Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 184 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-16


8 av 10

+
Mycket aktiviteter
-
Kylskåp och vattenkokare borde finnas i varje rum

Bekräftad gäst: 2020-03-16


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Alla stora samlingsrum med biljardbord och bekväma sittmöbler, att alla rum låg med balkongerna mot poolen. Ljust och luftigt. Att de hade delat på måltiderna så lunchen serverades ute vid poolen. Poolens form som gjorde att det fanns många platser att sola på man låg inte på rad, att poolen var tempererad, och lite djupare på mitten. Det var saltvattenspool. Att det var så mycket aktiviteter för de boende. Vatten polo, vatten zumba spel och lekar. Kan definitivt åka dit igen.
-
Fanns bara en in och utgång eftersom det var byggt runt, kunde funnits en väg ut vid poolbaren eller vid något annat ställe så man kunde komma ut på gatan utanför.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


7 av 10

+
Effektiv reception
-
Inredning matsal/restaurang

Bekräftad gäst: 2020-03-09


6 av 10

+
Maten
-
Finishen stå och spola av hela ytan runt poolen m 10 kubik vatten minst!! Sen när det torkat var all lera å skit kvar på plattorna ändå,, fattar dom inte att man måste skura el borsta bort skiten?? Och inga varnings skyltar om ev halka på släta klinkers plattor livsfarligt när dom blir våta, höll själv på att ramla riktigt illa

Bekräftad gäst: 2020-03-05

Svar från Apollo 2020-03-10
Hej Per! Tack för dina synpunkter. Vad tråkigt att inte allt på hotellet uppfyllde dina förväntningar på resan. När vi får in både bra och mindre bra omdömen så tar vi det vidare med hotellet. Trots detta så hoppas vi att du hade en trevlig resa på Fuerteventura med oss! Med vänlig hälsning Linnéa, Apollo Kundservice

10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


6 av 10

+
Stort poolområde, många solstolar
-
Otroligt kalla rum, hårda sängar och kylskåp saknades verkligen på rummet

Bekräftad gäst: 2020-02-13


8 av 10

+
Trevlig personal, bra service
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


9 av 10

+
Personalen,poolområdet.
-
Mera variationer vad gäller maten.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1141 omdömen
Utmärkt
 
272
Väldigt bra
 
467
Bra
 
244
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2020-02-10

Inlägg av Kennerth_1 Fuerteventura, Spanien

Trivsamt

Här har man allt som behövs för att få det bra. Stora bra rum och sängar. Trevligt pool område med uppvärmd pool, gått om solstolar. Bra att lunch och middag var på skilda. Det finns en badbuss till en fin strand (gratis) Skönt med trevlig personal Ha det bra.

 
2019-11-20

Inlägg av kajsa76

I det stora hela en bra resort

Rummet: motsvarade i stort förväntningarna. Sängarna var dock i behov av att bytas ut. Maten: något enahanda och de vet inte vad kryddor ska användas till. Kids club: utnyttjade den inte så mycket men det vi deltog i var toppen. Pooler och poolområdet: rent o fräscht och gott om solstolar. Poolhanddukar kunde lånas mot deposition som återbetalades vid återlämnandet och byttes utan kostnad. Till största delen väldigt trevlig och serviceminded personal. Hotellet var rent och fräscht om än något slitet. Det var en bit till stranden men gratis bussar gick från och till hotellet flera ggr under dagen. Bussarna stannade även vid shoppingstråket, men då vi inte besökte detta kan jag inte ge något omdöme om hur utbudet var. Kan definitivt tänka mig att åka hit igen!

 
2019-02-12

Inlägg av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

Inlägg av Weekendreser

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

Inlägg av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(