INNSiDE by Melia Alcudia

Välkommen till fräscha hotell INNSiDE by Melia Alcudia! Hotellet har ett perfekt läge i Alcudia, nära såväl den fina stranden som barer och restauranger. Här bor du i snyggt inredda rum och på hotellet finns ett generöst poolområde.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 1 omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

INNSiDE by Melia Alcudia är ett snyggt hotell med bra läge, bara en kort promenad från Alcudiastranden. På hotellet finns ett stort poolområde med pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice erbjuds mot avgift. Här finns också en poolbar som lockar med svala drinkar.

Här finns n bufférestaurang, Kitchen, som serverar frukost och middag.och en à la carte-restaurang, Mascalzone, med italienska rätter och medelhavsmat. Den senare öppnar till lunch och stänger sent på kvällen.

Wifi ingår över hela hotellet. Kostnadsfritt gym. Lokal trafik och ljud från närliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande. Ca 2,8 kilometer till hamnen.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension

Säsongsinformation

Från och med säsongen 2023 gäller:

  • Det inte möjligt att bo en person i dubbelrummen
  • I båda dubbelrummen och juniorsviterna räknas barn under två år in i max antal personer i rummet

Alla hotell, Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia är ett fräscht hotell med bra läge i Alcudia, nära hamnen, shopping och restauranger. Den fina Alcudiastranden ligger inom bekvämt gångavstånd. På hotellet finns ett trivsamt poolområde och ett avskilt soldäck med jacuzzi. Frukostbuffé ingår och du kan också köpa till halvpension.

Ivory Playa

Bara meter från stranden i Alcudia ligger hotell Ivory Playa med ett lockande poolområde omgivet av en stor solterrass och skuggande träd. Hotellet erbjuder massor av roliga aktiviteter och ett litet spa för egentid och välgörande behandlingar.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca är ett familjehotell med lugn atmosfär. Här bor du nära stranden och naturparken S’Albuferas rika växt- och fågelliv. Mitt på hotellområdet ligger ett fantasifullt utformat poolområdet med flera solterrasser och en separat barnpool.