INNSiDE by Melia Alcudia

Välkommen till fräscha hotell INNSiDE by Melia Alcudia! Hotellet har ett perfekt läge i Alcudia, nära såväl den fina stranden som barer och restauranger. Här bor du i snyggt inredda rum och på hotellet finns ett generöst poolområde.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2414 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

INNSiDE by Melia Alcudia är ett snyggt hotell med bra läge, bara en kort promenad från Alcudiastranden. På hotellet finns ett stort poolområde med pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice erbjuds mot avgift. Här finns också en poolbar som lockar med svala drinkar.

Här finns n bufférestaurang, Kitchen, som serverar frukost och middag.och en à la carte-restaurang, Mascalzone, med italienska rätter och medelhavsmat. Den senare öppnar till lunch och stänger sent på kvällen.

Wifi ingår över hela hotellet. Kostnadsfritt gym. Lokal trafik och ljud från närliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande. Ca 2,8 kilometer till hamnen.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension

Säsongsinformation

Från och med säsongen 2023 gäller:

  • Det inte möjligt att bo en person i dubbelrummen
  • I båda dubbelrummen och juniorsviterna räknas barn under två år in i max antal personer i rummet

Alla hotell, Alcudia & Playa de Muro

Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Vid stranden Playa de Muro ligger hotell Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia – en fantastisk semesteranläggning där du och familjen kommer trivas. På hotellet finns fyra pooler, ett fint spa och en massa saker att sysselsätta sig med på semestern. Dessutom är utsikten över havet fantastisk om du bara vi sitta ner och njuta.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia är ett fräscht hotell nära den fina Alcudiastranden. På hotellet finns ett trivsamt poolområde och ett avskilt soldäck med jacuzzi. Hotellets läge i Alcudia, nära hamnen, shopping och restauranger är det bästa. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension, och gör du det ingår barnens måltider.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sun Village i Alcudia på Mallorca är omtyckt av familjer. Det rymliga och grönskande poolområdet lockar till många sköna dopp, och det centrala läget med sandstranden, naturparken, butiker och barer runt hörnet gör semestern bekväm för alla. Piratpoolen och barnklubben uppskattas extra mycket av de yngre resenärerna.

Sofia Alcudia Beach

Hotell Sofia Alcudia Beach har nyligen genomgått en totalrenovering och du välkomnas till ett modernt hotell med fräsch inredning i jordnära färger. Hotellet har dessutom ett perfekt läge i mysiga och natursköna omgivningar, precis där den fantastiska Alcudiastranden börjar.

Las Gaviotas

Hotellet Las Gaviotas lockar med modern design och en inbjudande atmosfär. Det finns flera pooler på hotellet och det bara tar några minuter att gå ner till den långa vackra stranden. En extra bonus är att maten på hotellets restaurang är omtyckt och välsmakande. Här är det, helt enkelt, enkelt att må bra och bara vara!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca är ett familjehotell med lugn atmosfär och ett fantasifullt utformat poolområde med flera solterrasser och en separat barnpool. Här bor du nära stranden och naturparken S’Albuferas rika växt- och fågelliv.