Transfer- och passinformation

La Gomera

Här har vi samlat viktig information gällande transfern till La Gomera samt information om passuppgifter som måste anges innan avresa.


Passinformation

Enligt spansk lag måste resenärer till La Gomera uppge sitt passnummer. Du kan lämna uppgifterna här, eller via ett formulär som sänds ut till den i bokningen angivna mejladressen. Om du redan har fyllt i uppgifterna så skickas inget mejl och om du har fyllt i formuläret tidigare så är det de senast angivna uppgifterna som sparas.

Ange dina passuppgifter här


Transferinformation

  • Busstransfer Teneriffas flygplats-hamnen, ca xx minuter.
  • Båtresa Teneriffa-La Gomera, ca 50 minuter.
  • Busstransfer hamnen på La Gomera-hotellen, ca 1 timme och 50 minuter.

Ankomst till La Gomera

När du landat på Teneriffa väntar transfer direkt till hamnen i Los Cristianos där Fred Olsen-färjan avgår till La Gomera och San Sebastian. 

  • Landar ditt flyg före kl. 13.00 avgår färjan kl. 15.30.
  • Landar ditt flyg efter kl. 13.00 avgår färjan kl. 18.30. 

För gäster som ska resa till La Gomera den 24/12 samt 31/12 sker övernattning på Teneriffa den första natten, och överresan till La Gomera sker nästkommande dag. Detta på grund av reducerad färjetrafik de dagarna. 


Avresa från La Gomera

Vilken tid bussen avgår från hotellet beror på ditt flygs avgångstid. 

  • Tidig avresa innebär busstransfer från hotellet ca kl. 05.30. Färjan avgår kl. 08.00. 
  • Senare avresa innebär busstransfer från hotellet ca kl. 10.30. Färjan avgår kl. 13.00.

Exakt information om transfern får du via sms, senast dagen före hemresan.  


Vänligen notera

Beroende på flygets ankomst/avgångstid kan långa väntetider på Teneriffa förekomma. I vissa fall spenderas väntetiden på ett hotell på Teneriffa i väntan på vidare transport till/från La Gomera. Dagrum erbjuds ej. Vid ankomst till Teneriffa får du mer information om transfern samt vilket hotell eventuell väntetid spenderas på.

Oförutsedda händelser utanför Apollos kontroll, såsom väder och vind, flygförseningar eller tidtabellsändringar kan medföra ändringar och övernattning på Teneriffa.


Förboka transfer för en smidigare resa! 

När du lägger till transfer som ett tillval på din resa ingår transfer på Teneriffa, färja mellan öarna samt transfer på La Gomera.

Läs mer och boka transfer här