Cordial Magec Taurito

Upplev stillheten i den lilla semesterorten Taurito! Där på sluttningen i dalen ligger det nybyggda lägenhetshotellet Cordial Magec Taurito. De fräscha nybyggda lägenheterna blir ett perfekt andra hem för semestern, och på hotellet finns både gym för träningen och ett poolområde för avkoppling.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fräscht, rymligt.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,3 km
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkomna till lilla lugna Taurito och det alldeles nybyggda, fräscha lägenhetshotellet Cordial Magec Taurito! Här finns ett poolområde med pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot deposition.

Från hotellet kan man promenera ner till den naturliga sandstranden som har solstolar och parasoller till uthyrning. Det finns också möjlighet att utöva olika vattensporter. Stranden är en känd utgångspunkt för både snorkling och dykning. Vattnet är oftast lugnt här, men man måste vara på sin vakt för strömmar och dyningar även här.

Taurito passar den som vill koppla av på semestern. Här ligger några strandrestauranger och strax ovanför stranden ligger Gran Canarias största vattenpark (mot avgift). I vattenparken finns rutschkanor för hela familjen. Här finns också solstolar för den som hellre bara vill njuta i solen.

Vill du ha större utbud av restauranger och shopping är det Puerto Rico som gäller. Strax nedanför hotell Cordial Magec Taurito finns en busshållplats med anslutningar mot bland annat Puerto Rico.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost
  • Halvpension

Bokar du till halvpension ingår en nyårsmiddag

Bra att veta

  • Transfern till Cordial Magec Taurito tar mellan ca 1 timme och 10 minuter till 2 timmar och 30 minuter, beroende på trafik och körväg.

Alla hotell, Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Hotellet kan liknas vid en kanarisk by med fontäner, vattenfall och en kyrka. Hotellområdet, med utsmyckade balkonger och innergårdar, omgärdas av exotiska växter som kaktusar och papayaträd. Stranden och den pittoreska hamnen ligger bara en kort promenad bort. Lägg till att en av hotellets restauranger har en stjärna i Guide Michelin. Bättre än så här kan du inte bo.

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Välkommen till Radisson Blu Resort & Spa – ett toppmodernt lyxhotell i en av Gran Canarias allra charmigaste orter Puerto de Mogán. På hotellet finns allt för att du ska kunna koppla av – stort poolområde med separat barnpool, två restauranger, ett härligt spa. Till den charmiga hamnen i Puerto de Mogán är det promenadavstånd.

Cordial Muelle Viejo

Välkommen till det populära lägenhetshotellet Cordial Muelle Viejo i den charmiga fiskebyn Puerto de Mogán. Hotellet är en självklar medlem av Apollo Mondo Local – uppskattade hotell med lokal förankring, hög komfort och härligt läge. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter med perfekt läge nära havet och strandpromenaden med dess restauranger, caféer och butiker.

Cordial Mogan Valle

Hotell Cordial Mogan Valle är ett utmärkt alternativ för både småbarnsfamiljen och dig som bara vill koppla av under den kanariska solen. Det lugna läget på promenadavstånd till sandstranden och det sköna poolområdet är bara några av hotellets fördelar. På kvällarna bjuds det på underhållning i snackbaren och för den morgonpigga väntar vacker fågelsång.

Cordial Mogan Solaz

Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter och har ändå frukostbuffé inkluderat i priset - perfekt för dig som är ute efter en avslappnad semester. Hotellet ligger granne med Cordial Mogan Playa dit alla gäster på Cordial Mogan Solaz är välkomna för att nyttja poolerna och övriga faciliteter.