Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På det läckra lägenhetshotellet Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i moderna och välutrustade lägenheter med plats för upp till sju personer! På hotellet finns ett härligt poolområde, och strandpromenaden som tar dig in till Arguineguin är bara ett stenkast bort. Vill du unna dig något extra bokar du en lägenhet med privat pool med både matplats och solstolar på terrassen.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Trerumslägenhet för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet i etage för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet i etage med privat pool, för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet med privat pool för 2-6 personer, varav 1 barn. Fyrarumslägenhet med privat pool för 4-7 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra lägenhet o tillgång till beach club.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 190 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På fräscha hotell Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i fina och rymliga lägenheter med plats för många. Vissa av lägenheterna har privat pool och här kan hela familjen njuta runt poolen.

På hotellets takterrassen finns en infinitypool med makalös utsikt över havet med solstolar och parasoller. Poolen är uppvärmd från början av november till april till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Hotellet ligger vid havet, men till strand där du kan bada är det promenadavstånd, ca 300 meter.

Hotellet har en restaurang där du äter frukostbuffé samt en á la carte-restaurang som bland annat erbjuder välsmakande grillrätter, bordsreservation krävs. Lobbybar.

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club har ett gym, och i anslutning till hotellet finns ett surfcenter där du hittar utrustning för olika typer av surfing. Här kan du även ett cykelcentra där du kan förvara din cykel men även laga den om det behövs. Lekplats. Spelrum med bland annat bordshockey, bordtennis och biljard.

Wifi ingår över hela hotellet. Supermarket nära hotellet. Ca 1 kilometer till centrum av Arguineguin där du hittar en marknad, små mysiga tapasbarer och affärer. Laddningsstation för elbil, mot avgift.

Perchel Beach Club
I anslutning till Cordial Santa Águeda finner man exklusiva Perchel Beach Club. En oas för hela familjen med imponerande infinitypool, lyxiga solstolar och splash/lekplats för barnen. I Perchel Beach Club finns också ett par trevliga restauranger. Som gäst på Cordial Santa Águeda har du fri entré måndag till fredag och kan nyttja poolen, solstolarna och splash/lekplatsen. På lördagar, söndagar och helgdagar har hotellets gäster 50% rabatt på inträdet till Perchel Beach Club, betalas direkt till hotellet. Barn under 12 år har fri entré men ett barn delar då solstolar med en vuxen. Här finns även Callao Spa Center med massage, bastu, ångbastu samt en pool, allt mot avgift.

Miljömärkning
Hotellet arbetar aktivt med hållbarhet och de är certifierade av Biosphere Sustainable Lifestyle. Certifieringen bygger på FN:s hållbara utvecklingsmål. Läs mer om Biosphere Sustainable här

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Frukosten serveras kl. 08.00-10.30.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur är ett fräscht lägenhetshotell med gångavstånd till såväl centrum som strand i den charmiga fiskebyn Arguineguin. Här bor du i urläckra moderna och rymliga lägenheter och på hotellet finns ett poolområde där alla pooler är uppvärmda.