Kundomdömen om La Pared – Powered By Playitas

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 992 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Frida,
Halmstad

+
Maten, mycket bra variation och fräscht. Alltid mycket mat.
-
Mycket hårda sängar. Tråkiga och väldigt sparsamt inredda rum.

Bekräftad gäst: 2019-11-10


10 av 10

Susann,
Stockholm

+
Bra rum, bra med tvättstuga, bra frukostbuffé
-
Lunchalternativ katastrof, då det inte fanns så mycket alternativ. Middagsbuffé dålig inte värd 17 euro, vi tog taxi till Costa Calma 5 kvällar.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

Mirza,
Stenungsund

+
-
Snabbare lunchrestaurang, kanske. Ibland kunde det ta upp till 40-50 minuter att få beställa och få maten. Men personalen är mycket trevliga och professionella.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

Lisa,
Sverige

+
Rent och lungt
-
Orimligt lång och väntan på lunch. Vi fick sätta av 2 h för att få bord, beställa och få in maten, varje dag. Fläkt eller AC i gymmet Fler gruppass gärna även på eftermiddag Gärna tuffare pass än aqua o zumba Middagen var god men kom man en timme efter öppning var det slut på vissa grejer och personalen började förbereda för stängning

Bekräftad gäst: 2019-11-04


7 av 10

Britta,
Vallentuna

+
-
Dåligt upplyst trappa till rummen på andra våningen.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


3 av 10

Anne,
Vänersborg

+
Att Natalia hade morgonvandringar. Natalia var en superbra och mycket trevlig guide på vandringarna. Hon hade också body balance som var riktigt bra.
-
Det var mycket lång väntan i kö vid kaffeautomaten på frukosten. Det borde finnas kaffetermos med bryggkaffe. Vid middagen var det för stressigt för personalen 3 av 4 dagar blev jag inte erbjuden att köpa dricka till maten. Eftersom det inte fanns vatten eller annat att hämta själv, blev det tråkigt utan något att dricka. Avslutade snabbt middagen då jag var så törstig. Jag gick till rummet för att dricka mitt eget inköpta vatten. Här behövs verkligen utveckling. Kanske några tillbringare med vatten så man kan hämta själv om personalen inte hinner? Det var inte kul att inte bli sedd och det var mycket jobbigt att inte få något att dricka till maten. Eftersom det inte går bussar från hotellet lördagar och söndagar borde det finnas fler aktiviteter på eftermiddag/kväll. Det finns ju INGENTING i La Pared. Det blir väldigt tråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


6 av 10

Karin ,
Stockholm

+
Läget vid stranden. Vackert med alla gröna växter. Trevlig pool. Bra minimarket.
-
Sluta ta extra betalt för allt - fläkt till rummet, kassaskåp, extra nyckel. Allt kostade extra. Cykel kostade 30 Euro per dag! Det blir 120 Euro för en familj. Ganska slitna sportfaciliteter och begränsat med träningspass. Surfshop/School på hotellet var förskräcklig. Urkass utrustning och så dålig service, trots att vi mailat i förväg. De borde slängas ut direkt. Man hade kunnat göra så mycket mer kring surfingen. Tack och lov kunde vi hyra utrustning av Waveguru som låg tvärs över gatan från hotellet. Där var de jättetrevliga och service mindre. Borde ha shuttle till Playitas och bättre info om faciliteterna där. Middagsbufféen var tråkig och ganska enformig. Det var mycket fräschare på Playitas där vi spenderade en dag. Frukosten var ok. Lunchbaren förfärlig.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

Jonas ,
Stockholm

+
Det var lugnt och tyst. Personalen var trevlig och hjälpsam. Vi hittade ett tapas ställe i Calma Costa som var mycket bra.
-
Brädorna på Surfskolan behöver bli bättre. De hade en pinsamt låg kvalitet. De behöver också anpassas efter storleken hos eleverna. Jag väger nästan hundra kilo och är nära 190 cm lång. Om ni pratar med den mycket duktiga och trevliga läraren så kan han komma med förslag. Extrasängen var obekväm och kunde ha en betydligt bättre kvalitet. Skaffa AC.

Bekräftad gäst: 2019-10-31


7 av 10

Axel,
Lomma

+
Nära bra surf! Mysigt, mindre och gemytligt för att vara ett stort charterhotell. Bra träning!
-
Snabba förbättringsförslag; Frukosten bör öppna kl 07.00. Middagen på kvällen behöver vara öppen till kl 22. Kaffe måste finnas efter middag i restaurangen, inte bara i poolbaren. Mer platser att sitta utomhus- kan tyvärr bli ont om bord ute på både frukost och kvällen. Det måste åtgärdas. Lunchen var mycket bättre än förra året men personalen hade otroligt mycket att göra och köket för lunchen kändes underdimensionerat. Stackarna som jobbade på lunchen kunde omöjligt leverera mat och service. Så bygg ut lunchköket, mer personal på lunchen och fler bord ute även under lunchen. Förslag; öppna en bättre lunch uppe där frukost och middag serveras men behåll enklare lunch nere? Sprider ut folk och lättar på trycket i poolbaren. För att fortsätta locka aktiva resenärer behöver träningen utökas något. Några fler ”vanliga” pass/dag, dvs inte yoga utan mer träning. 2 tennisbanor fungerar än så länge men om man bygger till 2 paddelbanor ökar attraktionen avsevärt för många. Lär återkomma! Tack

Bekräftad gäst: 2019-10-31


8 av 10

Mikael,
Stockholm

+
Träningsmöjligheterna.
-
Bättre ordning och utbud på typ biljardborden, dartspelet. Tydligare vem som ansvarar för dessas funktion, t ex vem som tillhandahåller dartpilar. Jämnare nivå på träningspassen, t ex genom att instruktörerna snackar ihop sig om nivå och innehåll. Aquapassen t ex höll väldigt ojämn nivå. Zumban kunde mer likna ett gymnastikpass.

Bekräftad gäst: 2019-10-28


Something went wrong when loading reviews.