Cordial Mogan Solaz

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter och har ändå frukostbuffé inkluderat i priset - perfekt för dig som är ute efter en avslappnad semester. Hotellet ligger granne med Cordial Mogan Playa dit alla gäster på Cordial Mogan Solaz är välkomna för att nyttja poolerna och övriga faciliteter.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenhet med 2 ord. bäddar för 2-5 personer. Trerumslägenheter i etage för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det fina poolområdet där det var tyst. Så bra att det finns ett för lek och ett tyst!
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderna och snyggt inredda lägenheter som har bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har även jacuzzi på sin uteplats.

Som gäst på Cordial Mogan Solaz är man välkommen att nyttja faciliteterna på grannhotellet Cordial Mogan Playa. Där finns två poolområden med pooler uppvärmda till minst 20 grader (vintertid). Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Runt poolerna finns sandstränder och jacuzzi. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. På grannhotellet finns även flera restauranger och reception.

Cordial Mogan Solaz består av två byggnader. Trerumslägenheterna i etage ligger i direkt anslutning till grannhotellet Cordial Mogan Playa. För att komma till tvårumslägenheterna behöver man gå upp för en trappa och korsa en väg. Vid trerumslägenheterna finns en gemensam terrass med jacuzzi. Gratis wifi över hela hotellet.

Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter ner till Puerto de Mógans pittoreska hamn med trevliga restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Busshållplats i närheten. Hyr du bil så ingår parkering i hotellets garage.

Måltider

Frukostbuffé.
Halvpension eller halvpension inklusive dryck mot tillägg.

Alla måltider serveras på grannhotellet Cordial Mogan Playa.

Bra att veta

Observera att reception (där in- och utcheckning sker), restauranger och pooler är på grannhotellet Cordial Mogan Playa.

Alla hotell, Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Detta lyxhotell kan liknas vid en kanarisk by med fontäner, vattenfall och kyrka. Hotellområdet, med utsmyckade balkonger och innergårdar, omgärdas av exotiska växter som kaktusar och papayaträd. Stranden och den pittoreska hamnen ligger bara en kort promenad bort. Lägg till att en av hotellets restauranger har en stjärna i Guide Michelin. Bättre än så här kan du inte bo.

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Välkommen till Radisson Blu Resort & Spa – ett toppmodernt lyxhotell i en av Gran Canarias allra charmigaste orter Puerto de Mogán. På hotellet finns allt för att du ska kunna koppla av – stort poolområde med separat barnpool, två restauranger, ett härligt spa. Till den charmiga hamnen i Puerto de Mogán är det promenadavstånd.

Cordial Muelle Viejo

Välkommen till det populära lägenhetshotellet Cordial Muelle Viejo i den charmiga fiskebyn Puerto de Mogán. Hotellet är en självklar medlem av Apollo Mondo Local – uppskattade hotell med lokal förankring, hög komfort och härligt läge. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter med perfekt läge nära havet och strandpromenaden med dess restauranger, caféer och butiker.

Cordial Mogan Valle

Hotell Cordial Mogan Valle är ett utmärkt alternativ för både småbarnsfamiljen och dig som bara vill koppla av under den kanariska solen. Det lugna läget på promenadavstånd till sandstranden och det sköna poolområdet är bara några av hotellets fördelar. På kvällarna bjuds det på underhållning i snackbaren och för den morgonpigga väntar vacker fågelsång.

Cordial Magec Taurito

Upplev stillheten i den lilla semesterorten Taurito! Där på sluttningen i dalen ligger det nybyggda lägenhetshotellet Cordial Magec Taurito. De fräscha nybyggda lägenheterna blir ett perfekt andra hem för semestern, och på hotellet finns både gym för träningen och ett poolområde för avkoppling.