Kundomdömen om Cordial Green Golf

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra lägenheter med bra poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-26


7 av 10

+
Läget, nära till golfbanan
-
För lätt för obehöriga att ta sig in, vi hade en otrevlig person vid vår dörr 2 ggr andra dagen vi var där

Bekräftad gäst: 2022-02-12


7 av 10

+
Uppvärmd stor pool
-
Att ha den varma maten på frukosten varm, den var kall, inte gott

Bekräftad gäst: 2021-11-24


6 av 10

+
Frukosten
-
Service och bemötande kunde varit bättre

Bekräftad gäst: 2021-11-14


4 av 10

+
Inget
-
Extremt tunna väggar, extremt lyhört

Bekräftad gäst: 2021-01-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2060 omdömen
Utmärkt
 
754
Väldigt bra
 
841
Bra
 
295
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
70

5 senaste omdömen

2020-02-08

av Mia F Askersund, Sverige

Enkelt men trevligt!

Trevliga rum som är uppdelade med en nedervåning där det finns ett allrum och en köksdel samt en trapp upp där sovrum och toalett finns. Väldigt smal balkong på övervåningen som inte nyttjades, men en lagom stor och trevlig altan på bottenplan där kvällarna gärna spenderades. Sängarna håller en ok komfort, varken för hårda eller för mjuka. I köket fanns både kaffebryggare och mikrovågsugn, vilket jag är ovan med på hotell, så det blev en positiv överraskning! Ska jag klaga på något så kröp det insekter på diskbänken i köket i slutet av veckan och varmvattnet försvann några kvällar då vi duschade. Det sistnämnda var extremt otrevligt och drog ner betyget på rummet något. Rummet har skuggläge och var därför ganska kyligt, då vill man inte gärna ta en iskall dusch! I övrigt ett trevligt hotell som jag absolut kan tänka mig att bo på igen. Personalen i receptionen är hjälpsamma och väldigt trevliga! Städningen är jättebra. Läge till Playa del Inglés och stranden med sanddynorna är 2 - 2,5 km åt vardera håll. Taxi och bussförbindelser är bra, men själva föredrog vi att gå en hel del. Hotellet har även en liten mini market där man kan köpa frukost, dryck och det nödvändigaste man behöver.

 
2020-01-17

av Z9499QGlenal

Allt bra, förutom en trapp upp till sovrum och toalett!!

Allt jätte bra!! Städningen super Maten och frukosten jättebra!! Poolen var jättevaaaarm!! Faktiskt inget att klaga på!! Isåfall avståndet till stranden! Men super med gratis bussar flera gånger varje dag!!

 
2020-01-05

av MariaLjung Kungsängen, Sverige

Inte bra!

Kackerlackor på rummet varje dag inne i kök, skåp o golv. Dålig service i poolbaren o dåliga betalningsrutiner i poolbaren. Verkade inte som om personalen siste vem som gjorde vad. Sängar sköna. Solstolar sköna. En uppvärm pool. Trevlig receptionist.

 
2019-12-04

av jccb2018 Göteborg, Sverige

Fint och välskött

Fint hotell med Bungalows. Lite avsides från både strand och stad, men detta kompenseras med gratis bussturer dagligen. ( Taxi till playa del Ingles kostar 5 Euro) Mycket trevlig personal, bra bemötande av såväl receptionister som restaurangpersonal. Välskötta grönområden, och uppvärmd pool vilket inbjuder till flera dopp.

 
2019-11-16

av Cillazi

Mysiga bungalows o palmer

Vi blev positivt överaskade. Välstädade och mysiga bungalows i två våningar. Ok utrustat kök och både terass och balkong. Tyvärr hårda sängar. Frukosten var värd sina pengar och det var stort utbud. Fantastisk fin service av personal och reception. Mycket hjälpsamma. Bra läge i maspalomas. Supermarket finns. Fin ren och stor pool. Rekommenderas varmt.