Canary Garden Club

 • Mysigt med bungalow
 • Trevligt poolområde
 • Hög kundnöjdhet
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Bo på familjevänliga Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.


Rumstyper

Tvårumslägenhet i bungalow för 1-3 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt och fräscht hotell med trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 911 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Canary Garden Club består av små, familjevänliga bungalower som sträcker sig över ett större område. Hotellet har en stor pool och en separat barnpool. Båda poolerna är uppvärmda till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar. Handdukar mot deposition och avgift, byte mot avgift. Chill out-område med balinesiska solsängar mot avgift.

Gratis wifi på hela hotellet. Litet gratis gym. Bordtennis. Gratis hotellbuss till stranden. Ca 2,5 kilometer till shoppingcentret Varadero i Meloneras. Ca 3 kilometer till Playa del Inglés. Genomfartstrafik.

Måltider

Tvårumslägenhet i bungalow:
Inga måltider ingår. Frukostbuffé eller halvpension kan köpas till. Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Dubbelrum i bungalow: Frukostbuffé ingår. Halvpension eller All Inclusive kan köpas till. Reser du under jul och nyår och köper till halvpension eller All Inclusive ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.00.
 • Lunch bestående av antingen à la carte från snacksmenyn eller buffé (beroende på antal gäster), kl. 12.30-15.00.
 • Kaffe och kakor, kl. 15.00-16.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.00-20.30.
 • Glass (små bägare), kl. 11.00-23.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Slappa vid poolen efter morgonrundan eller ta gratisbussen till stranden istället. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i rymliga rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Vista Oasis

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer.