Kundomdömen om Abora Buenaventura by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 290 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig och serviceminded personal. Vuxenavdelningen på hotellet var lugnt och enligt förväntan.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-04


8 av 10

+
Bra utbud på mat
-

Bekräftad gäst: 2023-01-14


9 av 10

+
Personalen vid receptionen hjälpsamma och löste så att våra två rum kunde vara så nära som möjligt. Serveringspersonalen otroligt duktiga, plockade undan snabbt, såg till att vi fick bord snabbt. Showerna för barnen och även vuxna, snackbaren uppskattades av vår yngsta son som kunde plocka pommes, nuggets, kakor och fri läsk när han kände för det.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-31


7 av 10

+
Bra rum. Trevlig personal.
-
Maten var enahanda. Högljud nivå i matsalen. Hissar undermåliga. Lobby stor och högljudd. Behöver ljuddämpare..

Bekräftad gäst: 2022-12-31


10 av 10

+
Maten. Sängarna. Servicen.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-25


8 av 10

+
Pool-området var trevligt med många olika delar.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-24


9 av 10

+
Det bästa på hotellet va personalen! Så otroligt gulliga, o vänliga, o serviceminded!
-

Bekräftad gäst: 2022-12-24


10 av 10

+
Läge,service och bra personal och god mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-24


8 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2022-12-17


7 av 10

+
Att de var jätteduktiga med allergier, de tog mat från köket så den inte skulle vara kontaminerad.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

5681 omdömen
Utmärkt
 
2174
Väldigt bra
 
1880
Bra
 
1022
Mindre bra
 
346
Underkänt
 
259

5 senaste omdömen

2023-01-31

av linaasadi Göteborg, Sverige

Rekommenderas starkt!

Fantastiskt hotell! Stort, fräscht och med mycket aktiviteter. Restaurang med stort utbud såväl till frukosten som till middagen. Rymliga rum och bekväma sängar. Och sist men inte minst, vilken underbar personal! Detta är vår tredje vistelse här och vi är lika nöjda varje gång!

 
2022-11-22

av Milla H

Kan ej rekommendera om du söker ett behagligt, lugnt, romantiskt eller mysigt boende

Fina rum, bra sängar. Hjälpsam personal i receptionen. Söker du ett ställe för lugn och ro ska du söka vidare. Väldigt hög ljudnivå från musik och underhållning (mellan kl 11 -23 varje dag) till slamrig, stökig och oskön måltidsmiljö. Restaurangen var den stimmigaste och bullrigaste lokalen och uteplatsen väldigt liten. En kvart efter restaurangens stängningstid blev man hänvisad därifrån, oavsett om man nyss påbörjat sin måltid och man får inte ta med mat till rummet eller utanför restaurangen. I min värld innebär All- inclusive frikostighet kring tider, tillgänglighet och utbud men mycket kändes kontrollerat och inskränkte semesterkänslan och mycket utav en efterlängtad frihetskänsla. Om du som vi uppskattar en god kopp kaffe att vakna upp till och avsluta måltiden med - kaffet är fruktansvärt och smakar inte ens kaffe. Serveras endast tillsammans med frukost. Till lunch och middag finns inte alternativ till varma drycker efter maten utan då måste du gå ut ur restaurangen och gå till en liten kioskservering för att dricka detta ur en pappersmugg....Små detaljer som har stor inverkan för helhetsintrycket. Rekommenderar ej.

 
2022-11-16

av Gert P Falkenberg, Sverige

Vacation

Hissarna fungerar inte kan få vänta upptill 20min.i nnan dom kommer,ringde receptionen om inga handukar fick inga fick gå ner receptionen för att lösa det så vi är inte nöjda vi bor på abora buenovetura från 13/11-27/11

 
2022-04-19

av karolinab973 Varbergs kommun, Sverige

Förbättringspotential

Har både ris och ros från detta hotell. Bodde nyligen på att annat Abora hotell (Catarina) i Playa del Ingles så det blir att man jämför en del därifrån. Fräscht hotell med hjälpsam personal. När vi skulle checka ut så skulle vi åka därifrån senare pga sent flyg. Vi fick lämna vårt babage i bagaerummet men ändå ha kvar vårt All inklusive-band så vi kunde fortsätta att nyttja poolen och äta där. Fruktansvärd ljudvolym i matsalen, trots att man skulle ange tid man önskade äta så var många i matsalen precis samma tider istöllet för att försöka sprida ut gästerna mer jämt. Vi försökte äta mycket på uteserveringen men där var ofta fullt. Saknade temakvällar, fanns en kväll med sushi och en med skaldjur, men mer var det inte. Blev väldigt mycket samma mat till följd av detta. Maten var också ganska smaklös. Drinkarna från maskinen var inte jättebra. men vi löste det genom att be om extra sprit vid sidan av och spetsa drinkarna med sen. Mest för att de var så himla söta annars. Det tråkigaste tyckte vår familj med barn var att man i poolen inte fick ha flytleksaker (liten badring var ok) eller bollar. Vissa badvakter var otroligt tuffa och visslade för minska lilla. Förstår inte riktigt varför dessa regler fanns, aldrig varit med om det innan. Poolen var bra uppvärmd i alla fall, vilket var ett stort plus. Vissa småpooler var inte uppvärmda. Bra poolområde för småbarn också. Bra underhållning! Lite svårt dock att hitta info om den, lärde oss sen att mycket hittades i deras webbapp. Hotellet var fullbokat vilket märktes, mycket folk. Inte tillåtet att paxa solsängar men det var ett måste för att få plats. De gick dock och kontrollerade under förmiddagen om det var paxat, om paxade platser hittades så samlades grejerna ihop så man fick gå och hämta det hos personalen sen. Stora rum (familjerum) med stora balkonger. Vi hade inte rum mot scenen vilket vi märkte var skönt, då underhållningarna höll på länge och lätt mycket till rummen i närheten. Överlag ok hotell, men skulle jag åka tillbaka så hade jag inte valt detta hotell.

 
2021-12-27

av 159lennartg Göteborg, Sverige

Nej, detta var verkligen inte bra...

Vi reser mycket/ofta och tillbringar cirka 8 veckor i Spanien varje år på olika All Inklusive-hotell. Detta hotell klarar helt klart inte kraven som man kan ställa på ett 4-stjärnigt hotell. Anledningen till detta är de klara bristerna man har i restaurangen. Så här långt kan jag säga att maten i bufférestaurangen har en klar förbättringspotential ! ☹ Drinkarna som ingår i All Inclusive, som t.ex. Mojito smakar diskmedel. Alternativt verkar vara att uppgradera till deras Premium-AI som ger alla drinkar som görs "på riktigt" och inte kommer ur maskin. Man får efter uppgradering även riktigt kaffe. Uppgraderingen kostar 12€/dag. Efter uppgradering så blev drinkar och vin bra, men maten är fortsatt hopplöst dålig...👎 Personalen som arbetar i de olika barerna och mottagningen är trevliga och hjälpsamma, dock har de väldigt olika kunskaper. "Anställning är bra - Utbildning av personalen är jättebra..."👨‍🎓👩‍🎓 Hotellet erbjuder mycket aktiviteter. Det händer något varje kväll...👍 Ett game-room med många olika spel/maskiner finns innomhus på bottenvåningen. Utomhus finns: handboll, basketboll, volleyboll, tennis. Hotellets aktivitetsgrupp hittar på ett antal olika "upptåg" varje dag, såsom poolgymnasik, tävlingar mm Barnen har egna aktiviteter med "Fred Flinta". På kvällarna är det "uppträde" på en scen vid den ena poolen. Som vid ALLT på detta hotell, så är kvalitén MYCKET varierande. Man gör dusch som helt bygger på PLAYBACK vilket inte är okej, på ett hotell som gör ett språk på att vara 4-stjärnigt. Samlat kan säga att hotellet har ALLA MÖJLIHETER, men som inte utnyttjas i den mån som man kan önska. Personalen är ett företags största resurs, så den måste utbildas och utvecklas för att fungera i verksamheten. De största bristerna här är i köket, med ett högst mediokert resultat vid såväl frukost, lunch och middag.☹ Jag tycker att detta är den sämsta All Inklusive som jag upplevt i Spanien. 🤮 Ref: 2021-12-05 till 2021-12-18 Rum: 385