Kundomdömen om Abora Catarina By Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Snyggt, rent, mycket bra frukost, hospitality room, Middagsbuffeernas smårätter, sallader, tapas mm var super
-
Maten i food courten, smaklös Maten där var inte varm (korv, hamburgare) Fisken på middagarna var övergjord Köttet ofta torrt

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Det var jättebra
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2020-03-08


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Trevlig personal och hjälpsam i restaurangen och cafe och barer. Rent och behagligt. God mat och ett bra utbud när alla har olika smaker. Ligger bra till strandpromenad och shopping men inte så att man störs av aktiviteter så som trafik och uteliv. Överlag är vi otroligt glada och nöjda skriver ner några punkter som vi inte var nöjda med nedan.
-
Personalen i receptionen när vi checkade in. Det var det första intrycket, en stressad och ganska otrevlig herre som hade problem att förstå våran bokning. den var inte konstig, 3 rum 2vuxna i varje och ett barn i ett av rummen. men vi alla blev lite tveksamma när man fick det bemötandet. Han berättade nästa endast vad som inte ingick i all inc. Dock saknades det glas i själv serveringen och flera dagar var det tomt på läsk och dryck. Massagen på hotellet ska inte rekommenderas en konstig man som inte utövade kinesisk akupunktur eller vad det kan ha varit. Tråkigt att lägga ut pengar på.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
Vi var nöjda med allt utom att poolen inte var uppvärmd.
-
Vi älskar att sola och bada i poolen, men eftersom poolen var så vansinnigt kall så blev det inget bad. Jag klagade i receptionen och fick till svar att radiatorerna på taket gav dålig effekt. Jag struntar i hur poolen värms upp. Varför står det i presentationen att minst en pol är uppvärmd?

Bekräftad gäst: 2020-02-08


10 av 10

+
Bra service, rent och snyggt.
-
Bättre info när man anländer.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


6 av 10

+
Maten och
-
Varmare på rummet. Duschen. Uppvärmd pool som utlovats

Bekräftad gäst: 2020-02-01


7 av 10

+
Trevlig personal.
-
Bullret i matsalen måste åtgärdas. Rent fruktansvärd ljudnivå. Underhållningen ej anpassad till en äldre publik.

Bekräftad gäst: 2020-02-01


8 av 10

+
Stort rum med sköna sängar. Mycket hjälpsam personal.
-
Saknade dricksvatten på rummet. En flaska vatten om dan kunde ingått (inte ovanligt på andra resmål) Varmare vatten i poolen.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1237 omdömen
Utmärkt
 
609
Väldigt bra
 
376
Bra
 
133
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2020-03-27

Inlägg av Martfre

Otrevlig personal

Väldigt otrevlig och skrikig personal... Bråka och skrek till nästan alla gästerna. Visst corona tider men tror dom valt fel yrke om man måste skrika och inte kan prata med gästerna. Hoppas dom går ut och ber om ursäkt, knappast gästernas fel att de blev som det blev.

 
2020-03-21

Inlägg av Mikael E

Förstörd semester

När vi var på detta hotell första gången var före renoveringen och även efter renoveringen. Då var alla så otroligt trevliga, när man checkade in fick man en liten drink och dom frågade om vi varit hos dom förut och vid ut checkning önskade dom oss välkommen tillbaka. Vi kom den 6 mars och denna gång ingen drink och i receptionen var det inget trevligt mottagande som förr 😠. Vårat rum var dåligt städat och jag påpekade detta och sa även att det var urinrinn på toastolen och toadörren var äcklig bra lite som var dåligt städat, dom i receptionen sa okej det fixar vi ingen kom för att fixa detta 😡. På söndagen den 15 mars kom då förbudet att lämna hotellet på grund av corona, vi fick då var på pool området och sedan blev det bara värre alla barer stängda med andra ord så fick vi inte längre all inclusive som vi hade betalat för 😡. Måndag alla skulle vara på sina rum och måltider äter alla tillsammans i matsalen sedan skulle alla tillbaka till sina rum. Hotelldirektören gapar och skriker på gästerna in på era rum ändå så frågar man personalen trevligt var kan man ta kaffe och röka efter maten, någon sa ni kan vara på balkongen och sedan gå till rummet och någon annan sa ställ er på utsidan, direktören blir helt galen och gapar och skriker på gästerna dålig information till sina medarbetare kan man ju säga. Och han sa till mig och min fru att vi är barnungar som inte förstår allvaret och tyckte gå ut och ställ er på gatan skit i allvaret i corona och det var flera som stod på utsidan som någon i personalen hade sagt även dom gapade och skrek han på. Gästerna frågade artiga och trevligt och han blev galen. Under veckan som gick blev det bara konstigare vid frukosten stod det sprayflaskor där gäster skulle sprita händerna och på med handskar men på middagen då var det direktörenens underchefer som var tvungna att hjälpa alla gäster för då kunde vi ju inte klarar detta längre, kan tycka att det känns som lite maktövertag. Detta är bara en bråkdel av vad som händer. Så vi kommer aldrig att komma tillbaka under hans ledning och som sagt det är även företag som har besökt detta hotell förut och jag kommer att meddela dom hur det har gått till under hans dåliga uppförande mot sina gäster. Kommer att säga till alla att inte besöka detta hotell. Kräver en personlig ursäkt från direktören.

 
2020-03-18

Inlägg av TttJohansson

Sämsta personalen någonsin

Ja vill ni en personal som står och skriker på er i hysteri är det här ett hotell för er! Vi hamnade tyvärr på detta sämsta hotell under Corona hysterin! Gästerna var lugna och sansade det var personalen och däribland hotell managern som var hysteriska, aldrig någonsin varit med om så dåligt bemötande och oproffsighet! Rekommenderar inte ens ens vistelse på detta hotell om man så får betalt för det!

 
2020-03-18

Inlägg av Resahemtack

Personalen behandlade oss som om vi hade pesten

Såhär i Coronatider så tror jag att vi hamnade på sämsta tänkbara hotell. Personalen var hysterisk! Alla 750 gäster fick äta i matsalen samtidigt men inte vara på resten av hotellområdet. Lätt när man har en 2,5 åring som inte kan sitta instängd på ett litet rum 24/7. Om de hade varit konsekventa med reglerna så absolut men som sagt, i matsalen gick det bra att alla gäster var tillsammans men inte utomhus på området? Var även med om att personalen skrek på oss gäster så man nästan trodde att vi hade pesten men ingen av oss 750 gäster var tydligen smittad så vad grejen?

 
2020-03-17

Inlägg av Mannikel

Direktören förstörde våra sista dagar

Vi har varit på hotellet flera gånger tidigare och älskar det - bra mat, goda drinkar och mycket aktiviteter. Denna gången hamnade vi mitt i Corona kaoset våran andra vecka. Poolen är stängd, allinclusive indraget, vi får gå till matsalen 3 gånger om dagen men övrig tid ska vi vara på rummet,vad är det för rim och reson i det, vi trängs i matsalen men får inte ligga vid poolen đŸ€” Vi frågade receptionen om vi fick gå från rummet för att röka och de sa att det var OK. Sen kom direktören och gapade och skrek att vi är säkerhetsrisker, barnungar som inte förstår, att vi tycker att det är ett skämt med Corona. Jag har full förståelse för lagarna och stressen över Corona men att bete sig som direktören gör är inte OK. Det är fler gäster som blivit utskällda. Så länge den personen är direktör kommer vi inte att boka detta hotell igen.