Rumstyper på Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Fyrarumslägenhet med privat pool

Fyrarumslägenhet med havsutsikt, privat pool på terrassen och med bästa läge inom hotellet - nära havet. Poolen är uppvärmd vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. På terrassen finns loungesoffor, matplats och solstolar. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin, vattenkokare, äggkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Poolhanddukar. Hårtork. Två badrum med dusch och wc, varav ett med badkar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 120 kvadratmeter.
Antal personer: 4-7 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheterna ligger i huvudbyggnaden. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar varje sovrum. Minikök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin, vattenkokare, äggkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Poolhanddukar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenhet i etage med markterrass. Ingång via terrassen som har en matplats och solstolar. Lägenheterna kan ligga i huvudbyggnaden eller i en fristående byggnad. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. På entréplan finns ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor samt ett minikök med kylskåp, frys, mikrovågsugn, keramisk kokplatta, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, juicepress, äggkokare samt enkel köksutrustning. Tvättmaskin och torktumlare samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. En trappa upp eller en trappa ner – beroende på vart på hotellet lägenheterna ligger, finns ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrockar och poolhanddukar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Trerumlägenhet i etage med markterrass och privat pool. Poolen är uppvärmd vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Lägenheterna ligger i mindre byggnader med två lägenheter i varje. På entréplan finns ett sovrum med luftkonditionering, två enkelsängar och en tv med internationella kanaler samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. På terrassen finns ett matplats, solstolar och parasoller samt en dusch. En trappa upp finns ett kombinerat vardagsrum/minikök och luftkonditionering, möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett sovrum med luftkonditionering, två enkelsängar och en tv med internationella kanaler. Minikök med kylskåp, frys, mikrovågsugn, fyra kokplattor, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, juicepress, äggkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrockar. Poolhanddukar. Tvättmaskin och torktumlare. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 86 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet med privat pool

Trerumslägenhet med markterrass och privat pool. På terrassen finns stolar och bord, matbord och solstolar. Poolen är uppvärmd vintertid till ca 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin, vattenkokare, äggkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Poolhanddukar. Hårtork. Två badrum med dusch. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 86 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.