Rumstyper på Arguineguin Park by Servatur

Fyrarumslägenhet, typ D

Fyrarumslägenhet med balkong. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två sovrum har två enkelsängar i varje rum och det tredje rummet har en bäddsoffa. Minikök med kylskåp och frys, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn. Hårtork. Tre badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 190 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet superior, typ A

Trerumslägenhet superior, typ B med balkong eller markterrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med två enkelsängar och ett med en enkelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp och frys, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 86 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet superior, typ B

Trerumslägenhet superior med balkong eller terrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp och frys, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 88 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet, typ C

Trerumslägenhet med balkong. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. I varje sovrum finns två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp och frys, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn.