Kundomdömen om Prinsotel La Dorada

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2022 omdömen
Utmärkt
 
1335
Väldigt bra
 
502
Bra
 
113
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2024-06-27

av Alexander M

Juni24 familjeresa

Hotellfrukosten var kaos, hög ljudnivå, mycket småbarn. Utomhus-bord gick bara att boka om man hade de exklusiva runs-typerna. Poolområdet ok och ganska stort men mest grunda pooler för barn. Rummen fina och nyrenoverade, men ingen vidare utsikt om man får rum mot baksidan. Sängarna var jättehårda! Fanns inga krokar att hänga handdukar på. Städningen var inte hundra, golvet var ej torkat och Nespresso maskinen ej städad t ex. Vissa i personalen var trevliga och glada men en del var bara sura och inte service-minded. Gymmet var riktigt dåligt och litet för ett så stort hotell. Hotellet passar nog bäst för småbarns-familjer som vill ha aktiviteter för barnen. Våra barn är lite större och vi skulle nog valt ett annat hotell eller ett annat område på Mallorca . Bilderna på hotellets hemsida var superfina men hotellet levde absolut inte upp till förväntningarna som byggdes upp.

 
2023-07-27

av Mgrund76 Stockholm, Sverige

Hotel för småbarns föräldrar

Fint hotel men det är mest för familjer med mindre barn, poolen är uppdelad i olika delar och är inte en enda stor pool. Solstolar blir upptagna väldigt fort då många paxar och ingen gör något åt att det står ej använda stolar men paxade. Städning som sker varje dag var väldigt minimal. Väldigt litet kök där det knappt går att tillverka någon mat. Hotellets egna restauranger är dyrare än det stora utbud som finns utanför i området.

 
2022-08-26

av danielpD1789JW Bromma, Sverige

Fantastiskt barnhotell!

Rummen är mycket bekväma, pool området för barn och vuxna är toppklass! Finns så mycket att göra på detta hotell att man behöver knappt gå ut för dess bekvämlighet och så mycket aktiviteter att göra för barnen. Kommer verkligen tillbaka till detta hotell igen.

 
2022-08-02

av Sunshine37550166538 Mallorca, Spanien

Perfekt familjehotell!

Fantastik personal, underbart ställe för barn och ett otroligt bra hotell. Alla aktiviteter för barnen gör att man på riktigt kan ha semester tillsammans! Barnen har så kul och alla faciliteter med disco på kvällen lämnar man inte detta hotell besviken.

 
2018-08-07

av Jeni J

Prinsotel la dorada

Besviken! Ser bra ut på bilderna & låter trevligt men verkligheten är en annan. Rummen luktar sumpträsk, personalen är under all kritik & kan ingen engelska & är så långt ifrån serviceminded man kan komma. Värdelöst, bokar aldrig här igen! Rekommenderar inte detta hotel.