1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Do Centro

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Linda,

+
Centralt, fräscht, trevlig personal.
-
Grönsaker och ägg till frukost, annars bra frukost.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


8 av 10

Lena ,
Kumla

+
Läget mitt i stan var det absolut bästa, men även att det var rent och att där var frukost varje dag! Dessutom bra personal som hjälpte till vid behov!
-
Lite mustigare bröd till frukosten, kanske kokta ägg..

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Lars,
Stockholm

+
Centralt, fint stort rum, fin utsikt från balkong.
-
Syrran ville ha kaffe hela dagen, inte bara till frukost!

Bekräftad gäst: 2019-02-26


10 av 10

Reinhard,
Saltsjöbaden

+
Beliggenhed i centrum! Aften/nat: fred og ro!
-
Måske et köleskab på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-02-12


8 av 10

Inger,
Brösarp

+
Det fanns en pytteliten balkong trots att det enl beskrivningen inte skulle finnas det.
-
Man borde ordna en bättre frukost med ägg/omelett och lite grönsaker. Bara den ena sängen var bäddad, den andra saknade både lakan o filt. Och ingen hjälp kunde man få på natten.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


6 av 10

RAOUL,
OSLO

+
SENTRALT
-
RENGJØRING AV ROMMET SKJEDDE FOR SENT PÅ DAGEN (EFTER 14). NÅR MAN ER LITT ELDRE/"SJUK" TRENGER MAN ROMMET FOR Å HVILE - UTEN AT RENGJØRINGEN SKJER MENS MAN LIGGER I SENGEN

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

,

+
läget
-
något bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

Bo,
Göteborg

+
Närheten, mitt i centrum.
-
Riktiga täcke istället för filtar i sängen. Ett kylskåp på rummet hade varit bra. Sänglampornas placering, så de går att läsa från dom. Lite mer variation till frukost med grönsaker exempelvis. Aircondition som går tystare och med bättre värme.

Bekräftad gäst: 2019-02-05


9 av 10

,

+
Läget och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

Antonia,
Stockholm

+
-
Önskemål: Jag hade velat att det stått att det inte finns vattenkokare eller kylskåp på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
31
Bra
 
31
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-12-27

Inlägg av Lillmorten Karlstad, Sverige

Mycket bra läge men tråkig frukost

Det bästa med hotellet är * Mycket bra läge (Älskar att vandra runt i gamla stads kärnan) * Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. * Snabb tvätt service. * Bra städning (Rent och snyggt varje dag) * Två st supermarket alldeles bredvid * Bra WIFI * Hotellet saknar takpool men det går att låna poolen på hotell Winstor som ligger bredvid.. Mindre bra. * Frukosten är fruktansvärd tråkig Med dåligt kaffe från automat och inga kokta eller stekta ägg detta borde vara enkelt att förbättra

 
2019-01-25

Inlägg av PlanetMoores Pulau Penang, Malaysia

Not Bad!

All you really need: wifi, hot water with good pressure, flat screen TV, hair dryer, balcony with two chairs, all super clean. Why they don’t get better pillows is a mystery… Location is very convenient: 5 min walk to Mercado, under 10 to cable car/bus station. Helpful staff, though one offered tours and car rental at prices higher than you could get from the tourist office, which is not well signed--it's a 10 minute walk down the same street as the hotel (to the left), opposite the Palazio Sao Lorenzo—very helpful and knowledgeable staff there. Walls are a bit thin, breakfast is not great. Use of the Windsor Hotel pool nearby.

 
2018-07-10

Inlägg av Kirsti58 Helsingfors, Finland

Good Hotel in the city centre

This was nice moderate hotel in the centre of Funchal. If you prefere hotel with short walking distance from everywhere in Funchal centre this is your hotel. No pool in the hotel. Hotel was small with very helpful staff. Room we had was with balcony to the silent side of the hotel. Breakfast was very basic but good enough for us. Therewas also a minimarket on next building if you want to buy something to eat or drink. Hotel was 100 m from main street and very close to Mercado dos Lavradores market place and also the old town.

 
2018-06-19

Inlägg av c0rita Horta, Portugal

Central location and basic hotel

Very central location about a 10 min. walk from the old town where you catch the cable car and the Mercado dos Lavradores. In the opposite direction you come to the Sé (main church). Next to a supermarket and plenty of places to eat. Rooms are clean and staff friendly, although a bit outdated. Breakfast was OK, but not much variety. If you're looking for a no frill hotel with a great location then this will do. Our room faced the street, so it was a bit noisy Our friend'sn room faced the back and had a balcony which was nice and quiet,

 
2018-03-18

Inlägg av Clair D

Take ear plugs, but a good location.

Based on our seven night stay in March: Good points are; location, cleanliness, good shower and hairdryer in bathroom. Bad points are; noise, bed pillows filled with cut up bits of foam and ONE spare electrical socket only. Was only allowed one key card for room which made awkward if needed to go out separately and was made to give this to reception whenever you left the hotel. The supplied breakfast wasn’t to my taste, but then I am not a fan of continental breakfast. Our room was at the front of hotel and so we were subject to excessive noise due to the street outside which made it difficult to sleep. We were woken during the small hours on a few nights by rowdy teens part of a school party in the room next door. I was hopeful the hotel would throw them out, but sadly not. The supermarket next door was convenient. I wouldn’t stay here again due to the noise issue but the location is very good.