Arguineguin Park by Servatur

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Arguineguin Park by Servatur är ett nybyggt lägenhetshotell med gångavstånd till såväl centrum som strand i den charmiga fiskebyn Arguineguin. Här bor du i urläckra moderna och rymliga lägenheter och på hotellet finns ett poolområde där alla pooler är uppvärmda.


Rumstyper

Trerumslägenheter superior för 2-3 personer/2-4 personer/2-4 personer, varav 2 barn/2-5 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn. Fyrarumslägenheter för 4-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,7 av 10
baserat på 3 omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Beläget ovanför den pittoreska fiskebyn Arguineguin ligger det nybyggda hotellet Arguineguin Park by Servatur i lugna omgivningar. De nybyggda lägenheterna är något utöver det vanliga - moderna, rymliga, snyggt inredda och med alla faciliteter du behöver för att rå om dig själv under semestern! Här bor du på 10-minuters promenad från stranden Las Marañuelas och centrum i Arguineguin.

Poolområde med en pool och en separat barnpool. Alla hotellets pooler är uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar. Pool-/snackbar.

Minilivs i anslutning till hotellet. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet och i hotellets omgivningar. Hotellet består av fjorton stycken femvåningsbyggnader. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår.