Arguineguin Park by Servatur

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Arguineguin Park by Servatur är ett fräscht lägenhetshotell med gångavstånd till såväl centrum som strand i den charmiga fiskebyn Arguineguin. Här bor du i urläckra moderna och rymliga lägenheter och på hotellet finns ett poolområde där alla pooler är uppvärmda.


Rumstyper

Trerumslägenhet Superior, typ A för 2-4 personer, varav 2 barn/2-5 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter Superior, typ B för för 2-3 personer/2-4 personer. Trerumslägenheter, typ C för 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn. Fyrarumslägenheter, typ D för 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det var fint och fräscht. Gott om utrymme. Väl utrustat kök.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 263 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Arguineguin Park by Servatur ligger i lugna omgivningar, ovanför den pittoreska fiskebyn Arguineguin. Lägenheterna är något utöver det vanliga - moderna, rymliga, snyggt inredda och med alla faciliteter du behöver för att rå om dig själv under semestern! Här bor du på 10-minuters promenad från stranden Las Marañuelas och centrum i Arguineguin.

Hotellet har ett poolområde med en pool och en separat barnpool. Poolerna är uppvärmda till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Ett poolområde inklusive en pool för vuxna över 18 år. Solstolar och parasoller finns att låna. Poolhanddukar ingår. Pool-/snackbar.

Minilivs i anslutning till hotellet. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet och i hotellets omgivningar. Hotellet består av fjorton stycken femvåningsbyggnader. Arguineguin Park by Servatur är helt rökfritt vilket innebär att rökning inte ät tillåtet någonstans på anläggningen.

Arguineguin Park by Servatur erbjuder sina gäster att checka in online, läs mer och check in här.
Hotellet har även en app där du kan se menyer med mera.

Måltider

  • Inga måltider ingår.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Arguineguin/Patalavaca

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

På det läckra lägenhetshotellet Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i moderna och välutrustade lägenheter med plats för upp till sju personer! På hotellet finns ett härligt poolområde, och strandpromenaden som tar dig in till Arguineguin är bara ett stenkast bort. Vill du unna dig något extra bokar du en lägenhet med privat pool med både matplats och solstolar på terrassen.