Kundomdömen om Abora Buenaventura by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 311 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service, väldigt bra underhållning
-
Transfer var bedrövlig. Vi passerade vårt hotell och blev avsläppta sist. Började i Maspalomas. Mycket dåligt! Nästa gång blir det taxi trots kostnaden.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


10 av 10

+
Det var stort och det fanns många olika områden.
-
Bättre ljuddämpning i matsalen.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
Att det fanns mycket bord utanför baren. + att vi som är äldre hade balkongen mot ett lugnt läge.
-
Sänk ljudet i högtalarna, Både musik oj prat,

Bekräftad gäst: 2024-02-04


6 av 10

+
Skulle aldrig mer åka ditt
-
Mat ska vara varm på en restorang

Bekräftad gäst: 2024-02-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


7 av 10

+
Mat och dryck, bra städning
-
Poolerna slitna, mosaiken släpper.

Bekräftad gäst: 2024-02-04


6 av 10

+
Rummet och poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-14


10 av 10

+
Rent, service, uteplats,
-
Varm pol

Bekräftad gäst: 2023-12-24


8 av 10

+
Rummen
-
Extremt hög ljudvolym i stora matsalen

Bekräftad gäst: 2023-12-24


9 av 10

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2023-12-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

6713 omdömen
Utmärkt
 
2826
Väldigt bra
 
2092
Bra
 
1109
Mindre bra
 
395
Underkänt
 
295

5 senaste omdömen

2024-01-14

av Ewa H

Ett stort hotell med många rum, pooler och bra mat.

Maten får bra betyg, däremot miljön där maten intas är under all kritik. Ljudnivån är så hög, att det är nästintill omöjligt att föra ett samtal med någon. Det finns trevliga ställen lite överallt att sitta ner med antingen en kaffe eller ett glas Cava.

 
2023-12-17

av Julpust

👍

Lite slitet hotell. God mat med olika teman varje dag på kvällsbuffen vilket uppskattades. Ljudnivån i matsalen var otroligt hög vilket drog ner matupplevelsen. Bra poolområde men lite kallt i poolen. Roliga aktiviteter varje dag med bra variation. Mycket proffsigt underhållningspersonal med roliga shower, de gjorde resan mycket roligare.

 
2023-12-17

av Viggo N

Det viktigaste för min upplevelse var att lekledarna var otroligt energifyllda och roliga.🤩

Jag var där borta med min familj i en vecka, och vi tyckte alla det var ett otroligt bra och mysigt hotell, med två fina poolområden och otroligt bra, roliga och energifyllda lekledare!🤩💕🥰. Rekommenderar starkt.👍🤩

 
2023-12-17

av Climber56398604043

Joakim

Jag tycker att upplevelsen på abora buenaventura är helt fantastisk. Det finns mycket att göra på hotellet och nära till mycket annat. Personalen på hotellet behöver le mer, det är väldigt få personer som visar att de verkligen tycker om sitt arbete. Bäst av allt var the animation team de var helt fantastiska det är de som har lyft min upplevelse från 3 till 5 i omdöme. Jag verkligen älskar ert animation team.

 
2023-12-15

av Helena S

Roligt poolhäng varje dag..

Fräscht hotell. God mat. Lite högljudd och skramlig matsal. Sköna sängar och bra städning varje dag. Animationteamet är så fina och duktiga allihopa. Barnen älskade denna semestervecka tack vare dem ❤️