1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Royal Garden Villas

 • Lyxigt och elegant
 • Villor med privat pool
 • Egen spaanläggning

Royal Garden Villas är fantastiskt boende med stora villor som ligger utspridda i den grönskande och fantasifulla trädgården. Varje villa är vackert inredd och har en stor uteplats med privat pool och sköna loungemöbler. Här kan du se fram emot att äta gott i restaurangen, spela golf på den närliggande banan och sedan avsluta med en lyxig behandling i hotellets spa.

Veckans resmål

Boka senast den 29/9 och få 1000:- rabatt/person på resor till Kanarieöarna med avresa 1/11 - 31/3. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenhet deluxe för 1-2 personer. Trerumslägenhet för 2-4 personer. Fyrarumslägenhet för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Alt ved dette hotellet er perfekt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 922 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2,5 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Royal Garden Villas är ett fantastiskt lyxhotell med en spektakulär utsikt över Teneriffas höga berg åt ena hållet och Atlantens blåa vatten åt andra hållet. Hotellet består av 28 individuellt inredda villor som alla har privata, uppvärmda pooler och sköna loungegrupper och solstolar. Vid det gemensamma poolområdet finns solstolar och parasoller samt en liten poolbar som serverar svalkande drycker. Alla hotellets pooler är uppvärmda är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Hotellets restaurang Jardín serverar en internationell frukostbuffé samt en elegant à la carte-meny med både internationella och lokala rätter. I baren Tucán Tucán kan du svalka dig med läckra drinkar. I receptionen ligger en snackbar som serverar snacks och dryck hela dagen. Room service. Gratis wifi på hela hotellområdet.

Hotellet har en fin spaanläggning med asiatisk atmosfär. Jacuzzi, inomhuspool och turkiskt bad mot avgift. Olika behandlingar och massage mot avgift. Gratis litet gym. Gratis squash. Tvättservice. Inomhusparkering. Nära till golfbana. Lokal trafik. Den lilla fiskebyn La Caleta med några få restauranger ligger ca 2 kilometer från hotellet. Till Playa de la Americas milslånga stränder och nöjesliv är det ca 4 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Alltid på våra exklusiva hotell
 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde