Kundomdömen om Cordial Green Golf

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fina lägenheter, god frukost. Bra personal.
-
Hamnade vid en lekplats trots jag önskat lugnt omrpde.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
Frächt
-

Bekräftad gäst: 2023-12-10


8 av 10

+
Fine bungalows och bra läge. Receptionen är bra mkt hjälpsamma
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


7 av 10

+
Lokaliseringen, pool, service och frukost.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-11


8 av 10

+
Att det var 2 våningar. En bodde uppe en bodde nere.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


8 av 10

+
Bra lägenheter med bra poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2170 omdömen
Utmärkt
 
797
Väldigt bra
 
872
Bra
 
317
Mindre bra
 
111
Underkänt
 
73

5 senaste omdömen

2023-11-02

av Aggelina65

Höstlov 2023

Lugnt och rent. Bra sängar för oss som gillar de lite fastare. Toppen pol och solsängar så det räcker till de som vill ha! 30 minuters promenad ner till Faro, men vill man ta lokal bussen är det bara 7 minuter till busshållplatsen. Det finns också gratis bussar till playa ingles främst under förmiddagen.

 
2023-07-06

av 534jonasw Playa del Inglés, Spanien

En fantastisk vecka i solen

Bra boende inte så stora lägenheter men helt okej. Bra område och fin utsikt över golfbanan hade vi. Och sol nästan hela dagen på vår uteplats. Fantastisk frukostbuffé och mycket bra mat och bra personal. Ligger inte i centrum men vi tycker att det är en fördel, promenad avstånd till centrum. Vi åker gärna tillbaka.

 
2020-02-08

av Mia F Askersund, Sverige

Enkelt men trevligt!

Trevliga rum som är uppdelade med en nedervåning där det finns ett allrum och en köksdel samt en trapp upp där sovrum och toalett finns. Väldigt smal balkong på övervåningen som inte nyttjades, men en lagom stor och trevlig altan på bottenplan där kvällarna gärna spenderades. Sängarna håller en ok komfort, varken för hårda eller för mjuka. I köket fanns både kaffebryggare och mikrovågsugn, vilket jag är ovan med på hotell, så det blev en positiv överraskning! Ska jag klaga på något så kröp det insekter på diskbänken i köket i slutet av veckan och varmvattnet försvann några kvällar då vi duschade. Det sistnämnda var extremt otrevligt och drog ner betyget på rummet något. Rummet har skuggläge och var därför ganska kyligt, då vill man inte gärna ta en iskall dusch! I övrigt ett trevligt hotell som jag absolut kan tänka mig att bo på igen. Personalen i receptionen är hjälpsamma och väldigt trevliga! Städningen är jättebra. Läge till Playa del Inglés och stranden med sanddynorna är 2 - 2,5 km åt vardera håll. Taxi och bussförbindelser är bra, men själva föredrog vi att gå en hel del. Hotellet har även en liten mini market där man kan köpa frukost, dryck och det nödvändigaste man behöver.

 
2020-01-17

av Z9499QGlenal

Allt bra, förutom en trapp upp till sovrum och toalett!!

Allt jätte bra!! Städningen super Maten och frukosten jättebra!! Poolen var jättevaaaarm!! Faktiskt inget att klaga på!! Isåfall avståndet till stranden! Men super med gratis bussar flera gånger varje dag!!

 
2020-01-05

av MariaLjung Kungsängen, Sverige

Inte bra!

Kackerlackor på rummet varje dag inne i kök, skåp o golv. Dålig service i poolbaren o dåliga betalningsrutiner i poolbaren. Verkade inte som om personalen siste vem som gjorde vad. Sängar sköna. Solstolar sköna. En uppvärm pool. Trevlig receptionist.