1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prinsotel La Dorada

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Halmstad

+
Fräscht och snyggt, superfint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Zoran,
Malmö

+
Bra hotell i allmänhet.
-
Bestick och matservice mycket torftiga i förhållande till hotellets status (kaffekoppar, kniv, handduk).

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Pia,
Höllviken

+
Mysig miljö och nära havet
-
Uppvärmd pool på terassen

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Carita,
Huddinge Stockholm

+
Lugnt o välskött. Mkt trevlig personal. Supergod mat! Bra frukostbuffé. Bästa hotellet vi bott på! Fina, stora rum. Bra med badhanddukssevicen.
-
Lite bättre engelska hos vissa i personalen vore trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Need,
Mellerud

+
Tyst och lugnt
-
Regörning av AC dålig lukt i lägenheten i 4dagar av 7 luktade avlopp måste ses över så att inte mera gäster får obehag av detta sade till i receptionen med föga resultat de sprutade in någon slags airfrech med stark doft i rummet när man vädrat ut den så var stanken tillbaka det var inte så trevligt när vi checkade ut så var enda responsen att det var bra att vi sade till inte så kul .MVH

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

John,

+
Bra pooler.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

CE,
Stockholm

+
Barnvänligt, stort poolområde & nära till strand
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Robert,
Göteborg

+
Rummen. Poolen. Läget.
-
Stekspade. 4 köksstolar till lägenhet för 4 personer.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Eva,
Mölndal

+
Läget, närhet till stranden. Mycket bra pooler gott om solstolar. Nackdel se nedan.
-
Skall inte kunna gå att reservera solstolar redan kl 6.oo på morgonen. De gånger vi kom till poolen ca 9.30 var nästan hälften av alla solstolar reserverade med badlakan. Vid flertal tillfällen kom inte badgästerna förrän efter 11.oo naturligtvis var de bästa platserna reserverade. Tur att det fanns gräsmatta som man kunde placera sin stol. Det måste bli en bättring, hörde flera bla a tyska gäster som klagade.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Katri,
Stockholm

+
Riktigt good mat, mycket att välja både vid frukost och middagsbufféer. Fint upplagd. Valde just detta hotel igen mkt för matens skull. Vi var ett stort sällskap på 9 personer, både barn och vuxna och alla var nöjda med maten.
-
Deposition 21 euro gör safetybox borde man få tillbaka vid utcheckning.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1237 omdömen
Utmärkt
 
719
Väldigt bra
 
388
Bra
 
87
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-08-07

Inlägg av Jeni J

Prinsotel la dorada

Besviken! Ser bra ut på bilderna & låter trevligt men verkligheten är en annan. Rummen luktar sumpträsk, personalen är under all kritik & kan ingen engelska & är så långt ifrån serviceminded man kan komma. Värdelöst, bokar aldrig här igen! Rekommenderar inte detta hotel.

 
2018-07-15

Inlägg av Sven-Erik T

Supernöjd i år igen!

Var på hotellet två veckor med min familj - två stora barn på 15 och 22 år Jättetrevlig personal som alltid var glada. Rent och snyggt och vid poolområdena, de håller ytorna och all växtlighet extremt snygga. Om ni skall till Playa de Moro så tror jag att det här är det bästa hotellet. Super nöjd i år igen!

 
2018-07-04

Inlägg av P R Helsingborg, Sweden

Bäst!

Bra lägenheter med AC, Wi-fi, stort badrum. Jättefin parkliknande trädgård med flera pooler. Mycket att göra för alla åldrar, flera restauranger varav någon med viss dress-code, vilket känns fräscht. Spa-anläggning. Trevlig personal, rent och snyggt. Fina möjligheter att fräscha upp sig efter utcheckning om man reser sent på kvällen. På minussidan står att man behöver betala för safety-boxen, samt att köket i lägenheten kunde varit bättre utrustat. Källsortering för gäster borde också finnas, det finns på andra platser i Spanien.

 
2018-06-20

Inlägg av judithe598

Underbart

Otrolig vacker anläggning! Fint poolområde med olika pooler och många solstolar. Fräscha lägenheter (med litet pentry). God mat, mycket att välja på buffén. Och fantastisk personal. Utmärkt ställe för barnfamiljer då det finns mycket underhållning för barn men även vuxna. Fin strand på kort gångavstånd.

 
2017-08-19

Inlägg av christianeV919QJ Malmö, Sverige

Ok hotell men...

En del strul med handdukar och hotellet egna vouchersystem. Fräscha rum och bra pool. För få solstolar vid poolen och var beredd på mycket barnfamiljer. Har du lite äldre barn och vill kunna läsa en bok i närheten av poolen är detta inte hotellet du ska välja.