Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

  • Moderna lägenheter med plats för många

På det läckra lägenhetshotellet Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i moderna och välutrustade lägenheter med plats för många, upp till sju personer! På hotellet finns ett härligt poolområde och strandpromenaden som tar dig in till Arguineguin är bara ett stenkast bort. Vill du unna dig något extra bokar du en lägenhet med privat pool med både matplats och solsängar på terrassen.


Rumstyper

Trerumslägenhet för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet i etage för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet i etage med privat pool, för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet med privat pool för 2-6 personer, varav 1 barn. Fyrarumslägenhet med privat pool för 4-7 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Avslappnad stämning
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 130 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På fräscha hotell Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i fina och rymliga lägenheter med plats för många. Vissa av lägenheterna har privat pool och här kan hela familjen njuta runt poolen.

På hotellet finns ett poolområde med en pool samt solstolar och parasoller som ingår. På takterrassen finns en stor infinitypool med makalös utsikt över havet. Hotellet ligger vid havet, men till stranden där du kan bada är det promenadavstånd, ca 300 meter. Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Hotellet har en restaurang där du äter frukostbuffé samt en á la carte-restaurang som bland annat erbjuder välsmakande grillrätter, bordsreservation krävs. Lobbybar.

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club har ett gym och en lekplats. I anslutning till hotellet finns ett surfcenter där du hittar utrustning för olika typer av surfing. Här kan du även ett cykelcentra där du kan förvara din cykel men även laga den om det behövs. Lekplats. Teens Club med bland annat bordshockey, bordtennis och biljard.

Wifi ingår över hela hotellet. Spar Supermarket. Ca 1 kilometer till centrum av Arguineguin där du hittar en marknad, små mysiga tapasbarer och affärer.

Perchel Beach Club
I anslutning till Cordial Santa Águeda finner man exklusiva Perchel Beach Club. En oas för hela familjen med imponerande infinitypool, lyxiga solstolar och splash/lekplats för barnen. I Perchel Beach Club finns också ett par trevliga restauranger. Som gäst på Cordial Santa Águeda har du fri entré måndag till fredag och kan nyttja poolen, solstolarna och splash/lekplatsen. På lördagar, söndagar och helgdagar har hotellets gäster 50% rabatt på inträdet till Perchel Beach Club - betalas direkt till hotellet. Här finns även Callao Spa Center med massage, bastu, ångbastu samt en pool – allt mot avgift.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Säsongsinformation

Till vintern 2023/2024 finns även följande lägenhetstyper att boka:

  • Trerumslägenhet i etage för 2-6 personer, varav 1 barn.
  • Trerumslägenhet i etage med privat pool, för 2-6 personer, varav 1 barn.

Alla hotell, Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur är ett fräscht lägenhetshotell med gångavstånd till såväl centrum som strand i den charmiga fiskebyn Arguineguin. Här bor du i urläckra moderna och rymliga lägenheter och på hotellet finns ett poolområde där alla pooler är uppvärmda.