Kundomdömen om Abora Buenaventura by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 222 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Städningen, dryckerna
-
Maten, den matchade inte recensionerna. Vilseledande information från kockar på plats, vi som inte äter fläsk kunde ej veta vilket vi kunde och inte kunde äta då skyltar förflyttades väldigt dåligt när maten ändrades.

Bekräftad gäst: 2022-01-12


6 av 10

+
Rummet
-
Ska vara bättre om man inte lägger handduk på solstolarna och bokar dem för lång tid utan att använder dem. Var tråkigt. Maten var inte varierad tyckte besviken på vissa dagar. Tack

Bekräftad gäst: 2022-01-12


9 av 10

+
Det var rent och mycket trevlig personal. Centralt med bra kollektiv kommunikation.
-
Att byta ut solstolar ute vid stora poolen så dom kan läggas ner helt så man kan ligga på mage utan att få ryggskott :)

Bekräftad gäst: 2022-01-12


10 av 10

+
All inclusive utbudet
-
Förbud att lägga ut handdukar på solsängarna utan att vara på plats fungerar inte

Bekräftad gäst: 2022-01-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-05


7 av 10

+
Fräscht och rent vackert med palmerna runt poolens tillgång till all service Bra mat
-
Bättre matsal gällande ljudnivån

Bekräftad gäst: 2022-01-05


7 av 10

+
Barnvänligt, stora ytor. rent och bra rum.
-
Maten var ofta kall och inte påfylld. Kanske en mer varierad meny och mer hälsosamma val.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


10 av 10

+
Läget, servicen, värmen i poolen och maten.
-
Fler solstolar som har tillgång till sol, lite för mycket palmer som skymmer solen.

Bekräftad gäst: 2021-12-29


9 av 10

+
upplysning om vad som gäller
-
varmare mat

Bekräftad gäst: 2021-12-26


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-12-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

4675 omdömen
Utmärkt
 
1500
Väldigt bra
 
1716
Bra
 
921
Mindre bra
 
314
Underkänt
 
224

5 senaste omdömen

2021-12-27

av 159lennartg Göteborg, Sverige

Nej, detta var verkligen inte bra...

Vi reser mycket/ofta och tillbringar cirka 8 veckor i Spanien varje år på olika All Inklusive-hotell. Detta hotell klarar helt klart inte kraven som man kan ställa på ett 4-stjärnigt hotell. Anledningen till detta är de klara bristerna man har i restaurangen. Så här långt kan jag säga att maten i bufférestaurangen har en klar förbättringspotential ! ☹ Drinkarna som ingår i All Inclusive, som t.ex. Mojito smakar diskmedel. Alternativt verkar vara att uppgradera till deras Premium-AI som ger alla drinkar som görs "på riktigt" och inte kommer ur maskin. Man får efter uppgradering även riktigt kaffe. Uppgraderingen kostar 12€/dag. Efter uppgradering så blev drinkar och vin bra, men maten är fortsatt hopplöst dålig...👎 Personalen som arbetar i de olika barerna och mottagningen är trevliga och hjälpsamma, dock har de väldigt olika kunskaper. "Anställning är bra - Utbildning av personalen är jättebra..."👨‍🎓👩‍🎓 Hotellet erbjuder mycket aktiviteter. Det händer något varje kväll...👍 Ett game-room med många olika spel/maskiner finns innomhus på bottenvåningen. Utomhus finns: handboll, basketboll, volleyboll, tennis. Hotellets aktivitetsgrupp hittar på ett antal olika "upptåg" varje dag, såsom poolgymnasik, tävlingar mm Barnen har egna aktiviteter med "Fred Flinta". På kvällarna är det "uppträde" på en scen vid den ena poolen. Som vid ALLT på detta hotell, så är kvalitén MYCKET varierande. Man gör dusch som helt bygger på PLAYBACK vilket inte är okej, på ett hotell som gör ett språk på att vara 4-stjärnigt. Samlat kan säga att hotellet har ALLA MÖJLIHETER, men som inte utnyttjas i den mån som man kan önska. Personalen är ett företags största resurs, så den måste utbildas och utvecklas för att fungera i verksamheten. De största bristerna här är i köket, med ett högst mediokert resultat vid såväl frukost, lunch och middag.☹ Jag tycker att detta är den sämsta All Inklusive som jag upplevt i Spanien. 🤮 Ref: 2021-12-05 till 2021-12-18 Rum: 385

 
2021-12-12

av Salmiaktanten71

Ris och ros

Rymligt och fräscht nyrenoverat Deluxe-rum som vi överlag är mycket nöjda med. Trevliga goodie-bags för två vilket gör det svårt att förstå varför det endast fanns välkomst-vin för en person (en liten flaska + ett glas). Mestadels skugga på balkongen och utsikten över bakgårdens palmer från fjärde våningen var väl "sådär". Hög ljudnivå i matsalen men trevligt att sitta utomhus. Vi hoppade över en hel del varma maträtter i buffén men smaken är ju olika. Det fanns mycket annat att välja på även om utbudet inte var särskilt omväxlande under veckan. Utbudet av AI-cocktails begränsat och tveksamt om de innehöll någon alkohol överhuvudtaget. Vi är inga "stordrickare" och borde rimligtvis ha känt av en viss berusning efter ett par drinkar. Dock subventionerade priser på övrigt utbud för AI-gäster. Kvällarnas underhållning hade definitivt mer att önska - fyra av de fem kvällar vi var på plats på hotellet bestod denna av överhängande mimsång och dans samt en karaokekväll med bland annat för oss okända tyska och holländska stycken som sannolikt inte kan ha roat särskilt många i publiken. Applåderna var sparsamma. En afton gästades hotellet dock av tre duktiga kvinnliga artister som sjöng välkända låtar vilket uppskattades av stor publik oberoende nationalitet. Vi är sammantaget nöjda med vår vistelse.

 
2020-01-12

av helen692019 Trosa, Sverige

Semester

Jättefint hotell bra rum rent och snyggt . Maten är superbra speciellt frukost och middag . Trevliga poolområden.Alexandra i receptionen supertrevlig och tillmötesgående. Lagom läge från citykärnan och stranden. Bra med buss till och från stranden. Återkommer troligtvis snart igen .

 
2020-01-11

av difroger

Vintersemester

Bra hotell med stora rum. Välj att betala lite mer för ett rum högt upp annars har man bara skugga och ingen utsikt. Maten är buffé med mycket att välja på. Har man all inklusive så finns det mycket att välja på

 
2019-12-09

av Mikael E

Abora buenaventura

Vi har varit på detta hotell fler gånger och då före renoveringen. Vi åkte tillbaka 3 november 2019 och då var renoveringen klar. Brukar vilja ha vårt rum som vanligt och det såg riktigt fint ut nu. Så vi kan varmt rekommendera detta hotell ❤️