Rumstyper på Arguineguin Park by Servatur

Fyrarumslägenhet, typ D

Stora och snyggt inredda fyrarumslägenheter med tre separata sovrum. Två sovrum med två separata sängar i varje, det tredje har en bäddsoffa. Alla lägenheter är välutrustade med köksdel som har kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tre badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka. Balkong.

Rumsstorlek: 145 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet Superior, typ A

Moderna, snyggt inredda och välutrustade lägenheter med två separata sovrum. Ena sovrummet har två separata sängar och det andra har en enkelsäng. Bäddsoffa i det kombinerade vardagsrummet/köket. Köksdel med kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Två badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka. Balkong eller markterrass.

Rumsstorlek: ca 86 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet superior, typ B

Moderna, snyggt inredda och välutrustade lägenheter med två separata sovrum. Ena sovrummet har en mindre dubbelsäng och det andra har två separata sängar. Köksdel med kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka. Balkong eller terrass.

Rumsstorlek: ca 88 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet, Typ C

Moderna, snyggt inredda och välutrustade lägenheter med två separata sovrum. Båda sovrummen har två separata sängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Köksdel med kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, ugn och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Två badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka. Balkong.

Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn.