Kundomdömen om Arguineguin Park by Servatur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 222 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var fint och fräscht. Gott om utrymme. Väl utrustat kök.
-
Tråkig mat i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


7 av 10

+
Stor rymlig lägenhet jättesköna sängar
-
Se till att det finns tillräckligt med poolhanddukar!!! De är slut kom tillbaks imorgon hörde vi varje gång! Vi försökte byta i 5 dagar!!! Inte så fräscht. Till sist hjälpte en man i receptionen till och fick en personal att komma till vårt rum på kvällen med rena poolhanddukar. 2 dagar innan vi skulle åka hem. Hörde flera som försökte byta och var väldigt irriterade. I januari i år var vi på Sunwing hotellet nedanför backen och där var det bara att gå till receptionen vilken tid på dygnet som helst, oavsett dag, och byta poolhanddukar. Något att ta efter för att få nöjda kunder!!

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
Poolområdet för vuxna!
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-03


8 av 10

+
Standard o läget.
-
Personalen i receptionen kunde varit lite mer tillmötesgående, var ganska nonchalanta.

Bekräftad gäst: 2024-03-02


9 av 10

+
Veldig fine leiligheter, pent uteområde også.
-
Hotellet har for få håndklær til poolen. Det blir sagt at man kan bytte håndklær hver dag, men det er få håndklær tilgjengelig.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


8 av 10

+
Vuxenpoolområdet
-
Service från personalen. Kändes som ingen ville ge det lilla extra. Dock ett plus för Jonathan i receptionen. En fördel om städerskorna kan lite engelska. Börjar bli dags för uppfräschning av rum mm då färg, avskav, slitage syns. Checkade in på hotellets hemsida innan ankomst men det var bara onödigt. Qr-kod för att få veta allt om hotellet. Bra för miljön, värdelöst för kund. Krångligt, funkar inte alltid pga dålig Wi-Fi och då många av gästerna var äldre är det knappast poppis. Det röktes även på hotellet.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
Fina lägenheter
-
Dålig med info om hotellet. Svårt att få rätt information. Receptionspersonalen inte särskilt serviceminded. Var ibland ganska besvärade när man hade problem. Nyckeln passade inte och när vi vände oss till receptionen så fick vi nytt kort, och då sa receptionisten att, om det inte passar nu så ta kontakt med servispersonal. Kanske inte det man vill höra när man kommer trött efter resan, utan det är väl receptionen som ska lösa det inte hotellgästen. Ingen informationsportal att läsa i. Ingen telefon att nå receptionen på.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


8 av 10

+
Fräscht
-
Receptionens personal var inte serviceinriktad

Bekräftad gäst: 2024-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

271 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
61
Bra
 
25
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2024-03-11

av Stina Å

Fräscht lägenhetshotell

Fin och rymlig lägenhet, även stor terass och fint poolområde. Lugnt område inom rimligt avstånd till centrum och strandpromenaden. Nära till busshållplats. Bra med en Spar-butik själva hotellet. Snackbaren kunde dock förbättras ännu.

 
2024-01-29

av Angelina H

Fräscha och fina lägenheter som passar utmärkt till familjer.

Fint och rent lägenhetshotell. Smidigt med parkering. Bra pooler. Kanon bra med en liten spar butik ihop med ett café precis utanför. Fint område runt om lite längre till närmsta strand men har man bil då kan man ta sig till vilken strand man vill.

 
2024-01-01

av Hej H

Dålig upplevelse vid ankomst

Vad om två bilbarnstolar vid transfer, två ggr fick vi ”confirm” men de dök upp med bara en. Dåligt bemötande när vi skulle checka in, otrevlig tjej plus att vi fick rummen senare än vad som sagts. Dåligt städat när vi väl fick rummet, smutsiga golv och icke torkade bord osv.

 
2023-02-03

av marisaaN6638MM Stockholm, Sverige

Fräsch och prisvärt lägenhetshotell

Vi bodde här över en vecka i januari -23 och det var superfräscht och rent lägenhetshotell. Lugn och skönt med mestadels barnfamiljer eller äldre klientel. Vi uppskattade också att det fanns en pool del som endast var för vuxna (över 18 år). Så underbart att kunna njuta av friden som i en liten oas. Barnen tycket om den andra poolen som var stor och sonen på 11 år hittade snabbt vänner i området att bada med och spela fotboll. Restaurangen/baren har det man behöver för en snabb lunch. Inget fancy men absolut prisvärt för en enklare lunch. Den lilla matbutiken hade förvånansvärt stort utbud för storleken. Det är ju en bit till stranden så läget är inte optimalt om man vill ha direkt beach access men den standarden hade varit ohyggligt mycket dyrare om det hade legat direkt vid stranden. AC'n var kanon i lägenheten, helt ljudlös och mycket effektiv. Mycket prisvärt boende! Det enda lilla som kunde varit bättre var sängarna, lite för hårda för svenska vanor men det funkade. Sen är läget sådant att de flesta lägenheter antingen har morgon sol eller kvällssol på balkongen. Vissa få verkar ha sol nästan hela dagen.

 
2023-01-07

av 210stefane Rydeback, Sverige

Kanon

Kanonfin anläggning, välutrustade rum, rent och snyggt, lugnt och skönt men ändå nära till strand och stad. Bra poolområden och bra lunch i poolbaren. Välutrustad supermarket. Rekommenderas verkligen och vi återkomner görna hela familjen igen.