1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prinsotel La Dorada

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Magdalena,
Frösön

+
Trevlig personal, stor lägenhet, poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


8 av 10

,

+
Lungnet
-

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

A nders,
Limhamn

+
Helheten med utmärkta rum lägenheter och mycket bra läge nära naturområdet. Trevligt hotellområde.
-
Trevligare gemensamma utrymmen. Samlingssalen var öststatskänsla!

Bekräftad gäst: 2019-05-04


7 av 10

alf,
Helsingborg

+
Stort och lugnt.
-
Uppvärmd pool.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Anna,
Halmstad

+
Fräscht och snyggt, superfint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Zoran,
Malmö

+
Bra hotell i allmänhet.
-
Bestick och matservice mycket torftiga i förhållande till hotellets status (kaffekoppar, kniv, handduk).

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Pia,
Höllviken

+
Mysig miljö och nära havet
-
Uppvärmd pool på terassen

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Carita,
Huddinge Stockholm

+
Lugnt o välskött. Mkt trevlig personal. Supergod mat! Bra frukostbuffé. Bästa hotellet vi bott på! Fina, stora rum. Bra med badhanddukssevicen.
-
Lite bättre engelska hos vissa i personalen vore trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Need,
Mellerud

+
Tyst och lugnt
-
Regörning av AC dålig lukt i lägenheten i 4dagar av 7 luktade avlopp måste ses över så att inte mera gäster får obehag av detta sade till i receptionen med föga resultat de sprutade in någon slags airfrech med stark doft i rummet när man vädrat ut den så var stanken tillbaka det var inte så trevligt när vi checkade ut så var enda responsen att det var bra att vi sade till inte så kul .MVH

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

John,

+
Bra pooler.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1258 omdömen
Utmärkt
 
732
Väldigt bra
 
393
Bra
 
90
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-08-07

Inlägg av Jeni J

Prinsotel la dorada

Besviken! Ser bra ut på bilderna & låter trevligt men verkligheten är en annan. Rummen luktar sumpträsk, personalen är under all kritik & kan ingen engelska & är så långt ifrån serviceminded man kan komma. Värdelöst, bokar aldrig här igen! Rekommenderar inte detta hotel.

 
2018-07-15

Inlägg av Sven-Erik T

Supernöjd i år igen!

Var på hotellet två veckor med min familj - två stora barn på 15 och 22 år Jättetrevlig personal som alltid var glada. Rent och snyggt och vid poolområdena, de håller ytorna och all växtlighet extremt snygga. Om ni skall till Playa de Moro så tror jag att det här är det bästa hotellet. Super nöjd i år igen!

 
2018-07-04

Inlägg av P R Helsingborg, Sweden

Bäst!

Bra lägenheter med AC, Wi-fi, stort badrum. Jättefin parkliknande trädgård med flera pooler. Mycket att göra för alla åldrar, flera restauranger varav någon med viss dress-code, vilket känns fräscht. Spa-anläggning. Trevlig personal, rent och snyggt. Fina möjligheter att fräscha upp sig efter utcheckning om man reser sent på kvällen. På minussidan står att man behöver betala för safety-boxen, samt att köket i lägenheten kunde varit bättre utrustat. Källsortering för gäster borde också finnas, det finns på andra platser i Spanien.

 
2018-06-20

Inlägg av judithe598

Underbart

Otrolig vacker anläggning! Fint poolområde med olika pooler och många solstolar. Fräscha lägenheter (med litet pentry). God mat, mycket att välja på buffén. Och fantastisk personal. Utmärkt ställe för barnfamiljer då det finns mycket underhållning för barn men även vuxna. Fin strand på kort gångavstånd.

 
2017-08-19

Inlägg av christianeV919QJ Malmö, Sverige

Ok hotell men...

En del strul med handdukar och hotellet egna vouchersystem. Fräscha rum och bra pool. För få solstolar vid poolen och var beredd på mycket barnfamiljer. Har du lite äldre barn och vill kunna läsa en bok i närheten av poolen är detta inte hotellet du ska välja.