Rumstyper på Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Fyrarumslägenhet med privat pool

Fyrarumslägenheter med havsutsikt, privat pool på terrassen och med bästa läge inom hotellet - nära havet. På terrassen finns loungesoffor, matplats och solstolar. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc, varav ett med badkar. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 4-7 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Lägenheterna ligger i huvudbyggnaden. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar varje sovrum. Minikök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet i etage

Trerumlägenhet i etage med markterrass. Lägenheterna ligger i huvudbyggnaden på hotellet.

På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök och luftkonditionering, möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett sovrum med luftkonditionering, två enkelsängar och en tv med internationella kanaler. En trappa upp finns ett sovrum med luftkonditionering, två enkelsängar och en tv med internationella kanaler samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. På takterrassen finns ett matplats samt solstolar. Minikök med kylskåp, frys, mikrovågsugn, fyra kokplattor, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, juicepress, äggkokare och enkel köksutrustning.

Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Badrockar och poolhanddukar. Tvättmaskin och torktumlare. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Trerumlägenhet i etage med markterrass och privat pool. Lägenheterna ligger i byggnader med två lägenheter i varje byggnad på hotellområdet.

På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök och luftkonditionering, möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett sovrum med luftkonditionering, två enkelsängar och en tv med internationella kanaler. En trappa upp finns ett sovrum med luftkonditionering, två enkelsängar och en tv med internationella kanaler samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. På terrassen finns ett matplats, solstolar och parasoller samt en dusch.

Minikök med kylskåp, frys, mikrovågsugn, fyra kokplattor, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, juicepress, äggkokare och enkel köksutrustning.

Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Badrockar och poolhanddukar. Tvättmaskin och torktumlare. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 86 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet med privat pool

Trerumslägenheter med markterrass och privat pool. På terrassen finns stolar och bord, matbord och solstolar. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.