Kundomdömen om Abora Catarina By Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 330 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

,

+
God mat som varierades dagligen, lugn och trevlig atmosfär, rent och snyggt, fantastisk personal. Ett särskilt tack till de fantastiska dansarna som lyste upp dagarna ytterligare med sin energi, sina aktiviteter och de skickliga showerna på kvällarna!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Stefan,
Stockholm

+
Bra service, bra läge, perfekt för både barn och vuxna, fin mat.
-
Gör riktig äggröra.

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Håkan ,
Nora

+
Rent, god mat & trevligt bemötande. närhet till allt.
-
När bandet blev klippt (runt handled) så fick en(4resande) av oss resande inte äta en sista lunch innan avfärd, det kostade 150kr x-tra isåfall, vilket var märkligt.. Borde informerat om det

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Stefan,
Upplandsväsby

+
Bra städning bra service men dålig variation på mat
-
Lite mer spanska smaker

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Bo,
Västerås

+
Bra mat, rent och snyggt. Närhet till promenadvägar och strand.
-
Börja frukosten tidigare, förslagsvis från 07.30. Sänk ljudet på musiken och aktiviteterna vid poolen dagtid(vill man inte vara med och aktivera sig utan bara ta det lugnt så var det ibland "ett jäkla liv").

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

Frida,
Helsingborg

+
Underhållningen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


7 av 10

Anette ,
Stockholm

+
Flera pooler
-
Air condition skulle fungera bättre .fungerade ej som de annars brukar göra . Lång väntan då planet gick på natten i foajén vi fick inte utnyttja faciliteter utan att betala mkt mycket dåligt utav hotellet .

Bekräftad gäst: 2019-08-04


2 av 10

Satu,
Västerås

+
-
Hotellet är för småbarnsfamiljer med daglig underhållning. Musik spelas nästan hela tiden på för hög volym med tanke på småbarnen. Det finns två poolområden, den ena är otroligt livlig med ständig underhållning. Det gick inte att prata med varandra pga den höga ljudvolymen från musiken, vi var tvungna att skrika för att höra varandra när vi pratade. Att ringa ett samtal med mobilen från det ena poolområdet gick inte. Man var tvungen att gå ifrån för att kunna göra det. Vi anlände till hotellet på natten och incheckningen tog över en timme. Det fanns inget vatten att dricka på rummet utan vi var tvungna att gå ner till lobbyn och hämta vatten med små muggar. Receptionen kunde inte erbjuda vattenflaskor på natten eller dagen. Poolerna var alldeles för små med tanke på hotellets storlek. Dåligt fungerande aircondition på rummet. Ljudnivån i matsalen var hemsk, det spelade ingen roll var man satt, lika hög volym överallt i matsalen.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Martin,
Kävlinge

+
Hälsosamma maten. Ex frukt koppar, smothis ,Oliver m.m.
-
Absolut förbud av rökning även vattenpippa där barn befinner sig. Röker man så kan de finnas rökzoner långt ifrån barnen.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Teddy ,
Norrköping

+
Mat och drycken var det absolut bästa väldigt fräscht och fint personalen var alldeles underbara och transfern fungerade smidigt, då vi va sena och blev uppringda av er som undrade om vi hittade osv.
-
Kanske lite fler bilder på hotellet som är mycket mycket finare ön vad till och med bilderna visade

Bekräftad gäst: 2019-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1021 omdömen
Utmärkt
 
514
Väldigt bra
 
313
Bra
 
109
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av Sallyjuli2019

Otroligt hög ljudnivå i matsalen och hög volym på musiken vid ena poolen!

Långsam incheckning på natten som tog över en timme. Ingen vattenflaska på rummet vid ankomst. Vattenläckage i badrummet. Dåligt fungerande aircondition. All inlusive slutar att gälla klockan 12:00. Vårt flyg gick 24:00 på natten. Vi fick vistas i lobbyn i 9 timmar utan att gå och sola och bada vid poolerna eller eller nyttja all inklusive. Hotellet rekommenderas inte till par eller vuxna som vill ha avkoppling.

 
2019-06-27

Inlägg av Sofie8101 Lund, Sverige

Fräscht och rent hotell

Fräscht och rent, relativt nyrenoverat, hotell. Trevlig personal och all inclusive-middagen var över förväntan. Stor fräsch salladsbuffe var lunch och kväll Lunchutbudet i poolbaren finns det dock mer att önska av. Solstolarna utspridda över trädgården, så det fanns alltid en lugn plats för den som inte ville vara precis vid poolen och stimmet där.

 
2019-04-14

Inlägg av BettyMAE Malmö, Sverige

Medel klass hotell

Bra läge med hotellets egna bad bussar till stranden. Fin strand. Två solbäddar med parasoll 7.50 euro. Rummen är dåligt renoverade. Bilderna ser bättre ut men om du tittar närmre så är det amatör renovering på rummen. Ett eluttag sönder, inga raka linjer gällande målning i rummet. Vatten från duschen rinner ut på golvet. Fel lutning. Proppen i vasken åker ner hela tiden . Fotölj i rummet sönder i ena benet. Sängarna är dock sköna. Si så där rent. Stor fantastiskt balkong. Man kan se rakt in i luftkonditioneringen från väggen. Dammigt. Maten helt ok. Inte så bra som en del inlägg. Jag är kock. Service i receptionen varierande beroende på vem som är i tjänst. Rum 379. Långt att gå med både trappor och hiss. Så tre stjärnor.

 
2019-03-31

Inlägg av PA-Traryd Traryd

Bra hotell nära till Maspalomas sanddyner!

Trevlig personal och underhållnings team som gjorde sitt bästa för att underhålla alla. Själv service på vin och öl vilket är positivt. Slippa och köa. Rent på rum och hotell område. Maten drar ner betyget. Som dagens lunch, det gick och äta men inget extra. Bra läge på hotellet. Promenad avstånd till det mesta. Det går en gångstig genom sanddyner/öken till stranden. Tar c:a en 1/2 timme att gå. Annars erbjuder hotellet gratis buss till stranden. Två poolområden. Ett med underhållning och ett lugnt poolområde om man känner för att läsa en bok i lugn och ro. På det hela ett bra hotell!

 
2019-03-28

Inlägg av barbrokallstrom Säffle, Sverige

Återigen riktig semester!

Vi besökte Abora Catarina för tredje gången i slutet av februari/början av mars, och hade åter två underbara veckor. Vi fick vårt rum enligt önskemål, och där väntade oss även trevliga och omtänksamma välkomstpresenter :). Mycket vänlig personal överallt som gjorde allt för att vi skulle trivas, och ett härligt underhållningsgäng som lockade med roliga aktiviteter och underhållning. God mat och dryck och alltid fräscha grönsaker och frukt. Ett par saker ni kan utveckla: Jag föreslåratt ni åtgärdar ljudproblemen i matsalen med tassar på stolsbenen samt ökar temperaturen i huvudpoolen. Vi kommer gärna tillbaka igen, förvi vet att vi får en fin semester hos er. Tack till er alla ♡!