Kundomdömen om INNSiDE by Melia Alcudia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

2429 omdömen
Utmärkt
 
1048
Väldigt bra
 
887
Bra
 
329
Mindre bra
 
105
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2023-05-02

av Rolf B Borgholm, Sverige

Bra med reservation

Bra, men väldigt lyhört. Man hör vad grannarna viskar. En hel del högljudd musik från poolområdet. God och mångsidig frukost. Vänlig personal i receptionen och restaurangen. Omgivningen var hotellområde, men ganska nära till den utmärkta stranden.

 
2018-07-02

av Carina H Landskrona, Skåne Län, Sweden

Prisvärt hotell

Fina rum men lyhört så det hörs när folk springer i korridoren. Vi hade rum ovanför scenen så varje kväll var det hålligång men det slutade vid 23. Fint poolområde och bra mat. Det fanns hamburgare, korv och mackor i restaurangen på eftermiddagen men det var det inte många som verkade veta om. Vi hade All inclusive och utbudet var lite mindre än på andra hotell vi haft all inclusive men fullt tillräckligt. Alltid kö till baren vid poolen så det tog en stund varje gång man ville ha dricka. Där fick man även små vattenflaskor. Hotellet har reglen att barn räknas som vuxna vid 11 års ålder så vi som två vuxna och en tolvåring kunde inte bo tillsammans utan vår dotter bodde med min svägerska. Lite konstigt eftersom rummen för familjer med barn under 11 år hade sängar i normal storlek. Hotellet ligger bra, det ligger precis vid en gata med butiker och det tar ca en halvtimme att gå in till Alcudia hamn. Väldigt fin strand. Det går bussar till Palla runt hörnet och det tar ca 1 timme dit. Akta er för ficktjuvar, jag blev rånad på min plånbok.

 
2018-06-18

av 987annettee

Fint rum

Rummet, en 3rums lägenhet var fint. Slitet men fullt fungerande. Städningen var inget vidare. Lakanen byttes inte på hela veckan och golven var direkt äckliga. Vi hade skor på inne. Frukisten var helt ok för priset vi betalat. Läget perfekt. Men poolområdet var på tok för litet för ett så stort hotell. Själva poolen var stor och fin men det fanns väldigt lite plats runt om till solstolar. 8.30 var det fullt. Uppbokade solstolar trots att det inte var tillåtet.

 
2018-01-25

av Halahes

Sol

AC'n på rummet fungerade inte. Rummen var slitna, toaletten var i sämst skick! Trots att det står angivet att man inte får "paxa" solstolar så låg det handdukar på stolarna innan ens poolområdet öppnadet. Fanns ingen AC i restaurangen, dock upplevde vi att den delen av hotellet var fräschare än den andra byggnaden. Vi hade tur med vädret, men det blir inget andra besök på detta ställe igen.

 
2017-08-14

av annhno Olofström, Sverige

Slitet

Orenoverat och slitet, kontakterna är osäkra och få. Smala balkonger. Mögel i badrummet och stäng för 17 inte balkongen när du är ute för dom går inte att öppna utifrån. Ta med poolutsikt för sent på kvällen kommer personal från restauranger i närheten och kastar glas i återvinningen, låter galet mycket om du har rummet mot gatan, och vore inte det nog så kommer sopbilen vid 6-7 tiden på morgonen och låter än värre. Super kul med 3 barn liksom. Kolla dörrpanelerna för vår var lös och kunde tas bort utifrån, så man kunde sträcka in handen och öppna. Sa till om de så dom limmade den men den var fortfarande lös. Stressad barpersonal som måste läsa recept på milkshake.. galet lång tid på incheckning och kommer du sent så är allt stängt = hungrig.. finns betydligt bättre hotell för samma pris.