Kundomdömen om Prinsotel La Dorada

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 159 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

+
Bra poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Att det var otroligt barnvänligt och fint där.
-
Det hade varit toppen med en dörr mellan handfatsrum och sällskapsrum eftersom barnen sov i sällskapsrummet.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Nära stranden, gården jätte fint och dekorerad, rent och fint i lägenhetent.
-
Det var mycket gris köt. Jag äter inte fläsk. Ta nöt och fågel under frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Trevlig personal, mycket välskött park, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
De vänliga människorna som arbetade där och poolområdet.
-
Möjlighet till att få låna en bäddmadrass till sängen då detta inte fanns, men finns kanske inte går att få tag på alls i Spanien?

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Rent. Trevlig personal. Fina behagliga rum. Jättefint poolområde. Nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Lugnt och jättefin Trätgård
-
Har inga

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1370 omdömen
Utmärkt
 
792
Väldigt bra
 
434
Bra
 
96
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-08-07

Inlägg av Jeni J

Prinsotel la dorada

Besviken! Ser bra ut på bilderna & låter trevligt men verkligheten är en annan. Rummen luktar sumpträsk, personalen är under all kritik & kan ingen engelska & är så långt ifrån serviceminded man kan komma. Värdelöst, bokar aldrig här igen! Rekommenderar inte detta hotel.

 
2018-07-15

Inlägg av Sven-Erik T

Supernöjd i år igen!

Var på hotellet två veckor med min familj - två stora barn på 15 och 22 år Jättetrevlig personal som alltid var glada. Rent och snyggt och vid poolområdena, de håller ytorna och all växtlighet extremt snygga. Om ni skall till Playa de Moro så tror jag att det här är det bästa hotellet. Super nöjd i år igen!

 
2018-07-04

Inlägg av P R Helsingborg, Sweden

Bäst!

Bra lägenheter med AC, Wi-fi, stort badrum. Jättefin parkliknande trädgård med flera pooler. Mycket att göra för alla åldrar, flera restauranger varav någon med viss dress-code, vilket känns fräscht. Spa-anläggning. Trevlig personal, rent och snyggt. Fina möjligheter att fräscha upp sig efter utcheckning om man reser sent på kvällen. På minussidan står att man behöver betala för safety-boxen, samt att köket i lägenheten kunde varit bättre utrustat. Källsortering för gäster borde också finnas, det finns på andra platser i Spanien.

 
2018-06-20

Inlägg av judithe598

Underbart

Otrolig vacker anläggning! Fint poolområde med olika pooler och många solstolar. Fräscha lägenheter (med litet pentry). God mat, mycket att välja på buffén. Och fantastisk personal. Utmärkt ställe för barnfamiljer då det finns mycket underhållning för barn men även vuxna. Fin strand på kort gångavstånd.

 
2017-08-19

Inlägg av christianeV919QJ Malmö, Sverige

Ok hotell men...

En del strul med handdukar och hotellet egna vouchersystem. Fräscha rum och bra pool. För få solstolar vid poolen och var beredd på mycket barnfamiljer. Har du lite äldre barn och vill kunna läsa en bok i närheten av poolen är detta inte hotellet du ska välja.