Passinformation och transfer till La Gomera

Enligt spansk lag måste resenärer till La Gomera uppge sitt passnummer. Du kan lämna uppgifterna här, eller via ett formulär som sänds ut till den i bokningen angivna mejladressen. Om du redan har fyllt i uppgifterna så skickas inget mejl och om du har fyllt i formuläret tidigare så är det de senast angivna uppgifterna som sparas. Ange dina passuppgifter här (webbformulär öppnas i nytt fönster).


Ankomst till La Gomera, vinter 2018/19
Efter landning på Teneriffa väntar transfer till ett hotell där du har tillgång till bagagerum och faciliteter (vissa mot avgift). Från hotellet är det sedan transfer till hamnen i Los Cristianos. Färjan avgår kl. 16.00 och kl. 19.00, beroende på när flyget landar. Vanligtvis kommer resenärer att åka direkt till hamnen men vissa dagar blir det mellanstopp på hotell Piramides Resort och sedan vidare till hamnen. Resan över till La Gomera tar ca 1 timme. Från San Sebastian är det transfer till hotellen, ca 1 timme och 30 minuter.

Avresa från La Gomera, vinter 2018/19
Transfer från La Gomera sker antingen med buss från hotellet ca kl. 6.30 som kör direkt till hamnen i Valle Gran Rey där färjan till Los Cristianos avgår kl. 7.30 eller med buss från hotellet kl. 5.30 som kör till hamnen i San Sebastian där färjan till Los Cristianos avgår kl. 7.30. Väl framme på Teneriffa väntar antingen transfer till ett Apollo-hotell eller transfer direkt till flygplatsen.

Mer om din transfer och vilket hotell du får invänta överresan till La Gomera på får du vid ankomst till Teneriffa. Exakt information om transfern vid hemresan får du via SMS, senast dagen före hemresan. 
 


Väntetid mellan flyg- och båtresa samt övernattning kan förekomma vid både ankomst och hemresa. Beroende på väder och vind, tidtabellsändringar från båtbolaget eller andra oförutsedda händelser kan väntetider förekomma på Teneriffa vid både ankomst och hemresa.   

Förboka transfer

Transfer bokas som tillägg till resan. Vi rekommenderar att man förbokar transfer tur/retur. Då är båtbiljetten tur/retur Teneriffa-La Gomera inkluderad och du slipper själv att ordna transfer efter ankomsten till Teneriffa. Läs mer och boka transfer här.