1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Abora Catarina By Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Lars Erik,
Skövde

+
Rent och lung
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Marie,
stockholm

+
Sängarna o hotellkuddarna samt storleken på rummet. De var bra med plats o förvaring. Dusch utrymmet var enormt och super bra med plats.
-
Kommer inte på någonting. Möjligtvis trapporna

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Monica,
Hässleholm

+
Bra service och god mat.
-
Bättre rödvin

Bekräftad gäst: 2019-02-02


8 av 10

Cathrin,
Gagnef

+
Bra läge och superbra underhållning!
-
Försök få ner ljudnivån i matsalen!!!!!!!

Bekräftad gäst: 2019-01-26


8 av 10

Gunilla,
Uppsala/ Storvreta

+
Är nöjd med helheten och har svårt att peka ut nåt speciellt. Rummet och balkongen var jättebra. Service och personal jättetrevliga. Jättetrevlig nyårsafton med att det skapades feststämning hos alla. Jättefin nyårsmiddag och aktivitet efter det utomhus och gemensamt 12 slags firande!
-
Försök att dämpa ljudet i matsalen med ombonade textilier. Både gardiner/draperier och möbler.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

,

+
Fanns bra med aktiviteter Bra olika sorters mat
-
Missat städning under sängarna när vi anlände låg en gammal strumpa under dubbelsängen.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Bra utbud av mat och dryck. Stora fräscha rum. Vi bodde längst bort på 4:e våningen med balkong mot vägen. Blev trots det inte störda av ljud på nätterna och tyckte inte att det var något problem att det var en liten bit att gå till receptionen. Ett par minuters promenad till den fina strandpromenaden. Bra mix av gäster från olika europeiska länder. Trevlig personal.
-
Lite mer vegetariska alternativ i buffén. Att alla pooler är uppvärmda. Fler rökfria områden utomhus, även vid runt poolen.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

,

+
-
Varmare pool

Bekräftad gäst: 2019-01-02


9 av 10

Stina ,
Stockholm

+
Ljusa rum. Och bra utsikt från 4de våningen.
-
Ha underhållningen innomhus så att man inte blir störd. Ta inte förgivet att alla vill ha underhållning med hög ljudnivå varje kväll.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


9 av 10

Bengt,
Västerås

+
Personal mat
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

630 omdömen
Utmärkt
 
322
Väldigt bra
 
213
Bra
 
60
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-02-09

Inlägg av 739elins Maspalomas, Spanien

Underbart!

Vi är mycket nöjd över våran vistelse här på abora Catarina! Rummet var jätte fint och fräscht, jätte sköna sängar med riktigt täcke. Maten var god och varierande med teman och drinkarna var mycket bra. Här finns det gott om solstolar och det fanns knappt nå paxare av solstolarna. Personalen är jätte trevliga och tillmötesgående med glimten i ögat. Kommer sakna detta ställe.

 
2019-01-19

Inlägg av Jessica_H_06 Kiruna, Sverige

Trevligt och fräscht hotell

Vi har kommit hem igår från en jättebra semester på detta hotell. Kan rekommendera hotellet,trevlig personal och rent och fräscht. Alltid fint och städat på hotellområdet, städning varje dag i hotellrummet. Sköna sängar. Mycket bra och vällagad buffé, både frukost, lunch å middag, fanns alltid något att äta. Vid poolen fanns det också lättare mat att äta.Kaffe i matrestaurangen fanns bara till frukost, fanns kaffeautomater att ta kaffe från dock blaskigt. Vi behövde verkligen inte vara hungriga under semestern. Varmt vid poolen å inte så blåsigt,fanns oftast solsängar i bra läge, vissa delar var i skugga efter hur solen flyttades på himlen. Ca 15 minuters promenad till playa del ingles stranden. Gick även gratisbussar flera gånger om dagen till och från stranden. Var tyvärr för blåsigt att vara på stranden å kallt i havet.

 
2018-03-22

Inlägg av pagam2015 Lund, Sverige

Bra läge

Det generelle intrycket var helt ok, rummen var rena, servicen bra. Mat/matsal: maten var bra men inte särskilt varierad, akustiken i matsalen var mycket dårlig, och inredning och möbler mycket konstiga. Liknade något från IKEA som inte var gjord färdigt. Underhållningen var INTE OK!! Bara en kväll var bra, ett fantastisk band från Sydafrika, men resten var något konstigt "barnteater"-liknande, och lite karaoke, som inte var ett dugg bra. Pool-området var bra med många separerade solställen. Lobbyens inredning och möblemang var helt fel. Det kändes som att det inte fanns något ställe att sitta och "mysa" på kvällen. Läget var dock ett stort plus. Nära Maspalomas sanddyner och stranden.

 
2018-03-19

Inlägg av mats852

Golfsemester

Kanon hotell , trevlig personal , varierad meny (gott ) och sköna sängar, det enda negativa var ljudnivån i restaurangen annars tiptop. Tyvärr ska alla solsängar vid poolen bokas på morgonen och står sen tomma halva dan

 
2018-02-28

Inlägg av Christopher K

Helt OK

Vänlig personal och god mat, dock kunde det varit större variation känns som samma mat varje dag. Trevligt med musik vid poolen och inte helt knäpptyst. Bättre förvaring på rummen och fler galgar. Hotellet ska vara nyrenoverat men är redan fuktskadat i badrummet.