Kundomdömen om Abora Catarina by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 127 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Sköna sängar o takterrassen
-
Rummet låg precis vid lekplatsen, gap o skrik från tidigt till sent, vi gillar barn, men nu åkte vi utan. Maten- trist

Bekräftad gäst: 2022-04-10


10 av 10

+
Rent o fint
-

Bekräftad gäst: 2022-04-06


4 av 10

+
-
Färdigblandade drinkar i automat är inte supergott. Mosaik i poolen lossnat och dottern rev upp foten så de blödde. Stenhårda sängar och kuddar.

Bekräftad gäst: 2022-04-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-30


7 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-03-30


10 av 10

+
Allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2022-03-26


8 av 10

+
x
-

Bekräftad gäst: 2022-03-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


8 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2022-03-16


10 av 10

+
Tillgänglighet, servicen, god mat
-

Bekräftad gäst: 2022-03-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1463 omdömen
Utmärkt
 
715
Väldigt bra
 
423
Bra
 
174
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2022-06-26

av petercQ2429TE

Bästa på länge

Familjeresa. Alla är helnöjda ,jättebra mat bra underhållning vid poolen. Nära till allt. Superbra städning på rummen. När som helst på dygnet så fick man hjälp mat och dricka om man ville. Det bästa hotellet på länge , alla mötte en med ett skratt❤️

 
2022-02-27

av Magnus K

Bra all-inclusive hotell

Gillade allt med detta hotell! Bra mat och rum. Helt ok poolområden, även om det kunde framgått tydligare vilka som var uppvärmda. Trevlig personal och allt var rent och välskött. Wifi krånglade ett par gånger vid anslutning men fungerade i övrigt bra över hela området.

 
2020-03-27

av Martfre

Otrevlig personal

Väldigt otrevlig och skrikig personal... Bråka och skrek till nästan alla gästerna. Visst corona tider men tror dom valt fel yrke om man måste skrika och inte kan prata med gästerna. Hoppas dom går ut och ber om ursäkt, knappast gästernas fel att de blev som det blev.

 
2020-03-21

av Mikael E

Förstörd semester

När vi var på detta hotell första gången var före renoveringen och även efter renoveringen. Då var alla så otroligt trevliga, när man checkade in fick man en liten drink och dom frågade om vi varit hos dom förut och vid ut checkning önskade dom oss välkommen tillbaka. Vi kom den 6 mars och denna gång ingen drink och i receptionen var det inget trevligt mottagande som förr 😠. Vårat rum var dåligt städat och jag påpekade detta och sa även att det var urinrinn på toastolen och toadörren var äcklig bra lite som var dåligt städat, dom i receptionen sa okej det fixar vi ingen kom för att fixa detta 😡. På söndagen den 15 mars kom då förbudet att lämna hotellet på grund av corona, vi fick då var på pool området och sedan blev det bara värre alla barer stängda med andra ord så fick vi inte längre all inclusive som vi hade betalat för 😡. Måndag alla skulle vara på sina rum och måltider äter alla tillsammans i matsalen sedan skulle alla tillbaka till sina rum. Hotelldirektören gapar och skriker på gästerna in på era rum ändå så frågar man personalen trevligt var kan man ta kaffe och röka efter maten, någon sa ni kan vara på balkongen och sedan gå till rummet och någon annan sa ställ er på utsidan, direktören blir helt galen och gapar och skriker på gästerna dålig information till sina medarbetare kan man ju säga. Och han sa till mig och min fru att vi är barnungar som inte förstår allvaret och tyckte gå ut och ställ er på gatan skit i allvaret i corona och det var flera som stod på utsidan som någon i personalen hade sagt även dom gapade och skrek han på. Gästerna frågade artiga och trevligt och han blev galen. Under veckan som gick blev det bara konstigare vid frukosten stod det sprayflaskor där gäster skulle sprita händerna och på med handskar men på middagen då var det direktörenens underchefer som var tvungna att hjälpa alla gäster för då kunde vi ju inte klarar detta längre, kan tycka att det känns som lite maktövertag. Detta är bara en bråkdel av vad som händer. Så vi kommer aldrig att komma tillbaka under hans ledning och som sagt det är även företag som har besökt detta hotell förut och jag kommer att meddela dom hur det har gått till under hans dåliga uppförande mot sina gäster. Kommer att säga till alla att inte besöka detta hotell. Kräver en personlig ursäkt från direktören.

 
2020-03-18

av TttJohansson

Sämsta personalen någonsin

Ja vill ni en personal som står och skriker på er i hysteri är det här ett hotell för er! Vi hamnade tyvärr på detta sämsta hotell under Corona hysterin! Gästerna var lugna och sansade det var personalen och däribland hotell managern som var hysteriska, aldrig någonsin varit med om så dåligt bemötande och oproffsighet! Rekommenderar inte ens ens vistelse på detta hotell om man så får betalt för det!