Kundomdömen om Abora Catarina by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 265 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Ligger i lugn området
-
Soffor i lobbyn var ur gamla o dåliga, gentemot hotellet storlek o insatser

Bekräftad gäst: 2024-02-18


6 av 10

+
Flitig och trevlig personal. Roliga aktiviteter för barnen med minidisco och pyssel. Poolområdet var slitet på sina ställen. Gymmet är under all kritik. Flera trasiga maskiner, smutsigt. Vi valde det hotellet för att det har ett gym, men det gick inte att använda, falsk marknadsföring från apollos sida. Iskallt vatten i barnpoolerna. Tycker att man kan värma upp vattnet för de allra minsta barnen. Det resulterade i att alla samlades i en pool så det blev trångt.
-
Slitet på sina ställen (mögel i taket och söndrig dörr i toan) gymmet gick inte att använda, flera trasiga maskiner.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Vacker trädgård, god mat, härlig egen pool.
-
För hög ljudvolym i matsalen. Behövs mer ljuddämpning.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Fint rum med egen pool!
-
Inte mysigt alls. Mycket ljud i matsalen, ocg dårlig/för mycket belysning och följaktligen noll mysfaktor i matsalen, dock något bättre utomhus. Och, hopplöst med ekstrakostnader för safe på ett fyrstjärnigt hotell!

Bekräftad gäst: 2024-02-11


6 av 10

+
-
Svårt att nå havet

Bekräftad gäst: 2024-02-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Rummet och det lilla trevliga, avskilda platsen under palmerna med 3 solstolar.
-
Placera de små skrikiga barnen i en del

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Detta var mitt 6:e år i rad så jag visste vad som väntade.
-
Har vari där 6 år i rad med cirka 50-60 personer i 14 dagar. Då borde kanske hotellet uppmärksammat detta på något vis. Ev en uppgradering av bandet. Nu hade både direktören och Silvia bytts ut. På deras tid stod det en vinflaska på rummet när vi kom. En liten gest men viktig.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Rummet service och städning
-
Slamrigt i restauranger och allmänna utrymmen.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Rummet, städning och service var bra
-
Pool-området för litet för det stora antalet gäster. Ensidig mat och väldigt slamrigt i matsalen.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1882 omdömen
Utmärkt
 
869
Väldigt bra
 
534
Bra
 
246
Mindre bra
 
134
Underkänt
 
100

5 senaste omdömen

2024-02-17

av Camillafromsweden Ekerö, Sverige

Toppenställe med något för alla!

Trevligt och fräscht hotell med rymligt rum mot poolområdet (rum 359). Maten är jättebra, finns något för alla. Vi reste med två tonåringar och de åt massor. Mellan måltiderna finns det fri tillgång till nuggets, pommes, hamburgare, desserter, fruktsallader och yoghurt - och fri tillgång till vin, öl, cava, sangria, läsk, kaffe. Vita vinet och rosévinet är i blaskigaste laget, men det röda vinet och cavan rekommenderas varmt. Öl = Amstal. Personalen på hotellet var bara så trevliga och vänliga, och rummet städades noga varje dag. Inga problem att få solstolar runt poolen. Det finns en gratisbuss som går till en stor shoppinggalleria, och väldigt lätt att ta sig runt med buss öht. Rekommenderar en tur till Puerto Mogan - ett hamnområde med en massa små butiker, caféer och matställen - missa inte! Enda minuset är väl, som många nämnt, en väldigt slamrig matsal. Hög ljudvolym både ute och inne. Men så är det också många familjer med mindre barn som bor här.

 
2024-02-06

av kristinam104 Nordmaling, Sverige

Hotell med varm och vänlig atmosfär!

Gemytligt boende med fantastisk personal! Vill du ha vacker utsikt boka på våning 5 mot poolen. Perfekt med gratis badbuss till stranden. Fina rum, bekväma, breda sängar!!! Fint sänglinne. Vissa utskick slitna. Rent och fräscht i hela anläggningen. Lugnare, mysiga små oaser med solsängar finns i området om man inte vill vara vid stimmiga pooler. Trevliga gemensamhetsutrymmen tex jättestor lobby, mysig veranda, sittgrupper utanför entrén. Fick ett rött kort vid incheckning när jag berättade om min matallergi. Fick fin service från köket med det jag behövde. Kan absolut tänka mig att bo här igen! Jag har aldrig bott på en anläggning som haft så otroligt fin personal!!

 
2024-01-02

av Emma N

Trevlig vecka!

Stort hotel med gott om plats vid pool och i restaurang. Maten var bra. Fanns något för alla. både jag som gillar att prova nya smaker och den mer kräsna dottern var nöjda. Skränig matsal, visst. Tassar på stolar och avgränsare i form av textiler hade kanske hjälpt. Hjälpsam och trevlig personal. Sköna sängar med riktiga täcken. Hotellet är slitet och vi hade fuktskador på badrumsdörren men inget vi led av. Vi firade nyårsafton där och och det var en trevlig upplevelse. Förutom att alla fick en goodie bag som bland annat innehöll en visselpipa. Så det visslades så man höll på att förlora förståndet dagarna därpå. Poolerna väldigt kalla så man kvicknade verkligen till efter ett bad. Bra kommunikationer med buss från hotellet och 5 minuters promenad till sanddynerna som var en fantastisk upplevelse.

 
2023-11-14

av Carl L

Ljudvolymen för hög - slitna rum och stökigt.

Musiken från pool och konsert är för hög på hela området. Slitna rum, vilket också drar ner intrycket. Hotellet är inte för den som vill ha lugn och ro. Stökig matsal, hög ljudvolym. Finns mycket potential om hotellet hade ordnar detta för en lugn semester.

 
2023-07-28

av Paradise50097660178 Staffanstorp, Sverige

Familjehotell

Ok hotell Högt betyg, de vill att man sätter 5 poäng och då kan man delta i en tävling.. +Maten ok, fri alkohol, nra service av personalen. Stort rum - ingen shuffle bussar, ingen cykel uthyrning, passar inte folk med rörelsehinder, tar ej hänsyn till bokning via expedit, hotels eller booking. Inte givmild service vid receptionen. Inga barstolar=alla paxar dem för hela dagen. Mycket mycket socker i allt, kaffet är urselt. Tog oss en vecka att försöka få gott kaffe utan socker, med hjälp av olika kombinationer. Köpte kaffe ute. Ac och vattnet var i inte tillfredsställande. Samma minibaren som var varm.