Rumstyper på Club Drago Park

Dubbelrum

Stora dubbelrum med två separata sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i etage

Stora dubbelrum i etage som har tv med satellitkanaler. Separata sängar och bäddsoffa. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Enkelrum

Rymliga enkelrum som har tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Club Drago Park, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara rumstypen som presenteras här. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.