Kundomdömen om Abora Buenaventura by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 263 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Barnvänligt
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


8 av 10

+
Servicen, snackbaren och poolbaren
-
Rummet: Avloppsstank vissa dagar, visslande kring balkongdörr när det blåste. Maten: överstekt och överkokt. Kött ska inte vara grått och torrt, kokta grönsaker ska inte ramla isär på gaffeln Kvällsunderhållningen: funkade för barnen, men i princip obefintlig för vuxna.

Bekräftad gäst: 2022-04-06


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


7 av 10

+
Venneligt personale. +++
-
For stort hotell. Mye støy. Matsalen mye støy. Det var mye støy over alt. Hotellet burde ha en støydemper i tak og vegg. Dette gjelder ikke hotellrommen ,som var veldig lugna.

Bekräftad gäst: 2022-04-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-30


8 av 10

+
Sängen
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


8 av 10

+
Utemiljöer, underhållning för barnen
-

Bekräftad gäst: 2022-03-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

4986 omdömen
Utmärkt
 
1721
Väldigt bra
 
1764
Bra
 
950
Mindre bra
 
318
Underkänt
 
233

5 senaste omdömen

2022-04-19

av karolinab973 Varbergs kommun, Sverige

Förbättringspotential

Har både ris och ros från detta hotell. Bodde nyligen på att annat Abora hotell (Catarina) i Playa del Ingles så det blir att man jämför en del därifrån. Fräscht hotell med hjälpsam personal. När vi skulle checka ut så skulle vi åka därifrån senare pga sent flyg. Vi fick lämna vårt babage i bagaerummet men ändå ha kvar vårt All inklusive-band så vi kunde fortsätta att nyttja poolen och äta där. Fruktansvärd ljudvolym i matsalen, trots att man skulle ange tid man önskade äta så var många i matsalen precis samma tider istöllet för att försöka sprida ut gästerna mer jämt. Vi försökte äta mycket på uteserveringen men där var ofta fullt. Saknade temakvällar, fanns en kväll med sushi och en med skaldjur, men mer var det inte. Blev väldigt mycket samma mat till följd av detta. Maten var också ganska smaklös. Drinkarna från maskinen var inte jättebra. men vi löste det genom att be om extra sprit vid sidan av och spetsa drinkarna med sen. Mest för att de var så himla söta annars. Det tråkigaste tyckte vår familj med barn var att man i poolen inte fick ha flytleksaker (liten badring var ok) eller bollar. Vissa badvakter var otroligt tuffa och visslade för minska lilla. Förstår inte riktigt varför dessa regler fanns, aldrig varit med om det innan. Poolen var bra uppvärmd i alla fall, vilket var ett stort plus. Vissa småpooler var inte uppvärmda. Bra poolområde för småbarn också. Bra underhållning! Lite svårt dock att hitta info om den, lärde oss sen att mycket hittades i deras webbapp. Hotellet var fullbokat vilket märktes, mycket folk. Inte tillåtet att paxa solsängar men det var ett måste för att få plats. De gick dock och kontrollerade under förmiddagen om det var paxat, om paxade platser hittades så samlades grejerna ihop så man fick gå och hämta det hos personalen sen. Stora rum (familjerum) med stora balkonger. Vi hade inte rum mot scenen vilket vi märkte var skönt, då underhållningarna höll på länge och lätt mycket till rummen i närheten. Överlag ok hotell, men skulle jag åka tillbaka så hade jag inte valt detta hotell.

 
2021-12-27

av 159lennartg Göteborg, Sverige

Nej, detta var verkligen inte bra...

Vi reser mycket/ofta och tillbringar cirka 8 veckor i Spanien varje år på olika All Inklusive-hotell. Detta hotell klarar helt klart inte kraven som man kan ställa på ett 4-stjärnigt hotell. Anledningen till detta är de klara bristerna man har i restaurangen. Så här långt kan jag säga att maten i bufférestaurangen har en klar förbättringspotential ! ☹ Drinkarna som ingår i All Inclusive, som t.ex. Mojito smakar diskmedel. Alternativt verkar vara att uppgradera till deras Premium-AI som ger alla drinkar som görs "på riktigt" och inte kommer ur maskin. Man får efter uppgradering även riktigt kaffe. Uppgraderingen kostar 12€/dag. Efter uppgradering så blev drinkar och vin bra, men maten är fortsatt hopplöst dålig...👎 Personalen som arbetar i de olika barerna och mottagningen är trevliga och hjälpsamma, dock har de väldigt olika kunskaper. "Anställning är bra - Utbildning av personalen är jättebra..."👨‍🎓👩‍🎓 Hotellet erbjuder mycket aktiviteter. Det händer något varje kväll...👍 Ett game-room med många olika spel/maskiner finns innomhus på bottenvåningen. Utomhus finns: handboll, basketboll, volleyboll, tennis. Hotellets aktivitetsgrupp hittar på ett antal olika "upptåg" varje dag, såsom poolgymnasik, tävlingar mm Barnen har egna aktiviteter med "Fred Flinta". På kvällarna är det "uppträde" på en scen vid den ena poolen. Som vid ALLT på detta hotell, så är kvalitén MYCKET varierande. Man gör dusch som helt bygger på PLAYBACK vilket inte är okej, på ett hotell som gör ett språk på att vara 4-stjärnigt. Samlat kan säga att hotellet har ALLA MÖJLIHETER, men som inte utnyttjas i den mån som man kan önska. Personalen är ett företags största resurs, så den måste utbildas och utvecklas för att fungera i verksamheten. De största bristerna här är i köket, med ett högst mediokert resultat vid såväl frukost, lunch och middag.☹ Jag tycker att detta är den sämsta All Inklusive som jag upplevt i Spanien. 🤮 Ref: 2021-12-05 till 2021-12-18 Rum: 385

 
2021-12-12

av Salmiaktanten71

Ris och ros

Rymligt och fräscht nyrenoverat Deluxe-rum som vi överlag är mycket nöjda med. Trevliga goodie-bags för två vilket gör det svårt att förstå varför det endast fanns välkomst-vin för en person (en liten flaska + ett glas). Mestadels skugga på balkongen och utsikten över bakgårdens palmer från fjärde våningen var väl "sådär". Hög ljudnivå i matsalen men trevligt att sitta utomhus. Vi hoppade över en hel del varma maträtter i buffén men smaken är ju olika. Det fanns mycket annat att välja på även om utbudet inte var särskilt omväxlande under veckan. Utbudet av AI-cocktails begränsat och tveksamt om de innehöll någon alkohol överhuvudtaget. Vi är inga "stordrickare" och borde rimligtvis ha känt av en viss berusning efter ett par drinkar. Dock subventionerade priser på övrigt utbud för AI-gäster. Kvällarnas underhållning hade definitivt mer att önska - fyra av de fem kvällar vi var på plats på hotellet bestod denna av överhängande mimsång och dans samt en karaokekväll med bland annat för oss okända tyska och holländska stycken som sannolikt inte kan ha roat särskilt många i publiken. Applåderna var sparsamma. En afton gästades hotellet dock av tre duktiga kvinnliga artister som sjöng välkända låtar vilket uppskattades av stor publik oberoende nationalitet. Vi är sammantaget nöjda med vår vistelse.

 
2020-01-12

av helen692019 Trosa, Sverige

Semester

Jättefint hotell bra rum rent och snyggt . Maten är superbra speciellt frukost och middag . Trevliga poolområden.Alexandra i receptionen supertrevlig och tillmötesgående. Lagom läge från citykärnan och stranden. Bra med buss till och från stranden. Återkommer troligtvis snart igen .

 
2020-01-11

av difroger

Vintersemester

Bra hotell med stora rum. Välj att betala lite mer för ett rum högt upp annars har man bara skugga och ingen utsikt. Maten är buffé med mycket att välja på. Har man all inklusive så finns det mycket att välja på