Cordial Green Golf

  • Lugn atmosfär
  • Nära golfbanan
  • Mysigt poolområde

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.


Rumstyper

Tvårumslägenheter i etage för 1-3 personer. Tvårumslägenheter i etage, plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lokaliseringen, pool, service och frukost.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2077 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cordial Green Golf i Maspalomas är ett rofyllt lägenhetshotell i bungalowstil. Här finns ett stort och härligt poolområde med två pooler med barnsektion, varav den ena är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Det finns solstolar samt pool-/snackbar som serverar enklare rätter.

Cordial Green Golf har en kombinerad restaurang och bar. Här kan du äta frukost, lunch och middag.

Barnklubb i hotellets regi för barn 6-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Bordtennis. Biljard mot avgift. Massage mot avgift.

Wifi ingår på hela hotellet. Minimarket. Hotellet erbjuder hotellbuss till stranden samt till köpcentrumet Yumbo flera gånger per dag. Cirka 2,6 kilometer till shoppingcentret Varadero i Meloneras.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost
  • Halvpension (frukost och middag)

Frukosten serveras kl. 08.00-10.30 och middagen kl. 18.30-21.00.

Reser du under nyår och köper till halvpension ingår även nyårsmiddag.

Alla hotell, Maspalomas

Canary Garden Club

Bo på familjevänliga Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Vista Oasis

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer. Du kan välja mellan att bo i tvårumslägenhet där All Inclusive ingår eller så väljer du att bara köpa till frukost eller halvpension.