Kundomdömen om Abora Buenaventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 129 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Mat
-
Balkon dörren, tv bild, mer parasoll, de har bästa underhåll grupp men programmet är inte anpassad efter hotells gäster. (Bar 5 barn men 2 timar barnprogram?)

Bekräftad gäst: 2020-03-14


7 av 10

+
-
Matsalen var väldigt bullrig

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-04


8 av 10

+
Bäst var städning och receptionen.
-
Hotellet kan förbättra att minska ljudnivå i matsalen och vid poolområden.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


7 av 10

+
-
ljudnivå matsal

Bekräftad gäst: 2020-02-16


8 av 10

+
Trevlig personal
-
Väldigt högt ljud i matsalen

Bekräftad gäst: 2020-02-16


9 av 10

+
Läget,nära till allt,bra mat rummet rättså bra och fräscht i stora drag, pool om man ville ta ett dopp.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
-
Ljudnivån i bufferestaurangen

Bekräftad gäst: 2020-02-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

4247 omdömen
Utmärkt
 
1240
Väldigt bra
 
1630
Bra
 
879
Mindre bra
 
292
Underkänt
 
207

5 senaste omdömen

2020-01-12

Inlägg av helen692019

Semester

Jättefint hotell bra rum rent och snyggt . Maten är superbra speciellt frukost och middag . Trevliga poolområden.Alexandra i receptionen supertrevlig och tillmötesgående. Lagom läge från citykärnan och stranden. Bra med buss till och från stranden. Återkommer troligtvis snart igen .

 
2020-01-11

Inlägg av difroger

Vintersemester

Bra hotell med stora rum. Välj att betala lite mer för ett rum högt upp annars har man bara skugga och ingen utsikt. Maten är buffé med mycket att välja på. Har man all inklusive så finns det mycket att välja på

 
2019-12-09

Inlägg av Mikael E

Abora buenaventura

Vi har varit på detta hotell fler gånger och då före renoveringen. Vi åkte tillbaka 3 november 2019 och då var renoveringen klar. Brukar vilja ha vårt rum som vanligt och det såg riktigt fint ut nu. Så vi kan varmt rekommendera detta hotell ❤️

 
2019-11-21

Inlägg av Mannikel

Nyrenoverat och fräscht

Hotellet är jättefint nu när det är renoverat. Aircondition i alla rum. Ljudnivån är väldigt hög i matsalen. Animationteamet är fantastiska, aktiviteter som passar de flesta under dagen och underhållning på kvällen. Dåligt att alla drinkar inte ingår i all inclusive. Nära till stranden, butiker, barer och restauranger. Detta är vårat favorithotell på Playa del Ingles 😊

 
2019-03-19

Inlägg av Berra O

Vintersemester

Rent och snyggt med underbar pool och direkt buss till stranden. Många trevliga restauranger i grannskapet. Nära till snabbutik. Trevligt med underhållning på kvällen. För dom minsta på eftermiddagen.