sa vara 10 euro.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


7 av 10

+
Rent och snyggt. Fina pooler.
-
Toan var inte privat. Glas in mot vardagsrummet och glasdörrar. Riktiga väggar och en riktig dörr till toan hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2023-04-16


8 av 10

+
Att det var lugnt och fräscht. Stora ytor, mycket att välja på.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

4045 omdömen
Utmärkt
 
2433
Väldigt bra
 
1077
Bra
 
334
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2024-05-04

av ErikDennisScherman Härnösands Kommun, Sverige

Fantastiskt hotell med topp service

Efter en mycket hjälpsam och trevlig incheckning så fick vi rum 2153. Rummet låg vid den tysta poolen. Vi har bott på många fem stjärniga hotell men aldrig haft ett så fint rum. Förutom att rummet var helt perfekt så hade vi en stor terrass med två härliga solbäddar, två stolar och bord samt ett stort parasoll. Lägg till närheten till pool och bar och du får det perfekta boendet. Vid frukosten så möttes vi varje morgon av glad och hjälpsam personal som hänvisade oss till vald sittplats. Ute eller inne. Frukosten innehåller allt man kan önska sig. Inkl ett glas bubbel. Personalen fyller hela tiden på serveringsfaten och ser till att all uppläggning hålls fräsch. Eftersom vi enbart hade frukost ingående i vår bokning så åt vi dom flesta luncherna och middagarna nere på någon av dom trevliga restaurangerna i Porto de Mogan. Vid dom tillfällen som vi åt buffé middag på hotellet så blir omdömet det samma som vid frukosten. Jätte god mat med fräsch servering. Något som verkligen lyfter hotellet är all personal, alla lika vänliga och hjälpsamma. Ingen nämnd och ingen glöm. Topp service! Vår vistelse var tiden 27 mars till den 17 april. Enda nackdelen med semestern var att tiden gick alldeles för fort. Tack för en jätte fin semester. Dennis Scherman

 
2024-02-18

av Dorrit55 Finland

Överraskningsresa

Hotellet är stort men det finns gott om solstolar. Vi bodde på det lugna området med sötvattenpool. Kunde byta poolhanddukar varje dag. Det finns också en jacuzzi som vi dock inte provade. Rummet var rymligt med gott om förvaringsutrymmen för kläder. Badrummet var också stort och speciellt tyckte vi om skild dusch, badkar, två tvättställen, dörr till toaletten. Balkongen var också stor med två solsängar, ett bord och två bekväma stolar. Solen kom på balkongen först rätt sent på eftermiddagen vilket var skönt, rummet hölls svalt. Frukosten var fantastisk, det fanns allt och lite till. Om du ville kunde du varje morgon lyxa till det med cava. Poolbaren på vårt område hade ingen speciellt smaklig lunch så vi köpte tapas från butiken som ligger rätt nära, och åt lunchen på rummet. Trots att personalen var flitiga fick man vänta länge att bli betjänad i poolbaren. Middagen avnjöt vi också utanför hotellområde, vanligtvis nere vid hamnen där det finns många trevliga restauranger! Städningen är det enda jag inte kan ge fulla poäng för. Jag upplevde att städpersonalen hade jättebråttom och därför endast han svepa genom rummen. Som helhet var vistelsen trevlig och vi kommer gärna tillbaks.

 
2024-02-06

av ahandersson

Toppen hotell

Mycket bra med två olika zoner, tyst avdelning och aktivare avdelning. Bra frukost, sämre lunch alternativ. Skulle haft fler mindre rätter, typ omelett. Rummet väldigt fint men slitna utemöbler. Bra städning.

 
2023-12-06

av Tinaveronica Luleå, Sverige

Lägre nivå än förväntat.

Små praktiska detaljer saknades för att vi ska kunna ge bättre betyg. tex ramlade handduken i golvet hela tiden för att det saknades hängögla. Solsängar var rangliga. Det gick inte att låsa terssdörren från terrassen.. och då föll ju idén med poolaccess.. om man vill bada båda samtidigt. Dålig städning! Lugn pool med härligt vatten. God frukost. Sköna sängar.

 
2023-12-01

av Lisa W Upplands-Bro kommun, Sverige

Fräscht och rent och lugnt hotell

Reste ensam främst för avkoppling och blev inte besviken. Fräscha och rena rum och bra uppgradering av rum vid ankomst till Quiet Area. Det var lugnt kring poolen och rent generellt. Bra sängar och tyst nattetid. Inget att anmärka på städning. Finns viss förbättringspotential gällande personalen i poolbar vid Quiet Area både gällande snabbhet och bemötande, men inget som var utstickande dåligt. Det enda att anmärka på var att det luktade mögel, förmodligen från planteringarna mellan mitt rum och poolen. Detta drog ner helhetsintrycket och påverkade i o m att jag tillbringade mycket tid på min terrass. I övrigt kan jag varmt rekommendera detta hotell och hade annars gett full pott.