1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Do Centro

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
Centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

Lotta,
Borås

+
Läget. Trevlig personal. Rent och snyggt.
-
Jag hade riktigt dåligt wi-fi på mitt rum 203. Fick gå ut ur rummet för att få uppkoppling.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


8 av 10

Märit,
Borås

+
Rent och snyggt. Bra frukost. Centralt läge.
-
Kokta ägg på frukost.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


10 av 10

Kalle,
Karlstad

+
Bra centralt läge. Bra service trevlig personal.. Rent och snyggt.. Bra tvätt service
-
Frukosten var väldigt tråkig.. Varför inte ett kokt ägg ? eller en apelsin ? Och riktigt kaffe ?

Bekräftad gäst: 2018-12-25


10 av 10

,

+
Att det var bemannat 24h Läget
-
Schampo i flaska istället för små påsar

Bekräftad gäst: 2018-12-25


8 av 10

Joakim,
Malmö

+
Centralt läge. Trevlig serviceinriktad personal. Hyfsat bra sängar.
-
Visst motorbuller från gatan – men bra för att vara så centralt. Riktigt kaffe.

Bekräftad gäst: 2018-12-20


8 av 10

Bernt,
Linköping

+
Nära till centrum
-
Ligger för långt från av och påstigning, 300 m. Det är inte lätt att dra väskor på trottoarer som är 50 cm. breda. Transport bör ske med minibuss.

Bekräftad gäst: 2018-12-18


10 av 10

Pia,
Fårö

+
Läget. bra sängar
-
Ägg till frukost

Bekräftad gäst: 2018-12-18


8 av 10

Alf,
Skellefteå

+
Hotellet var mycket finare än vad som framkom på hemsidan
-
Uppdatera bilderna från hotellet

Bekräftad gäst: 2018-12-18


8 av 10

Christer,
Leksand

+
Läge
-
Tillgång till terass

Bekräftad gäst: 2018-12-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
31
Bra
 
30
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-12-27

Inlägg av Lillmorten Karlstad, Sverige

Mycket bra läge men tråkig frukost

Det bästa med hotellet är * Mycket bra läge (Älskar att vandra runt i gamla stads kärnan) * Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. * Snabb tvätt service. * Bra städning (Rent och snyggt varje dag) * Två st supermarket alldeles bredvid * Bra WIFI * Hotellet saknar takpool men det går att låna poolen på hotell Winstor som ligger bredvid.. Mindre bra. * Frukosten är fruktansvärd tråkig Med dåligt kaffe från automat och inga kokta eller stekta ägg detta borde vara enkelt att förbättra

 
2018-07-10

Inlägg av Kirsti58 Helsingfors, Finland

Good Hotel in the city centre

This was nice moderate hotel in the centre of Funchal. If you prefere hotel with short walking distance from everywhere in Funchal centre this is your hotel. No pool in the hotel. Hotel was small with very helpful staff. Room we had was with balcony to the silent side of the hotel. Breakfast was very basic but good enough for us. Therewas also a minimarket on next building if you want to buy something to eat or drink. Hotel was 100 m from main street and very close to Mercado dos Lavradores market place and also the old town.

 
2018-06-19

Inlägg av c0rita Horta, Portugal

Central location and basic hotel

Very central location about a 10 min. walk from the old town where you catch the cable car and the Mercado dos Lavradores. In the opposite direction you come to the Sé (main church). Next to a supermarket and plenty of places to eat. Rooms are clean and staff friendly, although a bit outdated. Breakfast was OK, but not much variety. If you're looking for a no frill hotel with a great location then this will do. Our room faced the street, so it was a bit noisy Our friend'sn room faced the back and had a balcony which was nice and quiet,

 
2018-03-18

Inlägg av Clair D

Take ear plugs, but a good location.

Based on our seven night stay in March: Good points are; location, cleanliness, good shower and hairdryer in bathroom. Bad points are; noise, bed pillows filled with cut up bits of foam and ONE spare electrical socket only. Was only allowed one key card for room which made awkward if needed to go out separately and was made to give this to reception whenever you left the hotel. The supplied breakfast wasn’t to my taste, but then I am not a fan of continental breakfast. Our room was at the front of hotel and so we were subject to excessive noise due to the street outside which made it difficult to sleep. We were woken during the small hours on a few nights by rowdy teens part of a school party in the room next door. I was hopeful the hotel would throw them out, but sadly not. The supermarket next door was convenient. I wouldn’t stay here again due to the noise issue but the location is very good.

 
2018-01-09

Inlägg av jcbolay Lausanne, Schweiz

A regular hotel in Funchal

If you dream of a wonderful hotel with view on the sea in Madeira, don’t go there. If you need a very well centred hotel in this small city, it may be a good choice. In fact, nothing special, just a downtown hotel, with a good sized room, comfortable, modern bathroom and free WiFi, and a correct breakfast. So nothing of another world, but useful if it is what you need. Don’t expect the moon, and you will be satisfied and your wallet too