Kundomdömen om LABRANDA El Dorado

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 40 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
4,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Per,
Slagelse dk.

+
Vi opgraderede lejligheden på grund af lidt kedelig beliggenhed på den første lejlighed. Den nye var større og med pragtfuld udsigt.
-
Mulighed for at kunne vælge beliggenhed af lejlighed.

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

Bengt,
Sunne

+
läget, bostadens beskaffenhet
-
Tillgången till internetär en klar brist på hotellet.Vi har varit påhotell i Playa del ingles, som hade jättebra internet i lägenheten och 3 svenska kanaler på TV. Här fanns bara de vanliga tråkiga spanska kanalerna.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


2 av 10

Leif,
Hässleholm

+
Parken och trädgården var fin.
-
Allt i lägenheten är väldigt slitet. Sängar och möbler är undermåliga.

Bekräftad gäst: 2019-02-01


4 av 10

Linnea,
Gamleby

+
Hittar inte något att berömma frånsett personalens hjälpsamhet
-
Sanera allt mögel så att ingen behöver bli sjuk Städa poolområdet mer än 1ggr i veckan. Se till att rökförbud efterlevs

Bekräftad gäst: 2019-01-25


10 av 10

Inga-Lill,
Bjärred

+
Fin utsikt! Bra läge! Kan sitta på balkongen utan insyn! Vänlig personal i receptionen, som försöker ordna rum enligt önskemål!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Eva,
Stockholm

+
Lugnt och skönt. Bra med två pooler så barnen är i den uppvärmda poolen. Trevlig personal.Nära till det mesta.
-
Vi bokade med privat trädgård den bestod av gräsplätt full med ogräs och några palmer. Gräsmattan kunde man göra något åt tex.ta bort ogräs sätta några buskar, blommor den finns bevattningssystem så det borde inte vara något problem.Städerskan som städa våran lägenhet sopade inte uteplatsen någon gång under de två veckorna vi var där däremot kom det en annan städerska en gånger och hon sopade uteplatsen.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


10 av 10

Bertil,
Stockholm

+
Bra lägenhet. Trevlig trädgård/polområde. Underbarutsikt. Centralt läge. Dålig attityd av den som sköter poolbaren. Restaurangen var stängd.
-
Vi förstår inte riktigt att de har fina teflonstekpadar men envisas med att ha stekspadar och bestik i metall. Sliter på stekpannor. Sopsortering är bra men det saknas kärl förmetll. Påtburkar och ölburkar. Märkligt att behöva kasta de i papperskorg. Bra med gratis Internet. Men den fungerade inte bra, gick ner hela tiden. Hade hellre betalt för en fungerande wifi.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


10 av 10

Gunilla,
Eskilstuna

+
Läget. Den välskötta trädgården med palmer och exotiska växter. Att vi fick samma lägenhet som i fjol, vilket vi hade som önskemål när vi bokade resan! Trevlig personal i receptionen.
-
Städningen kunde vara lite bättre.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


9 av 10

Anders,
Uppsala

+
En fantastisk lägenhet med stooor altan, dock spartansk inredning
-

Bekräftad gäst: 2018-11-30


8 av 10

Tom,
Åkersberga

+
Läget
-
Städningen var väl lite så där... Dammsugning kunde vara något?

Bekräftad gäst: 2018-11-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

913 omdömen
Utmärkt
 
317
Väldigt bra
 
348
Bra
 
136
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2019-02-23

Inlägg av anderswaleij Stockholm, Sverige

Ändå helt ok.

Hotellet ligger mycket centralt i Puerto del Carmen. En minuts promenad så är man ute på stora gatan där alla butiker och matställen finns. Tvårummaren var ren och snygg och köket välförsett, mikro saknades men det fanns vanlig spis med ugn. Badrummet mycket bra det också. Själva anläggningen sliten. Två pooler, en kall mindre och en uppvärmd större med en liten poolbar. Städningen får godkänt men inte mer .Har man inte alltför stora anspråk på boende kan jag rekommendera detta ställe.

 
2018-02-10

Inlägg av Inge P Torekov, Sverige

Nöjd igen

Detta var andra gången vi bodde på detta lägenhetshotell, och är även denna gången nöjda med vårt boende. när vi kom till lägenheten så var altan dörren trasig då den lossat från väggen men de blev åtgärdad direkt. Trevlig och hjälpsam personal. Vi hade bara boende inga måltider. Centralt och bra läge både till den gamla stan, stranden både playa Grande och den lilla Playa Chica samt till den nya delen av staden. Vi kommer att bo här ingen nästa gång vi ska till Lanzarote.

 
2017-09-17

Inlägg av Inge P Torekov, Sverige

Lungt och bra läge

Ett bra lägenhetshotell i ett väldigt lungt område men ändå väldigt nära den gamla delen av stan och hamnen med alla sina restauranger och nära till stranden. personalen väldigt trevliga och tillmötesgående. nästan alltid några trevliga ord på vägen när man var där. Hög säkerhet i området då alla ingångar var låsta hela dagarna. Lummigt och förhållandevis grönt i området, välskötta planteringar. Lägenheterna är bra iordning trots det har några år bakom sig. städningen var överlag bra. Utsikten från vår balkong där vi åt frukost varje morgon var kanon!! Vi var där i mitten på Mars V11 så vi hade kanonväder hela tiden. Vi är jättenöjda med detta lägenhets hotell så vi har bokat samma hotell till nästa år också och då 2 veckor.

 
2017-07-30

Inlägg av LizL833 Kildare, Irland

Sommaren 2017

Detta var vår andra gången att bo här i denna vackra rymliga, väl utrustade och mycket rena lägenhet. Bra läge mellan gamla och nya staden. Enda negativa kommentaren är beträffande poolområde och vi tillbringade vår tid vid poolen närmaste receptionen . . . Härlig pool helt klart men tyvärr var det helkaklade området runt poolen dåligt underhållna . . . . Jag skulle vilja föreslå daglig rengöring och avspolning av detta område område. . . . . Behov av solstolar och parasoller finns då det inte fanns tillräckligt för att alla som bor på området skulle få en.

 
2017-07-08

Inlägg av anette_claesson Kinna, Sverige

Helt fantastiskt!

Rekommenderar verkligen detta hotell, nära till allt. Fantastisk utsikt, bra restauranger bara ett stenkast från hotellet. Fanns en lidl butik ca 10 min gångavstånd från hotellet, bra priser. Bra standard på köksutrustning, underbar stor balkong. Kommer absolut åka tillbaks till detta hotell.