Stranden i Valle Grand Rey - restips Apollo.se

Restips för La Gomera

På La Gomera finns en mängd saker att göra. Här väntar höga, grönklädda berg, frodiga dalar med odlingsterrasser, spännande urskogar och lavastränder. Besök huvudstaden San Sebastián och besök de platser som Columbus var vid innan han åkte till America. Ta det lugnt i Valle Gran Rey eller spela golf med svårslagen utsikt i Playa de Santiago. Här har vi samlat våra bästa La Gomera-tips!

Vandra på La Gomera

La Gomera är ett perfekt resmål för dig som vill vandra på semestern. Med sitt behagliga klimat, och sitt vulkanlandskap med branta klippor, höga berg, djupa raviner och täta skogar finns möjlighet till olika typer av vandringar.

Läs mer

Att göra på La Gomera

På La Gomera finns en mängd saker att göra. Besök huvudstaden San Sebastián, se vilka platser Columbus besökte innan han åkte till America eller ta dig till byarna som ligger vackert nere i dalgångarna. La Gomera har mycket att erbjuda!

Läs mer

Sevärdheter

Besök La Gomera bästa sevärdheter när du är på ön. I huvudstaden San Sebastián finns flera minnen från när Cristoffer Coloumbus bodde här, men också andra historiska byggnader. 

Läs mer

Mat på La Gomera

Precis som resten av Kanarieöarna kan du se fram emot god mat och dryck på La Gomera. Här väntar de spanska favoriterna paella och tapas, som gärna sköljs ner med sangria. Köp med  La Gomeras specialitet miel de palma – en söt palmhonung.

Läs mer

3 utsiktsplatser på La Gomera

Med sina höga berg och grönskande dalar bjuder La Gomera både på fantastisk vandring och utsiktsplatser utöver det vanliga. Här har vi samlat våra 3 favoriter. 

Läs mer