Kundomdömen om Abora Catarina by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 180 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Väl tilltagen all inclusive
-
Poolerna gick inte att bada i pga avsaknad av uppvärmning

Bekräftad gäst: 2022-01-12


4 av 10

+
Matt var bra
-
Do har jätte mycket att jobba till 4 stjärnor, knappt kan gå till 2

Bekräftad gäst: 2022-01-05


8 av 10

+
Maten och servicen var väldigt bra.
-
För få solstolar, paxade man inte en på morgonen fick man ingen under dagen.

Bekräftad gäst: 2022-01-05


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-01


8 av 10

+
Allt man behövde fanns på hotellet.
-
Den sk underhållningen! Musiken verkade främst riktad mot en tonårspublik, vilka det inte fanns särakilt många av där. För mig som hade rummet precis vid scenen var det oerhört störande. Av de två hissarna så var en nästan inte möjlig att använda (trasig?).

Bekräftad gäst: 2022-01-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-12


8 av 10

+
-
Matten i bufferestaurangen borde förbättras, den är smaklös

Bekräftad gäst: 2021-12-01


8 av 10

+
Utomhusytorna
-
Hotellobbyn, tillgång av kaffe som är långt under acceptabel nivå

Bekräftad gäst: 2021-12-01


9 av 10

+
För liten pool om det hade varit fullbelagt
-
Badrummet. Färgen var sprucken

Bekräftad gäst: 2021-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1337 omdömen
Utmärkt
 
657
Väldigt bra
 
393
Bra
 
150
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2020-03-27

av Martfre

Otrevlig personal

Väldigt otrevlig och skrikig personal... Bråka och skrek till nästan alla gästerna. Visst corona tider men tror dom valt fel yrke om man måste skrika och inte kan prata med gästerna. Hoppas dom går ut och ber om ursäkt, knappast gästernas fel att de blev som det blev.

 
2020-03-21

av Mikael E

Förstörd semester

När vi var på detta hotell första gången var före renoveringen och även efter renoveringen. Då var alla så otroligt trevliga, när man checkade in fick man en liten drink och dom frågade om vi varit hos dom förut och vid ut checkning önskade dom oss välkommen tillbaka. Vi kom den 6 mars och denna gång ingen drink och i receptionen var det inget trevligt mottagande som förr 😠. Vårat rum var dåligt städat och jag påpekade detta och sa även att det var urinrinn på toastolen och toadörren var äcklig bra lite som var dåligt städat, dom i receptionen sa okej det fixar vi ingen kom för att fixa detta 😡. På söndagen den 15 mars kom då förbudet att lämna hotellet på grund av corona, vi fick då var på pool området och sedan blev det bara värre alla barer stängda med andra ord så fick vi inte längre all inclusive som vi hade betalat för 😡. Måndag alla skulle vara på sina rum och måltider äter alla tillsammans i matsalen sedan skulle alla tillbaka till sina rum. Hotelldirektören gapar och skriker på gästerna in på era rum ändå så frågar man personalen trevligt var kan man ta kaffe och röka efter maten, någon sa ni kan vara på balkongen och sedan gå till rummet och någon annan sa ställ er på utsidan, direktören blir helt galen och gapar och skriker på gästerna dålig information till sina medarbetare kan man ju säga. Och han sa till mig och min fru att vi är barnungar som inte förstår allvaret och tyckte gå ut och ställ er på gatan skit i allvaret i corona och det var flera som stod på utsidan som någon i personalen hade sagt även dom gapade och skrek han på. Gästerna frågade artiga och trevligt och han blev galen. Under veckan som gick blev det bara konstigare vid frukosten stod det sprayflaskor där gäster skulle sprita händerna och på med handskar men på middagen då var det direktörenens underchefer som var tvungna att hjälpa alla gäster för då kunde vi ju inte klarar detta längre, kan tycka att det känns som lite maktövertag. Detta är bara en bråkdel av vad som händer. Så vi kommer aldrig att komma tillbaka under hans ledning och som sagt det är även företag som har besökt detta hotell förut och jag kommer att meddela dom hur det har gått till under hans dåliga uppförande mot sina gäster. Kommer att säga till alla att inte besöka detta hotell. Kräver en personlig ursäkt från direktören.

 
2020-03-18

av TttJohansson

Sämsta personalen någonsin

Ja vill ni en personal som står och skriker på er i hysteri är det här ett hotell för er! Vi hamnade tyvärr på detta sämsta hotell under Corona hysterin! Gästerna var lugna och sansade det var personalen och däribland hotell managern som var hysteriska, aldrig någonsin varit med om så dåligt bemötande och oproffsighet! Rekommenderar inte ens ens vistelse på detta hotell om man så får betalt för det!

 
2020-03-18

av Resahemtack

Personalen behandlade oss som om vi hade pesten

Såhär i Coronatider så tror jag att vi hamnade på sämsta tänkbara hotell. Personalen var hysterisk! Alla 750 gäster fick äta i matsalen samtidigt men inte vara på resten av hotellområdet. Lätt när man har en 2,5 åring som inte kan sitta instängd på ett litet rum 24/7. Om de hade varit konsekventa med reglerna så absolut men som sagt, i matsalen gick det bra att alla gäster var tillsammans men inte utomhus på området? Var även med om att personalen skrek på oss gäster så man nästan trodde att vi hade pesten men ingen av oss 750 gäster var tydligen smittad så vad grejen?

 
2020-03-17

av Mannikel

Direktören förstörde våra sista dagar

Vi har varit på hotellet flera gånger tidigare och älskar det - bra mat, goda drinkar och mycket aktiviteter. Denna gången hamnade vi mitt i Corona kaoset våran andra vecka. Poolen är stängd, allinclusive indraget, vi får gå till matsalen 3 gånger om dagen men övrig tid ska vi vara på rummet,vad är det för rim och reson i det, vi trängs i matsalen men får inte ligga vid poolen đŸ€” Vi frågade receptionen om vi fick gå från rummet för att röka och de sa att det var OK. Sen kom direktören och gapade och skrek att vi är säkerhetsrisker, barnungar som inte förstår, att vi tycker att det är ett skämt med Corona. Jag har full förståelse för lagarna och stressen över Corona men att bete sig som direktören gör är inte OK. Det är fler gäster som blivit utskällda. Så länge den personen är direktör kommer vi inte att boka detta hotell igen.