1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Abora Catarina By Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Pia,
Värmdö

+
Mat och dryck
-
Fast poolen inte gick att använda en hel dag då dom fick tömma sen så blir helheten 10.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

Pia,
Stockholm

+
Allt stämde bra förutom att det stod 300 m till stranden vilket inte stämde på er hemsida , gratisbussen var för liten så det var många som inte kom med,så 300 m går man på 10 min, det tog 1 1/2 Tim att gå till stranden
-
Större buss

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Therese,
Göteborg

+
Bra läge, bra standard, bra pooler
-
Bättre städning och luktade mögel på rummet. Bättre mat hade önskats

Bekräftad gäst: 2019-04-20


5 av 10

,

+
Bad bussen. Frukost.
-
Tassar på alla stolar i matsal. För hör ljudvolym. Alla barnfamiljer kunde äta första timmen vid alla måltider. De skrek och sprang omkring i matsalen. Ingen dresskod. Många kom i shorts, tråkigt. Ta bort underhållningen på hotellet. Katastrof. Barn cirkus. Bättre varm mat på hotellet. Fler hängare på rummen. En papperskorg på alla rum. Med hållbar sortering. Renoveringen på hotellet dålig.Vatten rann ut på golvet vid duschen. Rum 379.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

Agneta ,
Uppsala

+
Bra läge
-
Ljudisolering i matsalen!

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

ann-christin,
kristianstad

+
trevlig personal ,många aktiviteter både barn och vuxna.God mat men kaffet gick inte att dricka vattnet lukta illa därför blir kaffet inte bra.
-
Bättre kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


8 av 10

Jonas,
Båstad

+
Känsla av lyx
-
Mer polen som barn botnar i

Bekräftad gäst: 2019-04-06


8 av 10

Arne,
Uppsala

+
Maten
-
Annan kvällsunderhållning

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

,

+
Alla barnaktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2019-03-30


7 av 10

Hilkka ,
Lund

+
ändrad service på matsalen, självservering.
-
bättre underhåll på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-03-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

811 omdömen
Utmärkt
 
443
Väldigt bra
 
253
Bra
 
70
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-04-14

Inlägg av BettyMAE Malmö, Sverige

Medel klass hotell

Bra läge med hotellets egna bad bussar till stranden. Fin strand. Två solbäddar med parasoll 7.50 euro. Rummen är dåligt renoverade. Bilderna ser bättre ut men om du tittar närmre så är det amatör renovering på rummen. Ett eluttag sönder, inga raka linjer gällande målning i rummet. Vatten från duschen rinner ut på golvet. Fel lutning. Proppen i vasken åker ner hela tiden . Fotölj i rummet sönder i ena benet. Sängarna är dock sköna. Si så där rent. Stor fantastiskt balkong. Man kan se rakt in i luftkonditioneringen från väggen. Dammigt. Maten helt ok. Inte så bra som en del inlägg. Jag är kock. Service i receptionen varierande beroende på vem som är i tjänst. Rum 379. Långt att gå med både trappor och hiss. Så tre stjärnor.

 
2019-03-31

Inlägg av PA-Traryd Traryd

Bra hotell nära till Maspalomas sanddyner!

Trevlig personal och underhållnings team som gjorde sitt bästa för att underhålla alla. Själv service på vin och öl vilket är positivt. Slippa och köa. Rent på rum och hotell område. Maten drar ner betyget. Som dagens lunch, det gick och äta men inget extra. Bra läge på hotellet. Promenad avstånd till det mesta. Det går en gångstig genom sanddyner/öken till stranden. Tar c:a en 1/2 timme att gå. Annars erbjuder hotellet gratis buss till stranden. Två poolområden. Ett med underhållning och ett lugnt poolområde om man känner för att läsa en bok i lugn och ro. På det hela ett bra hotell!

 
2019-03-28

Inlägg av barbrokallstrom Säffle, Sverige

Återigen riktig semester!

Vi besökte Abora Catarina för tredje gången i slutet av februari/början av mars, och hade åter två underbara veckor. Vi fick vårt rum enligt önskemål, och där väntade oss även trevliga och omtänksamma välkomstpresenter :). Mycket vänlig personal överallt som gjorde allt för att vi skulle trivas, och ett härligt underhållningsgäng som lockade med roliga aktiviteter och underhållning. God mat och dryck och alltid fräscha grönsaker och frukt. Ett par saker ni kan utveckla: Jag föreslåratt ni åtgärdar ljudproblemen i matsalen med tassar på stolsbenen samt ökar temperaturen i huvudpoolen. Vi kommer gärna tillbaka igen, förvi vet att vi får en fin semester hos er. Tack till er alla ♡!

 
2019-03-25

Inlägg av GunnC6

Stort hotell nyrenoverat.

Stort långt hotell i 5 vån. Med väldigt långa korridorer. Man gick lätt över 10000 steg om dagen. Vänliga hjälpsamma människor överallt. Rent o snyggt. Uppträdande ungdomar varje kväll som var duktiga. Mkt aktiviteter, eget gym. Mat fanns i överflöd för alla smaker. Sängen var ny o fin men hård. Inga problem med att få extra madrass (mjuk o fin). Har inget att klaga på.

 
2019-03-08

Inlägg av jockestoor Kungsör, Sverige

Helt underbart hotell

Efter en vecka vill vi inte åka hem… hotellets alla funktioner och personal gör att vi trivs. hotellet har verkligen fokus på oss gäster och att vi ska ha en underbar semester. Vi kommer garanterat tillbaka igen och vi rekommenderar detta hotell till alla som vill känna sig omhändertagna. Visst kan det finnas saker som andra har haft kommentarer på… men vi har inte stört oss på dessa små saker. Hotellet är ett 4 stjärnigt med ena benet i 5 stjärnor om dom kämpar på.