Royal River Luxury Hotel

På nybyggda och moderna Royal River Luxury Hotel på Teneriffa väntar en bekväm vistelse utöver det vanliga. Hotellet välkomnar endast vuxna gäster och samtliga rum har tillgång till en delad pool. Utöver detta finns en infinitypool på taket, flera restauranger med olika inriktningar, ett stort gym och spaavdelning med hamam.


Rumstyper

Sviter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 2,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Royal River Luxury Hotel är ett elegant och nybyggt hotell i Playa de las Americas på Teneriffa. Här välkomnas endast gäster över 16 år, för en lugn och skön atmosfär. Vid det stora poolområdet finns en huvudpool, en infinitypool uppe på hotellets tak och ytterligare två pooler som påminner om rinnande floder. Närmaste strand är Enramada Beach som ligger ca 1,6 kilometer bort.

På hotellet finns flera restauranger som huvudrestaurangen Pineapple Buffet Restaurant, den franska restaurangen French Bistro, den asiatiska restaurangen Kokoro, Heaven's Bar & Grill och tapasrestaurangen Pool River. Vid receptionen ligger champagnebaren Bubble Bar.

I träningsväg finns ett stort gym, en bana för padeltennis och i trädgården finns det möjlighet att spela krocket. Vid spaavdelningen (mot avgift) erbjuds sköna behandlingar som massage, hamam och bastu samt en uppvärmd pool och relaxavdelning med hammockar.

Centrum i La Caleta ligger ca 2,4 kilometer bort, och hotellet erbjuder gratis parkering för de som utforskar Teneriffa med hyrbil.

Måltider

Frukostbuffé.
Halvpension mot tillägg. Nyårsmiddag.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde