Kundomdömen om Prinsotel La Dorada

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1665 omdömen
Utmärkt
 
1033
Väldigt bra
 
471
Bra
 
104
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2022-08-26

av danielpD1789JW Bromma, Sverige

Fantastiskt barnhotell!

Rummen är mycket bekväma, pool området för barn och vuxna är toppklass! Finns så mycket att göra på detta hotell att man behöver knappt gå ut för dess bekvämlighet och så mycket aktiviteter att göra för barnen. Kommer verkligen tillbaka till detta hotell igen.

 
2022-08-02

av Sunshine37550166538 Mallorca, Spanien

Perfekt familjehotell!

Fantastik personal, underbart ställe för barn och ett otroligt bra hotell. Alla aktiviteter för barnen gör att man på riktigt kan ha semester tillsammans! Barnen har så kul och alla faciliteter med disco på kvällen lämnar man inte detta hotell besviken.

 
2018-08-07

av Jeni J

Prinsotel la dorada

Besviken! Ser bra ut på bilderna & låter trevligt men verkligheten är en annan. Rummen luktar sumpträsk, personalen är under all kritik & kan ingen engelska & är så långt ifrån serviceminded man kan komma. Värdelöst, bokar aldrig här igen! Rekommenderar inte detta hotel.

 
2018-07-15

av Sven-Erik T

Supernöjd i år igen!

Var på hotellet två veckor med min familj - två stora barn på 15 och 22 år Jättetrevlig personal som alltid var glada. Rent och snyggt och vid poolområdena, de håller ytorna och all växtlighet extremt snygga. Om ni skall till Playa de Moro så tror jag att det här är det bästa hotellet. Super nöjd i år igen!

 
2018-07-04

av P R Helsingborg, Sweden

Bäst!

Bra lägenheter med AC, Wi-fi, stort badrum. Jättefin parkliknande trädgård med flera pooler. Mycket att göra för alla åldrar, flera restauranger varav någon med viss dress-code, vilket känns fräscht. Spa-anläggning. Trevlig personal, rent och snyggt. Fina möjligheter att fräscha upp sig efter utcheckning om man reser sent på kvällen. På minussidan står att man behöver betala för safety-boxen, samt att köket i lägenheten kunde varit bättre utrustat. Källsortering för gäster borde också finnas, det finns på andra platser i Spanien.